Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Ez remek hír. Felőlem kétféle trailer is jöhet (bár én kétlem, hogy így lesz), azzal csak jól járunk hisz több jelenetet láthatunk a filmből. Valószínűbben tartok egy rövidített trailert amit majd követ a teljes hosszúságú az Avangers előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Na ez igen, most már teljesen izgatott lettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Na én most villanyozódtam fel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Mire is kell ebből követekeztetni? Miért "örülünk Vincent"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Mert lesznek exkluziív képek(mozgóképek). Remélem sokan leszünk csütörtök este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Hoppá..akko talán felnézek ide, meg a .comra.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Mert lesznek exkluziív képek(mozgóképek). Remélem sokan leszünk csütörtök este. Este 11-re érek haza mivel délutános vagyok, addig csak kikerül. Bár remélem csak 1 kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Mar csak kicsit tobb,mint 24 ora. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Mar csak kicsit tobb,mint 24 ora. Az nem sok. Csak remélem nem Frenkienek akarnak kedvezni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Mert lesznek exkluziív képek(mozgóképek). Remélem sokan leszünk csütörtök este. Én igyekszem úgy rendezni, hogy legyek. Biztos fain lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Egy darabig mindenképpen fent leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. (szerkesztve) Én igyekszem úgy rendezni, hogy legyek. Biztos fain lesz Izgi lesz. A legérdekesebb rész az elején várható, hisz a fizetős "előadások" is hét körül lesznek. Nagyon kíváncsi vagyok mivel lepnek meg. Este 11-re érek haza mivel délutános vagyok, addig csak kikerül. Bár remélem csak 1 kép. Akkorra már biztos. Remélem nem csak egy kép. Szerkesztve: 2015. Április 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Jaj ne.. Szugeráljuk, hogy trailer legyen!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Csak aztán nehogy szüneteltessék a vidijó leadása alatt az adást. Nagy szívás lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Na itt már nagyon azt írják hogy lesz, sőt biztosra veszik. Most már érdekes lesz. http://www.gamestar.hu/star-wars-vii-movie-trailer.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Az nem sok. Csak remélem nem Frenkienek akarnak kedvezni! Nyugi nem kötöm fel magam azért ha este már fent lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nyugi nem kötöm fel magam azért ha este már fent lesz. Ugye-ugye! Sejtettem hogy valahogy elbírja majd a retinád.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Uhh én biztos fent leszek!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Most mar rendesen ra vagyok porogve a dologra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Ma már a Morning Showba is beírt valaki, hogy tudják e ma este új SW trailer lesz. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Helyi idő szerint hány órakor is lesz pontosan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Este 19:00 tól... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Este 7től a program kezdődik vagy akkor mutatják be az előzetest? Vagy ezt nem lehet tudni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Úgy vettem ki, hogy a program kezdődik 7-kor. Órákig biztosan nem fogom sasolni, szóval jöjjenek ki időben azzal a videóval... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Este 7től a program kezdődik vagy akkor mutatják be az előzetest? Vagy ezt nem lehet tudni? A program igen..hogy mikor lehet ebből nekünk youtube video vagy bármi más, ember meg nem mondja.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. A műsor kezdődik 7 órakor, de ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a trailer is akkor legyen. Kezdhetik a műsort a trailerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Ez lenne a legjobb forgatókönyv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. A program igen..hogy mikor lehet ebből nekünk youtube video vagy bármi más, ember meg nem mondja.. Attól függ. Ha a stream jön ki Youtube-ra, akkor csak a műsor után, ha csak valaki nem direktbe a trailert rögzíti - nem kizárt, sőt, igen valószínű lenne egy ilyen szkennárió is. Sajnos ezek minősége várhatóan gyatra lesz. De meg merem kockáztatni, hogy a stream anyaga, legalábbis egy esetleges trailer párhuzamban a műsorral felkerülhet a netre a Disney és/vagy a Lucasfilm jóvoltából. Az E3 és más nagy gameshow-kon is hasonlóan csinálják a nagyobb stúdiók. Miközben futnak a konferenciák, kerülnek bemutatásra ott az anyagok, a hivatalos Youtube-csatornákra szórják fel a trailereket HD minőségben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Live Stream másfél óra múlva kezdődik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Bakker, nem hétkor kezdődik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.