tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. (szerkesztve) A Rogue One bevezet a kánonba újfajta rohamosztagos-páncélokat: - "Scarab Trooper" és "Pinnacle Trooper". Az elnevezésük valószínűsíthetően a sisakjukra utal, mivel a "scarab" szkarabeuszbogarat, a "pinncale" pedig "csúcs"-ot - szóval valószínűleg a bogárfejre emlékeztető, illetve a hosszúkás rohamosztagos sisakjukról kapták a nevüket. - Emellett arról is lehet olvasni, hogy a beharangozott fekete páncélú rohamosztagosok csapatának "Death Squad" ("Halálosztag") lesz majd. (Ez összhangban van azzal, hogy a film állítólag az eddigi legkomorabb lesz a Star Wars mozik sorában - nyilván a Birodalmat is még sötétebbnek mutatja majd be.) Szerkesztve: 2016. Február 19. - tomcsi80 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Az ilyen híreknél mindig előjön a kérdés: ezek hol voltak később a 4-5-6 idejében? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Ugyanott, ahol a scout trooperek az ep4-5-ben, a snowtrooperek az ep4 és 6-ban, a sandtrooperek az ep5-6-ban. A Rebels-ep4-5-6 alapján joggal jelenthetjük ki, hogy nem ezek képzik a Birodalom hadseregének a gerincét, hanem a stormtrooperek. Ezek meg ugyanolyan kis alakulatok, amiket speciális környezetben vagy helyzetben vetnek be - márpedig a Death Squad név nagyon erre utal (ráadásul a Squadból az is kiderül, hogy még csak nem is század, hanem egy osztag) -, mint a snowtrooperek, a sandtrooperek vagy a scout trooperek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Szeptember 30 -án lesz a Force Friday. De július közepén lesz egy Celebration Europe. Én kihagyott ziccernek tekinteném, ha nem ott látnánk először valamit az új filmből. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Ez teljesen kiment a fejemből. Akkor szerintem 100%, hogy ott indul be a hype gépezet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Állítólag belsős berkekben 2-3 különböző előzetest adogatnak egymásnak a jóemberek. Még nem tudják eldönteni, hogy milyen hangulatú legyen a teaser ami először megmutatja a Rogue One-t a nagyközönségnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. No akkor csak lesz valami nem sokára. Talán a TFA moziból kifutásához, illetve a film BD megjelenéshez lesz illesztve egy teaser. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Mondom én, rajta lesz az az ep7 BD-n. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Nagyszerű lenne! Előbb megnézzük online aztán bezsákoljuk a BD -t és mindenki boldog lesz. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Ennek én is nagyon örülnék. A napokban jobban eltöprengtem, mit is fog jelenteni ez a film, milyen megvalósítást várhatunk, és beleborzongtam. Jó lenne látni belőle valamit, mert nagyon várom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Az új Rouge One logo? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet címet kapta a film Magyarországon. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet címet kapta a film Magyarországon. És akkor mindegyik Stories filmnek ez lesz az alcíme? Hogy "Egy SW történet"? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Az alcím lényegtelen, senki nem fog így rá hivatkozni, de azért jobb lett volna az "egy Csillagok háborúja történet" Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet címet kapta a film Magyarországon. Ehheeee. Sikerült lefordítani. Az alcím lényegtelen, senki nem fog így rá hivatkozni, de azért jobb lett volna az "egy Csillagok háborúja történet" Szerintem így jobb. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Hát, már a mozik is Star Wars-ként hirdették az EPVII-et, nem Csillagok Háborúja néven, így ésszerű volt hagyni Star Wars történetnek. Úgy tűnik, a magyar elnevezés már kezd kiszorulni a SW új hullámával. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Már az ep1 óta nem dívik a Csillagok háborúja cím, szóval nem meglepő, hogy ez sem kapta meg. De egy trailernek most jobban örülnék, mint egy magyar címnek. Az ep7-ről ennyivel a premier előtt már azért sok mindent tudtunk, erről meg még mindig semmi. Legalább egy kép jöjjön, hogy legyen elképzelésünk arról, mégis mi a fityfene lesz ez. (Mondjuk nem rossz marketingstratégia, így csigázni a népeket. ) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Jah, és legalább nem kerül sok pénzbe A korábbiak tükrében biztosan számítanak rá, hogy érdekli a népet a film, amit letesznek az asztalra. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. De egy trailernek most jobban örülnék, mint egy magyar címnek. Az ep7-ről ennyivel a premier előtt már azért sok mindent tudtunk, erről meg még mindig semmi. Sőt már az Ep8-ról is többet tudunk mint erről Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Hozzászólás ideje: 2016. Április 6. Ha elindul a hype, akkor fogunk erről is tudni sokmindent. Különben meg valahol jó, megóvnak minket a spoilerektől. Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Hozzászólás ideje: 2016. Május 10. Tegnap megnéztem a True Story c. filmet. Egyik mellékszereplő Felicity Jones volt. Nagyon jól játszott. Igéretes lesz szerintem. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Csúszni fog a Roque Squadron forgatási ideje! https://port.hu/cikk/mozi/mark-hamill-jelezte-a-star-wars-mar-1978-ban-oltasparti-volt/article-78474?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=content Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Ebben a topikban tegnap óta erről beszélünk. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. De ez hogy kerül a Rogue One-hoz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. November 9. (szerkesztve) Mind a kettő Rogue, egyszerű figyelmetlenség. Szerkesztve: 2021. November 9. - Ody Mandrell Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Hozzászólás ideje: 2021. November 9. Ez tényleg figyelmetlenség volt, és már jó párszor elkövettem. Nem szándékosan csinálom . Viszont az oltási kampánnyal kapcsolatos cikk miatt máshová át lehetne helyezni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.