Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Teaser ebből is? Gondolom nem mozgóképes... Elég érdektelennek hangzik ez az EPIII-IV közötti időszakban játszódó történet. Talán csak a Rebels szempontjából lesz valami értelme.

Itt a teaser!!!

Hozzászólás ideje:

Megmondom őszintén nem tetszik ez a dolog egyelőre. Pazarlásnak érzem, hogy egy külön filmet szánjanak erre a témára, a Rebelsben szerintem amúgy is jobb lenne, arról nem is beszélve mennyi más érdekes téma lett volna amit filmre vihetnek. De ne legyen igazam és kapjunk egy baromi jó filmet.

Hozzászólás ideje:

Már egyiket se lehet megnézni... :(

Amúgy örülök hogy ennyire pezseg a SW, de talán lassan picit sok is lesz. Nekem bőven elég lenne a Rebels, és a film. De csak a film is totál elég lenne számomra. Félek hogy felhígul az egész.

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Akkor ezek szerint ugrott, hogy a Rebels a tervek ellopásával végződne és már azelőtt vége lesz a sztorinak a kronológiában. Mondjuk ez nem akkora baj, hisz az EPIV idejére már rég nem szabad Kananéknak a képben lenniük.

Hozzászólás ideje:

MOst itt mit is kellett volna látni? :D Mert nagyon örült a közönség de én kb semmit nem láttam. :S :(

Mivel a jobb verziókat már törölték örülnék, hogy ilyen is van :P

Hozzászólás ideje:

Na kérem ez a "teaser" definíciója. Sztori szinte semmi, beszéd semmi, a hangulat mégis akkorát üt hogy agyamhagyottan várom a komoly trailert.

Egyébként kizárt-e, hogy ez egy élőszereplős Rebels lesz?

Hozzászólás ideje:

Nem is értem miért nincs még jó minőségben...

Talán ezért: "Nem sokkal azt követően, hogy a Disney bejelentette az első különálló Csillagok háborúja film címét (Rogue One / Zsivány-1) a Paramount Pictures egy előzetes társaságában fedte fel az ötödik Mission: Impossible mozi alcímét. A Rogue Nation hallatán (elméletileg…) sokan összekeverhetik a készülőfélben lévő alkotásokat, ezért a két kiadó tárgyalóasztalhoz ült és arra az elhatározásra jutottak, hogy a Disney Ethan Hunt legújabb kalandjának premierjéig (2015. július 31.) szünetelteti a Rogue One marketingjét."

Az egyik főoldali cikkben volt még vagy másfél hete

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.