Ugrás a kommentre

Teaser trailer

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Megmondom őszintén nem tetszik ez a dolog egyelőre. Pazarlásnak érzem, hogy egy külön filmet szánjanak erre a témára, a Rebelsben szerintem amúgy is jobb lenne, arról nem is beszélve mennyi más érdekes téma lett volna amit filmre vihetnek. De ne legyen igazam és kapjunk egy baromi jó filmet.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Már egyiket se lehet megnézni... :(

Amúgy örülök hogy ennyire pezseg a SW, de talán lassan picit sok is lesz. Nekem bőven elég lenne a Rebels, és a film. De csak a film is totál elég lenne számomra. Félek hogy felhígul az egész.

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:

Akkor ezek szerint ugrott, hogy a Rebels a tervek ellopásával végződne és már azelőtt vége lesz a sztorinak a kronológiában. Mondjuk ez nem akkora baj, hisz az EPIV idejére már rég nem szabad Kananéknak a képben lenniük.

Hozzászólás ideje:

Nem is értem miért nincs még jó minőségben...

Talán ezért: "Nem sokkal azt követően, hogy a Disney bejelentette az első különálló Csillagok háborúja film címét (Rogue One / Zsivány-1) a Paramount Pictures egy előzetes társaságában fedte fel az ötödik Mission: Impossible mozi alcímét. A Rogue Nation hallatán (elméletileg…) sokan összekeverhetik a készülőfélben lévő alkotásokat, ezért a két kiadó tárgyalóasztalhoz ült és arra az elhatározásra jutottak, hogy a Disney Ethan Hunt legújabb kalandjának premierjéig (2015. július 31.) szünetelteti a Rogue One marketingjét."

Az egyik főoldali cikkben volt még vagy másfél hete

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.