Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egyre inkább elmerülve a The Clone Warsban egyre inkább rádöbbenek, hogy mit is veszítenénk azzal, ha nem készül el az Underworld. Coruscant alvilága ugyanis rettentő hangulatos helyszíneket kínál, gondoljunk a Lightsaber Lost lepukkant utcáira és fogadóira, vagy az alvilágnak nevezett helyre, ahová Plo Koon és Ahsoka Tano leereszkedett a Lethal Trackdownban, annyi a lehetőség.

Hozzászólás ideje:

Egyre inkább elmerülve a The Clone Warsban egyre inkább rádöbbenek, hogy mit is veszítenénk azzal, ha nem készül el az Underworld. Coruscant alvilága ugyanis rettentő hangulatos helyszíneket kínál, gondoljunk a Lightsaber Lost lepukkant utcáira és fogadóira, vagy az alvilágnak nevezett helyre, ahová Plo Koon és Ahsoka Tano leereszkedett a Lethal Trackdownban, annyi a lehetőség.

Vagy például lehetne egy menekülő jedi, aki új személyazonossággal beáll fejvadásznak vagy csempésznek, hogy életben maradjon. És Jabbának vagy más hutt-nak benne kellene lennie a sorozatban, mert ők az alvilág urai.

Szerkesztve: - ati

Hozzászólás ideje:

Vagy például lehetne egy menekülő jedi, aki új személyazonossággal beáll fejvadásznak vagy csempésznek, hogy életben maradjon. És Jabbának vagy más hutt-nak benne kellene lennie a sorozatban, mert ők az alvilág urai.

Csak a Galaxisnak annak a szegletében, ahol ők uralkodnak, azért a Fekete Napról se feledkezzünk meg teljesen, akiknek épphogy Coruscant a székhelye. Menekülő Jedi ide vagy oda, szerintem bármi másnak beállna, csak fejvadásznak nem. Attól még, hogy száműzetésben él, még nem kell hátat fordítania az Jedi Kódexnek.

Hozzászólás ideje:

Nagyjából a coruscanti alvilágról szól a Michael Reaves nevével fémjelzett Coruscant Nights is, nem? De egyébként igazad van, rengeteg lehetőség adódik ebből a lebilincselő és sokszínű helyszínből.

Remélem, végül itt fogják forgatni Magyarországon, és nem a cseheknél. Mennék statisztának :D

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

Nagyjából a coruscanti alvilágról szól a Michael Reaves nevével fémjelzett Coruscant Nights is, nem? De egyébként igazad van, rengeteg lehetőség adódik ebből a lebilincselő és sokszínű helyszínből.

Remélem, végül itt fogják forgatni Magyarországon, és nem a cseheknél. Mennék statisztának :D

Jah, a magunkfajta rajongóknak az lenne a legnagyobb álma, ha része lehetne annak a világnak. :D Csak nehogy aztán ránk pakoljanak egy rodiai kosztümöt, mert akkor soha az életben senki sem fogja elhinni, hogy mi vagyunk azok. >.<

Hozzászólás ideje:

Jah, a magunkfajta rajongóknak az lenne a legnagyobb álma, ha része lehetne annak a világnak. :D Csak nehogy aztán ránk pakoljanak egy rodiai kosztümöt, mert akkor soha az életben senki sem fogja elhinni, hogy mi vagyunk azok. >.<

Én simán bevállalnám. Több filmben voltam statiszta az utóbbi években, a kosztümös szerepek a legjobbak :D Persze az lenne a legjobb, ha a sorozat nem kék háttér előtt zajlana végig.

Hozzászólás ideje:

Én simán bevállalnám. Több filmben voltam statiszta az utóbbi években, a kosztümös szerepek a legjobbak :D Persze az lenne a legjobb, ha a sorozat nem kék háttér előtt zajlana végig.

Hát akkor hol? Budapest utcáin? :lol:

Hozzászólás ideje:

Hát akkor hol? Budapest utcáin? :lol:

Nem, a belső helyszínek lehetnének stúdióban, díszletekkel (persze utólag CGI-vel feltuningolva). De egyébként sajnos úgy tűnik, hogy Lucasék választásra inkább Csehországra fog esni... :(

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Lucasfilm valamiért most nagyon hallgat a jövőbeli terveikről. Nincs TCW trailer, nem nyilatkoznak hogy folytassák-e a 3d-s bemutatókat.És erről a sorozatról sem tudni semmit.

Hozzászólás ideje:

Szerinted ha lenne hír, ide nem raknánk be? Vagy a hírekbe? Kár havonta megkérdezni. Nem lesz belőle semmi még pár évig.

Vagy talán soha.

Hozzászólás ideje:

Szerinted ha lenne hír, ide nem raknánk be? Vagy a hírekbe? Kár havonta megkérdezni. Nem lesz belőle semmi még pár évig.

Hátha elsiklottatok valami felett. Nem tudhatom. :)

Kár, hogy ennyire hanyagolják.

Vagy talán soha.

Őszintén szólva ezt már esélyesnek érzem.

