Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rick elárulta az Insider legújabb számában, hogy Boba Fett most már biztos hogy benne lesz a sorozatban. Négy művész dolgozik a sorozat látványtervein. A novemberi megbeszélésen két író vett részt angliából, egy ausztráliából, három pedig amerikából. A premiert továbbra is 2009 végére tervezik.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Háát... a csávó eddig csak egyetlen egész estés filmet rendezett, a Dead Man's Cards-ot ami az elözetese alapján finoman szolva nem tünik nagy durranásnak. Nem hiszem, hogy egy SW-sorozatra ilyenekkel kéne beérni, de majd meglátjuk. :D

Hozzászólás ideje:

Én úgy vagyok vele hogy ha az olyan rendezők akik a nagyfilmrendezés előtt videóklipeket vagy reklámokat csináltak (pl. a Hegylakós Russsell Mulcahy) tudtak valami értelmes mozit is alkotni akkor egy egyfilmes is előrukkolhat valami értelmes SW-darabbal ami kemény dió de valamennyi esélye azért lehet a gyereknek rá.

Szerkesztve: - Rog

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Amúgy engem az zavar, hogy az SW hivatalos részét fogja képezni mindkét vállalkozás. :D Ergó ugye ott van Jabba porontya......

Hű, nagyon oda kell figyelniük szerintem, mert ebből akár iszonyú negatív kritikák is napvilágot láthatnak. Így is sokan pedzegették az előzménytrilógia logikátlanságait.

Hozzászólás ideje:

Egy gengszter család élete, ez jól hangzik. Csak nehogy a Jabba família egyéb tagjait ismerjük meg, mint Jabba the Huttné, ifj. Jabba the Hutt, Jabby the Hutt (ez a lánya), Zorba a hutt, Gardulla kuzin, és a már fogatlan Zebra the Hutt, alias Nagyfater.

De remélem, ebből kihozzák azt, amire számítok, hogy van, aki a családi bizniszben akar majd maradni, mások az alakulgató lázadók pártját fognák, megint mások a Birodalom oldalán állnának (kicsit X-Wing Alliance lenne az alaphelyzet, de annak is tetszett ez a húzása).

Hozzászólás ideje:
Egy gengszter család élete

A Hutt gengszterek majd egy-egy banthafejet raknak a nekik nem tetsző delikvensek ágyába. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Most komolyan szívem, ez minket hol izgat? :D :D

Sehol, de másokat meg igen :P Azért szomorú, hogy csak a pénz motiválja a filmeseket. Azért sokan nem tudják leszedni.

Hozzászólás ideje:
Sehol, de másokat meg igen :D Azért szomorú, hogy csak a pénz motiválja a filmeseket. Azért sokan nem tudják leszedni.

Majd pár év múlva megveszi a retekklub úgyis. :D Vagy esetleg kijön DVD-n.

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy időszaktól függően váltogatják :D

Én is úgy tudom. Egy bizonyos kor, vagy hormonális változás után átalakulnak nőstényé. Jiliacot is eleinte nagybátyaként szólította Jabba, oszt végül a nénikéje lett. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én azt furcsállom, hogy a showtime egyáltalán szóbajött! Az egy viszonylag kis nézettségű kábel csatorna az amcsiknál, ezért nem hinném, hogy versenybe tudna szállni mondjuk az HBO-val. Végülis nekem mindegy, mert a torrent a jóbarátom. :)

Az engem is zavarni fog ha ez mind Lucas kanon lesz, mert így el is k*rhatják az egészet. :) A gengeszter szálhoz se tudom mit szólhatnék....a TFN oldalán a Fekete Nap szervezetet említették, mint esetleges EU vonatkozást. De erről biztos többet tudtok mint én. Az biztos, hogy ezek teljesen különálló történetek lesznek a filmektől, esetleg minimális utalással. A legfőbb összekötő kapocs, hogy az SW univerzumban játszódnak.

A 12 részes évadnak örülök mert ez azt jelentheti, hogy igényességben a spiccen lesz a cucc.

Kellemes hírek zömmel, de én mégis félek, mert hajszálon táncol ez az új SW éra. Nagyon könnyen elcseszhetik. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ha nem is a nagyvolumenű -értsd Fekete Nap szintű- társaságokról szólna, hanem pl a csempészésre fejüket adó "magánvállalkozókról" annak speciel örülnék, bár nem vettem el Xixor szerepét sem. Pl olyasmire gondolnék mint az XWA-ból is megismert családról, esetleg a Sötét Nagyúr regényben szereplő csempészekre. Sok dolog van amit egy jól felépített történettel ki lehetne használni ebből a szférából, csakhát immár ügyelniük kell arra, hogy ne mondjanak ellent megint csak a klasszikus trilógián felnővő társadalom elvárásának, mert tuti heves reakciókat váltanának ki belőlük.

A 12 részes évadok szerintem is megfelelőek, már csak az a kérdés hány évad lesz belőle. :S

Hozzászólás ideje:
A leírtaknak egyébként nagyon 'firefly' szaga van....

Hát ott bevált ez a koncepció....:)

Végül is sok a hasonlóság ha ezt a fajta társadalmi réteget vesszük alapul, hogy csempészek-kontra Szövetség/Birodalom.

Nem hiába hasonlítgatták Malcolm kapitányt Han Solóhoz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.