Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Rogue One bevezet a kánonba újfajta rohamosztagos-páncélokat:

- "Scarab Trooper" és "Pinnacle Trooper". Az elnevezésük valószínűsíthetően a sisakjukra utal, mivel a "scarab" szkarabeuszbogarat, a "pinncale" pedig "csúcs"-ot - szóval valószínűleg a bogárfejre emlékeztető, illetve a hosszúkás rohamosztagos sisakjukról kapták a nevüket.

- Emellett arról is lehet olvasni, hogy a beharangozott fekete páncélú rohamosztagosok csapatának "Death Squad" ("Halálosztag") lesz majd. (Ez összhangban van azzal, hogy a film állítólag az eddigi legkomorabb lesz a Star Wars mozik sorában - nyilván a Birodalmat is még sötétebbnek mutatja majd be.)

rogue-one-helmet-designs.jpg

Szerkesztve: - tomcsi80

Hozzászólás ideje:

Ugyanott, ahol a scout trooperek az ep4-5-ben, a snowtrooperek az ep4 és 6-ban, a sandtrooperek az ep5-6-ban. A Rebels-ep4-5-6 alapján joggal jelenthetjük ki, hogy nem ezek képzik a Birodalom hadseregének a gerincét, hanem a stormtrooperek. Ezek meg ugyanolyan kis alakulatok, amiket speciális környezetben vagy helyzetben vetnek be - márpedig a Death Squad név nagyon erre utal (ráadásul a Squadból az is kiderül, hogy még csak nem is század, hanem egy osztag) -, mint a snowtrooperek, a sandtrooperek vagy a scout trooperek.

Hozzászólás ideje:

Szeptember 30 -án lesz a Force Friday.

De július közepén lesz egy Celebration Europe. Én kihagyott ziccernek tekinteném, ha nem ott látnánk először valamit az új filmből.

Hozzászólás ideje:

Ennek én is nagyon örülnék. A napokban jobban eltöprengtem, mit is fog jelenteni ez a film, milyen megvalósítást várhatunk, és beleborzongtam. Jó lenne látni belőle valamit, mert nagyon várom. :)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet címet kapta a film Magyarországon.

És akkor mindegyik Stories filmnek ez lesz az alcíme? Hogy "Egy SW történet"? :)

Hozzászólás ideje:

Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet címet kapta a film Magyarországon.

Ehheeee. Sikerült lefordítani. :D

Az alcím lényegtelen, senki nem fog így rá hivatkozni, de azért jobb lett volna az "egy Csillagok háborúja történet"

Szerintem így jobb. :D

Hozzászólás ideje:

Hát, már a mozik is Star Wars-ként hirdették az EPVII-et, nem Csillagok Háborúja néven, így ésszerű volt hagyni Star Wars történetnek. Úgy tűnik, a magyar elnevezés már kezd kiszorulni a SW új hullámával.

Hozzászólás ideje:

Már az ep1 óta nem dívik a Csillagok háborúja cím, szóval nem meglepő, hogy ez sem kapta meg. De egy trailernek most jobban örülnék, mint egy magyar címnek. Az ep7-ről ennyivel a premier előtt már azért sok mindent tudtunk, erről meg még mindig semmi. Legalább egy kép jöjjön, hogy legyen elképzelésünk arról, mégis mi a fityfene lesz ez. :)

(Mondjuk nem rossz marketingstratégia, így csigázni a népeket. :D)

Hozzászólás ideje:

Jah, és legalább nem kerül sok pénzbe :D A korábbiak tükrében biztosan számítanak rá, hogy érdekli a népet a film, amit letesznek az asztalra.

Hozzászólás ideje:

De egy trailernek most jobban örülnék, mint egy magyar címnek. Az ep7-ről ennyivel a premier előtt már azért sok mindent tudtunk, erről meg még mindig semmi.

Sőt már az Ep8-ról is többet tudunk mint erről :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Tegnap megnéztem a True Story c. filmet. Egyik mellékszereplő Felicity Jones volt. Nagyon jól játszott. Igéretes lesz szerintem.

• 5 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Ez tényleg figyelmetlenség volt, és már jó párszor elkövettem. Nem szándékosan csinálom :). Viszont az oltási kampánnyal kapcsolatos cikk miatt máshová át lehetne helyezni. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.