Hozzászólás ideje:

Vagy talán soha.

Már én is ezt érzem. Jó gondolat volt, de belebuktak. Túl drága és soha nem lesz olcsóbb.

Hozzászólás ideje:

Már én is ezt érzem. Jó gondolat volt, de belebuktak. Túl drága és soha nem lesz olcsóbb.

Akkor csinálják meg animációsban hisz a forgatókönyv már meg van.

Hozzászólás ideje:

Akkor csinálják meg animációsban hisz a forgatókönyv már meg van.

Ez is lehetne egy lehetőség. Vagy ha ez sem működne passzolják át a sztorikat az EU-íróknak.

Hozzászólás ideje:

Ez is lehetne egy lehetőség. Vagy ha ez sem működne passzolják át a sztorikat az EU-íróknak.

Szerintem működne hisz ott vannak a TCW készítői akiknek ez már rutin munka lenne. Lucasfilm dolgozói nem maradhatnak állás nélkül. :D

Szerkesztve: - ati

Hozzászólás ideje:

Szerintem működne hisz ott vannak a TCW készítői akiknek ez már rutin munka lenne. Lucasfilm dolgozói nem maradhatnak állás nélkül. :D

Hát nem maradnak, abban biztos vagyok. De akkor valószínűleg az egész koncepciója megváltozna és nem arról szólna, mint eredetileg, lásd a The Clone Wars esetében sem. A korai verziókban lett volna egy kisebb csapat, Ahsokával, Lunkerrel és még néhánnyal és úgy kalandoztak volna a sorozatban. Ekkor belépett Lucas és egy sokkal nagyobb koncepciót adott az egésznek. Itt is ez lenne.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi! Sok újat nem mondott. 50 rész forgatókönyve már meg van, néhol provokatív és merész... 4-5 millióra akarják levinni a költségvetést per rész, és ez nagy kihívás. Az Underwold pedig nem a munkacím, csak valaki félreértette a múltkor. :) Sajnos még éveket kell várni...

OFF

Boba Fett mozi nem lesz.

ON

Hozzászólás ideje:

Én viszont nem írnám le, meg is mondom, hogy miért. Az EpVI és az EpI között 16 év telt el, ha jól számolom, már ha a bemutatókat vesszük. De végül Lucas megcsinálta a prequeleket. Sokat kellett rá várni, de megérte. Akkor azért várt ki, mert nem volt még olyan technológia, amivel meg tudta volna valósítani azt, amit megálmodott.

Szerintem most is hasonló a helyzet. A technológia adott, de túl drága a sorozatok számára. Éppen ezért szerintem most kivárnak a következő forradalomig, amikor is viszonylag menedzselhető büdzséből lehet látványos SW-t kreálni. Nem akarnak egy szint alá menni (pl. a másik topikban olvastam, hogy a GoT esetében a kisebb csatákat elhanyagolták, hogy az utolsó nagy összecsapást jól megcsinálhassák - na ilyen kompromisszumba sosem menne bele Lucas), ezért muszáj várniuk.

Én nem féltem a projektet, az SW név még mindig jól csengő, és a reboot elég necces, a folytatás még inkább, szóval vagy egy sorozat, vagy egy másik időben játszódó film fog érkezni. Csak ki kell várni.

Hozzászólás ideje:

Hát én azért nem hiszek annyira a sorozat megvalósulásában, mert George már elég idős, be is jelentette, hogy szeretne visszavonulni. Ha lesz is valami a sorozatból, akkor az már a lánya, Katie felügyelete alatt fog zajlani. Ami nem feltétlenül rossz, sőt számomra üdvös lenne, ha a lánya irányítaná ezt a projektet.

Hozzászólás ideje:

Hát én azért nem hiszek annyira a sorozat megvalósulásában, mert George már elég idős, be is jelentette, hogy szeretne visszavonulni. Ha lesz is valami a sorozatból, akkor az már a lánya, Katie felügyelete alatt fog zajlani. Ami nem feltétlenül rossz, sőt számomra üdvös lenne, ha a lánya irányítaná ezt a projektet.

Ezzel valamennyire megcáfoltad magad. :)

Kétlem, hogy George majdani halálával az SW is vele halna, ahhoz túl népszerű történetsorozattá, sőt, legendává nőtte ki magát. Amennyit eddig Katie mutatott a TCW-ben, azok alapján nyugodt szívvel állítom, hogy jó kezekben lesz a Saga a jövőben. Remélhetőleg nem barmolják szét az egészet a pénz és a szenzációhajhászás kedvéért. És bár épp Katie írta a sokak által ebbe a kategóriába sorolt Maul-szálat, az ötlet George-tól származik, tehát...

Remélem, ez a tv-sorozat egy megvalósuló projekt lesz valamikor, ha közel sem biztos, hogy George irányítása alatt. Az eddigi infók alapján lehet, hogy akár 10 évet is várnunk kell rá, jóval a TCW és a maradék 5 film 3D-s mozipremierje utánig. De amíg nem jelentik ki nyíltan, hogy "nem lesz semmi", addig lehet számolni vele.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.