Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Az Első Rend szuper csillagrombolójáról is jöttek infók. Állítólag nem túlzottan hasonlít a régihez, tömzsi és egy hatalmas ék alak az egész. A város szerű felső rész teljesen hiányzik. Ez lehet az ER parancsnoki hajója azután, hogy elpusztult a Starkiller bázis, egyben Snoke mozgó főhadiszállása is. A hajón láthatjuk majd Finnt is, aki a kémjelentés szerint titkos küldetésen van és ezalatt az Első Rend uniformisában feszít. Vajon maga Snoke is rajta lesz, vagy ő ismét csak a háttérből irányít? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. (szerkesztve) Ez alapján akkor boritékolható az időugrás, ha tényleg a nyitójelenet az előző jelenet folytatása lesz. Ehhez nem feltétlenül kell időugrás. Legalábbis nem nagy. Vajon maga Snoke is rajta lesz, vagy ő ismét csak a háttérből irányít? Mivel az ő mozgó bázisa, gyanítom főképp ott van. Szerkesztve: 2017. Február 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 15. Ehhez nem feltétlenül kell időugrás. Legalábbis nem nagy. Hát Finn elég cudarul nézett ki az EpVII végén. Fel majd be kell épülnie ezen kémteória szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Rian megosztott egy új forgatási képet a filmből: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Most akartam linkelni. Amúgy jó kép...vajon melyik bolygó van a háttérben?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Hát Finn elég cudarul nézett ki az EpVII végén. Fel majd be kell épülnie ezen kémteória szerint. Nem nézett ki cudarul, csak nem volt magánál. Cudarul Kylo nézett ki, meg Snoke. Finn akár már akkor ébren lehetett, amikor az integető tömeg visszatért. A beépülés meg akár a film alatt is megtörténhet a szemünk láttára. Ilyet azért már láttunk párszor. Felveszi a páncélt és hopp, már be is van épülve. Szerintem ennél többről nem igen lesz szó. Amúgy jó kép...vajon melyik bolygó van a háttérben?? A Bluscrin nevű bolygón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Vajon harcba indulnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Azt rebesgetik, hogy a feltolt sisakú rohamosztagos nagyon hajaz Tom Hardyra, akinek egy rövid szerepéről már jó ideje beszélnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Volt is egy spoiler jelentés erről a jelenetről, de elég bugyután hangzott így be se raktam ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Nem nézett ki cudarul, csak nem volt magánál. Cudarul Kylo nézett ki, meg Snoke. Finn akár már akkor ébren lehetett, amikor az integető tömeg visszatért. A beépülés meg akár a film alatt is megtörténhet a szemünk láttára. Ilyet azért már láttunk párszor. Felveszi a páncélt és hopp, már be is van épülve. Szerintem ennél többről nem igen lesz szó. Hát de még akkor sem ébredt el, amikor Rey indul, pedig addig eltelt valamennyi idő. Ez nekem nem sok jót sejtetett az EpVII végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Mert akkor még nem járt arrafelé az a szociopata kinézetű doktornő. Hidd el, amint az a közelébe kerül, Finn ijedtében azonnal kijön a legmélyebb kómából is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Mert akkor még nem járt arrafelé az a szociopata kinézetű doktornő. Hidd el, amint az a közelébe kerül, Finn ijedtében azonnal kijön a legmélyebb kómából is. Pedig a - könyv spoiler - a Bloodline-ban jófejnek tűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Ott nem látni a színésznő mély játékát és arcvonásait. Komolyan, amikor először láttam a dokit, én úgy voltam vele, hogy inkább kerüljek egy boncmester kezei alá, semmint hogy ő kezeljen. Ezt már csak tetézte a kivágott jelenet, amikor odacammog Rey-hez, és közli: a barátod rendbejön. Hát Rey is úgy néz rá, hogy szerintem megfordult a fejében a fénykard aktiválása, vagy a minél messzebb futás. Ha valaki, ő ne térjen vissza az ep8-ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Pedig biztosan visszatér Kalonia, mert ha igaz akkor Lesz is lesérül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. A Bluscrin nevű bolygón. Ez még jól is hangzik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. EPVIII csomagolás design. Rey nagyon badass. