Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Ma 10 éve mutatták be a Sith-ek bosszúját. Máig emlékszem, mennyire izgatott voltam. Hihetetlenül gyorsan elröppent ez az idő, s mégis, mennyi minden történt azóta. Amikor megnéztem a filmet, azt hittem, hogy ott számomra lezárul egy korszak. Aztán jött a TCW, elkezdtem részletesebben is megismerkedni az EU-val, ma meg már ott tartok, hogy alig bírom kivárni a következő filmet ez év decemberéig. Nem is beszélve az új könyvekről, képregényekről, Rebels-ről és a spin-off filmekről. Nagyon jó érzés, egész generációk nőttek és fognak fel nőni a SW-rajongás mellett. szerk: jó ötlet ez a topik, átdobtam a ma írt hozzászólásomat ide, hogy akkor legyen egy helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. (szerkesztve) Hihetetlen, hogy immár 10 éve, hogy bemutatták ezt a filmet, ami nekem személy szerint és valószínűleg sokaknak itt a fórumon minden idők legjobban várt filmje volt és talán nem is lesz még egy ennyire várós film mint ez, még az Ep7-8-9 sem. A bemutató előtti hónapok a várakozással, a kiszivárgott hírekkel, képekkel, majd a közzétett trailerekkel és reklámokkal leírhatatlanul jók voltak és mindig öröm visszagondolni rá. Azért nyitottam ezt a topicot, hogy a 10 évvel ezelőtti eseményeket amely a legtöbbünknek kiemelten nosztalgikus, itt felelevenítsük a jubileum alkalmából. Szerkesztve: 2015. Május 19. - Palpi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Épp ma gondoltam rá én is. Még élénken él bennem amikor a vonaton arra gondoltam mekkora élmény lesz a film. Évek óta vártuk, ráadásul a fórumos tagtársakkal is először találkoztunk. Az a találkozó adta ennek a fórumnak az alapját is. Nagyon sok dolgot indított be az az éjféli premier. Hihetetlenül jól sikerült! Én még annyi embert életemben nem láttam moziban. Alig lehetett lépni éjfél felé. Meghatározó élmény volt. Gondolom Bomarréknak is hasonló gondolataik vannak. Érdemes bepillantani a "premier videó" topikba és megnézni Knight videóját az eseményről. Hűen visszaadja az egyedi hangulatot ami ott volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Én ugyan nem a premieren, de még csak nem is a környékén láttam, de elég rendesen megváltoztatta az életemet, szóval így is örök emlék marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Ami bennem megmaradt a premier napjáról az a bőrig ázásom Veszprémben, a buszon bosszankodás emiatt, hogy utoljára vettem fel Jedi jelmezem, és hogy úgy letaglózott az első megtekintés, hogy szerintem a felét alig fogtam fel - azóta sem éreztem azt, hogy egy film így elszáguldott mellettem. Iszonyú erővel sújtott le rám, rágott meg és köpött ki. Ültünk is be azonnal a második körre. Nálam az egyik legmeghatározóbb moziélmény volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Mi is dupláztunk Bomarral és Tureggával. Emlékszem a kezdés előtt még lelkesen taglaltuk az átélt élményt amit a Lucasfilm újbóli feltűnése akasztott meg. Alig akartul elhinni milyen jó film lett. Igazi dráma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Hihetetlen, hogy már tíz éve... hát még, hogy idén új film jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Iszonyú erővel sújtott le rám, rágott meg és köpött ki. Ültünk is be azonnal a második körre. Nálam az egyik legmeghatározóbb moziélmény volt. Pontosan így éltem meg én is. Annyi lehet talán a különbség, hogy én egyáltalán nem készültem még csak valami hasonlóra sem, így még inkább letaglózott, részben azért is, hogy egy SW film megint így tud hatni rám, ilyen elemi erővel.Az újrázásra várnom kellett, de aztán moziban még háromszor láttam és köztük volt a búcsúvetítés. Nekem az volt az első közösségi SW moziélmény, de egyből ráéreztem az ízére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Hihetetlen, hogy már tíz éve... hát még, hogy idén új film jön. Bennem másnap reggel az állomáson ugyanolyan üresség érzés volt, mint sokan másokban. Azért mégis csak napi szinten foglalkoztunk a filmmel több évig és most valami véget ért. Gondoltuk akkor.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. 