mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Azért remélem, a 8. részben már sokkal több szerepet kap Luke, mint a 7-ben... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Te már láttad a VII. részt? És spoilerezel?! Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Te már láttad a VII. részt? És spoilerezel?! Mégis hogy a fenébe làttam volna?? Csak a kívànsàgomat írtam le, hogy a 8-dikban szerepeljen többet. Ennyi. Peace Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Látom, vannak problémák az irónia megértésével. Kicsit unom már, hogy mindem topikot teleszemetelsz a nyavajgásoddal úgy, hogy még a filmet se láttad ergo azt se tudod, hogy mennyit fog szerepelni Luke pontosan. Ha pedig tudod, akkor a lentebbi hozzászólásod masszív spoiler spoiler jelölés nélkül. Akárhogyan is, ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Hozzászólás ideje: 2015. November 25. Látom, vannak problémák az irónia megértésével. Kicsit unom már, hogy mindem topikot teleszemetelsz a nyavajgásoddal úgy, hogy még a filmet se láttad ergo azt se tudod, hogy mennyit fog szerepelni Luke pontosan. Bocs, de nem én "nyavajogtam" azon, hogy Luke keveset lesz az Ep 7-ben, hanem màsok. A nyavajgàsokról meg annyit, hogy szinte minden rendszeres kommentelőnek voltak màr itt negatív véleményei, pl. mikor bejelentették, hogy a Disney megvette a Lucasfilmet, szinte sírókampàny indult itt a fórumon, miközben még semmit se lehetett tudni az új filmekről. Úgyhogy kàr leàllni itt személyeskedve sértegetni egymàst, inkàbb vàgd a centit, mert màr csak 3 hét. Legyen szép napod. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Hozzászólás ideje: 2015. November 26. pl. mikor bejelentették, hogy a Disney megvette a Lucasfilmet, szinte sírókampàny indult itt a fórumon, miközben még semmit se lehetett tudni az új filmekről. :laugh: Ott a pont Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. :laugh: Ott a pont Az egy "csöppet" eltérő jelentőségű dolog volt annál, hogy Luke mennyit fog a vásznon szerepelni. Az egész saga jövője volt a kérdés, és akkora változás állt előttünk, hogy finoman szólva is indokolt volt elgondolkodni, hogy mit hordoz majd magában a változás. Amúgy az utólagos okoskodás helyett ki lehet keresni a hozzászólásomat akkorról, amit mind a mai napig tartok. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Na igen, ezt a beszólást sikerült pont rossz embernek cimezni Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Hozzászólás ideje: 2015. November 28. A Luke miatti nyavajgásról szóló beszólást meg ő címezte rossz helyre, mert én egy szóval se problémáztam azon, hogy az előzetesekben és a plakáton is se híre, se hamva Luke-nak. Úgyhogy 1-1 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Lehet, hogy volt róla szó, csak elkerülte a figyelmemet, akkor bocsi, ...de miért nem Abrams rendezi az ep8-at? Meg ha jól tudom, Kasdan is kiszáll..... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Hozzászólás ideje: 2015. December 4. Kasdan nem szállt ki mert be se szállt. Saját elmondása szerint Kennedy és Lucas keresték meg még a Disney felvásárlás előtt és elmondták, hogy lesz egy új trilógia meg egy rakás spin-off. Akkor ő azt mondta hogy egy Han Solo spin-offra szivesen beszállna. Ő csak emiatt csatlakozott bulihoz, csak aztán Kennedy megkérte hogy az ep.7-ben is segítsen be. De arról sose volt szó hogy tovább maradna. Pont Kasdan örvendezett egyébként nemrég, hogy mivel más és más rendezők lesznek ezért bár az alapok majd megegyeznek a filmeknek is kissé eltérő hangulata lesz. Úgy tűnt, hogy ő már tudja hogy mi készül az ep.8 nevű fazékban mert mondta, hogy Rian-nek van egy-két jó értelemben vett őrült dolga amit majd belerak az epizódjába. Nekem ez jól hangzik. Az ep.7-et már a trailerek alapján is láthatóan olyasvalaki készíti akinek az ep.4 a mindene. Nem feltétlenül baj ha ennek a nyoma nem lesz ott mind a három filmen. Jól is rosszul is elsülhet a dolog, de az ep.8 kapcsán én nagyon bizakodó vagyok. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Mit szólnátok, hogy ha erre a filmre annyira spoilermentes lennék, hogy még a film címét se tudnàm. Se az előzeteseket, se a plakátot, semmit. Jó lenne kipróbálni, de vajon sikerül? A moziba bekötött szemmel kellene mennem + füldugóval. És mind a kettőt akkor kellene levenni/kivenni, mikor kezdődik a film. Na jól van azért ennyire nem vagyok mazohista. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Ha elvonulsz mondjuk Szibériába a jakutok közé, talán sikerülhet kivitelezni ezt. Bírnám, hazajönnél repülővel és még a gépen levetítik a közönségnek a trailert valamelyik film előtt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Hozzászólás ideje: 2015. December 6. Szerintem ahhoz, hogy még a film címét se tudd meg addig, amíg meg nem jelenik a vásznon, nagyjából abban a pillanatban, hogy ezt elhatároztad, egy IC elé kéne vetned magad. Mert ez talán még a némafilmek idején sem volt kivitelezhető. A poszterre ugyanez érvényes. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Vagy irány a gumiszoba Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Nem jó, az ápolók kikotyoghatják. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Lehet hogy megkezdődnek a Mission: Impossible - The Trial of Rajmesz forgatásának az előkészületei? Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Kösz skacok. Úgy döntöttem, hogy a 7. rész után elutazom Grönlandra ott hideg van, inkább valami kis szigetre a Csendes-óceániai szigetvilágba ott talán sikerül ennyire spoilermentesnek maradnom. Ja és addig szerzek 10*10^99 db 4 terrás meghajtókat, letöltöm az összes filmet, játékot ami létezik, (na mondjuk ahoz egy gép is kellene ), viszek elég kaját piát, napelemeket, fagyasztót, hűtőt, tbc, malária meg mindenféle baj ellen orvosságot, meg egy vészhelyzeti műholdas telefont. No meg egy csaj sem ártana akkor elvagyok a 8. rész premierjéig. A premier napjára bérlek egy helikoptert amire már úgy szállok fel, hogy be van kötve a szemem a fülem meg eldugítva. De mindezek előtt megkérek valakit, hogy vegyen nekem éjféli premierre Imax jegyet. Na viccet félretéve olyan spoilermentes leszek a 8. meg a 9. részre amennyire csak tudok. Már a 7. rész TVspotjait sem merem nézegetni, ott mondtam stoppot mikor a rohamosztagos előránt valami fénykard hárító dolgot vagy lehet hogy az egy ilyen Vizsla-féle régi kard Na, álzó majd kiderül mennyire sikerül. Ezennel hadat üzenek a spoilereknek és egyuttal elindítom a Rajesz-féle spoiler ellenes propagandát forradalmat. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Hozzászólás ideje: 2015. December 11. Mexikóban is fognak forgatni. És a Rogue One-nak is lesz ott egy kis forgatása. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Kennedy nyilatkozta, hogy minden főbb szereplő visszatér a nyolcadik részben. Az újság írja Ford -ot is, de szerintem csak nem akartak spoilerezni. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Az újság írja Ford -ot is, de szerintem csak nem akartak spoilerezni. Vagy megint lesz flashback... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. hú, de várom már ezt a filmet.... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. hú, de várom már ezt a filmet.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Én is, plusz ha hozzávesszük, hogy Johnson szereti a PT -t akkor duplán. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Még másfél év Na jó, nézzük a jó oldalát, legalább nem három év Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Kennedy nyilatkozta, hogy minden főbb szereplő visszatér a nyolcadik részben. Az újság írja Ford -ot is, de szerintem csak nem akartak spoilerezni. Ford erőszellemként tér vissza, ugyanis amikor Kylo Ren átszúrta, a hasán tátongó lyukon keresztül bejutott Kylo lélegzetéből némi midi chlorian is. Ford tehát az utolsó pillanatban erőhasználóként halt meg. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. És milyen komolyan írja ke, smiley-k nélkül Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.