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. (szerkesztve) Rey nagyon ott van. Látom, hogy változott kicsit a rohamosztagos sisak is. Szerkesztve: 2017. Február 16. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Rey kiengedett hajjal tényleg jól néz ki. Luke kardja van nála, tehát lehet, hogy mégis az övé lesz? A rohamosztagos sisakban mi az újdonság? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. A száj résznnél másabb egy picivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. (szerkesztve) Szerintem ez ugyanolyan. Bár egy minimális eltérés mintha tényleg lenne. Szerkesztve: 2017. Február 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Rey nagyon jól néz ki. A többiek valahogy nem hoznak lázba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Luke kardja van nála, tehát lehet, hogy mégis az övé lesz? Szerintem az Anakin kardja. Vagy ugyanarra gondolunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Rey csodásan fest! Hiába minden jól áll neki! Én majdnem biztos voltam benne, hogy marad a kék karddal. A rohamosztagos sisak meg abban különbözik, hogy új a középső panel. Az orr vagy arc rész, ha úgy tetszik. Lent a hajlatokhoz majdnem hozzáér, és ami még különbség, hogy a kerekded ívek a szemlencsék alatt, majd' nyílegyenesek. Én mondjuk szeretnék látni radikálisabb páncél vátozásokat/változatokat is, mint pl.: a klónoknál, vagy a Rogue One-nál! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Szerintem az Anakin kardja. Vagy ugyanarra gondolunk? Legutóbb Luke-é volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Legutóbb Luke-é volt. Szerintem legutóbb Mazé volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Szerintem legutóbb Mazé volt. Aki viszont Finn kezébe nyomta :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. A rohamosztagos sisak meg abban különbözik, hogy új a középső panel. Az orr vagy arc rész, ha úgy tetszik. Lent a hajlatokhoz majdnem hozzáér, és ami még különbség, hogy a kerekded ívek a szemlencsék alatt, majd' nyílegyenesek. Én mondjuk szeretnék látni radikálisabb páncél vátozásokat/változatokat is, mint pl.: a klónoknál, vagy a Rogue One-nál! Engem meglep, hogy nem a figurák borítójára nem Luke vagy valami sötét oldali került. De jól néznek ki! Örülök neki, hogy nincs változás a rohamosztagosokban, elvégre a RO-4-5-6-nál sem volt változás, és itt meg tleg annyi idő telik majd el a két film között, mint a RO-4 közt, azaz kb semmi. A rendes rohamosztagos páncél ne változzon sztem a 9-re se, így is örüljünk neki, hogy egy ilyen bravúros design készült hozzá. De persze biztos lesz majd újfajta különleges rohamosztagos, ahogy azt megszokhattuk, meg már pletykák is voltak egy új típusról. És olyanok jöhetnek dögivel! Én megnéznék egy First Order Death Trooper-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Rey úgy néz ki mint egy tünde? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. De persze biztos lesz majd újfajta különleges rohamosztagos, ahogy azt megszokhattuk, meg már pletykák is voltak egy új típusról. És olyanok jöhetnek dögivel! Persze, hisz bármikor előhúzhatnak egy különleges osztagot különleges fizimiskával. Remélem lesz ilyen. Én azt sem bánnám, ha nem is formai különbség, de egy kis szín felkerülne rohamosztagosokra, mint anno a klónháborúkban az egyes klón tisztekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Rey nagyon dögös leeresztett hajjal. elvégre a RO-4-5-6-nál sem volt változás De, volt. Tulajdonképpen a rohamosztagosok minden epizódban kicsit mások. Persze a különbség nem olyan markáns, mint a Phase I és Phase II klón páncélok között, de azért szembetűnő, ha az ember odafigyel. Pont, mint Vader folyton változó páncélja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.