10 év telt el azóta. Nem semmi. A filmre való várakozás közben egy dvd mellékletről szervált 3gp formátumba alakított nosztalgia trélert nézegettem hébe-hóba az akkori mobilomon. Aztán eljött a RotS-mozizás napja. Arra a Szolnok Plázában került sor. A film jött látott (vagy láttatott) és győzött. El is döntöttem utána hogy még egyszer megnézem nagyvásznon. A második meglesésre a helyi már nem üzemelő moziba ültem be. Ez az alkalom kicsit emlékezetesebbre sikerált mert a film előtt elhagytam a termet és a mozijegy újbóli megmutatása nélkül tértem vissza. Utánam is ment a jegyeket nézegető csóka hogy a jegyem felől érdeklődjön. A film után meg a mozi előtti parkolóban odament hozzám két romagyerek hogy hadd mehessenek már a robogómmal. Erre én elrobogva szépen faképnél hagytam őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Bennem másnap reggel az állomáson ugyanolyan üresség érzés volt, mint sokan másokban. Azért mégis csak napi szinten foglalkoztunk a filmmel több évig és most valami véget ért. Gondoltuk akkor.... Pont így éreztem én is. De ha jól sikerül az új film, bánja a kánya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Már a TCW új reményt adott. Legalább is nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. (szerkesztve) Bennem másnap reggel az állomáson ugyanolyan üresség érzés volt, mint sokan másokban. Azért mégis csak napi szinten foglalkoztunk a filmmel több évig és most valami véget ért. Gondoltuk akkor.... Bennem is ez a nagy üresség volt a film megnézése után. Ez is mutatja mennyire jelentős volt ez, mindenkiből ilyen egyedi hatást váltott ki, de mára már ezt az űrt jócskán kitöltötte ez a fantasztikus filmuniverzum Szerkesztve: 2015. Május 22. - Palpi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Ó te jó ég! Feltörtek az emlékek. Micsoda időszak volt! De gyerek voltam még! Áhh..végem van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Furcsa, de én igazából nem éreztem ürességet. Vége lett és úgy voltam vele, hogy életem egy része lezárult, irány a következő szakasz. Aztán ez a fórum és Lucas csak nem akart elengedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Tényleg Dzséjt, az a Jedi jelmez megvan még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. A köpeny nem tudom, hová lett - talán az ágyneműtartóm aljában van -, de a többi része még megvan. Csak hát már nem jön rám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Szerintem lassan meg kellene próbálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Sima ügy. Leadok potom 30 kilót, és újra beleférek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 24. Mi is dupláztunk Bomarral és Tureggával. Emlékszem a kezdés előtt még lelkesen taglaltuk az átélt élményt amit a Lucasfilm újbóli feltűnése akasztott meg. Alig akartul elhinni milyen jó film lett. Igazi dráma. Bárcsak élmény szinten megközelítené az ep.7 nézés a 2005-ös közös mozizást. Reménykedjünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 24. Vannak megismételhetetlen pillanatok, lehet hogy a ROTS premier egy ilyen volt. Persze azóta eltelt tíz év de ez még nem zárja ki, hogy jó legyen most is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 24. Reméljük, hogy az elcsúsztatott premier nem ront az élményen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 24. Az élmény azért részben azon múlik, hogy mi magunk hogyan állunk hozzá a csúszáshoz. Ha hagyjuk, hogy emiatt keserűség legyen a szívünkben, akkor biztos nem lesz felhőtlen az élmény még akkor sem, ha egyébként a film maximálisan hozza, amit várunk tőle. Szóval ez a része hozzáállás kérdése. Én már túlléptem ezen a csúszás dolgon, mert ez van, nem lehet rajta változtatni, kár rajta bosszankodni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 24. Ugyanaz az élmény, mint a ROTS-nél, biztosan nem lesz, de ez nem is baj. De abban nem kételkedem, hogy így is felejthetetlen és csodálatos nap lesz számunkra. Csak éppen másképp, mint 2005-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Ez volt az első SW film, amit moziban láttam, nagy nagy élmény volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 5. (szerkesztve) Ennek a napnak egy rossz élménye is volt. Amikor meghallottam, hogy páran dupláznak (Ody, FGI) én is vettem egy jegyet az első vetítés utánra (csodák csodája volt még pár szabad hely) . És hogy mi volt a rossz élmény? MÉG EGYSZER meg kellett nézni a Pánik című animációs filmet! (http://www.port.hu/panik/pls/w/films.film_page?i_film_id=62566) Persze mostmár keresem a nézhető linkjét, és sehol sem találom:) Szerkesztve: 2015. Július 5. - Knight Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 6. Én is megnézném még egyszer, de akkor kínszenvedés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Nos már itt tartunk. A napokban ezt kell néznem. 4 hónap, és négy epizód van vissza a 7ig. Hihetetlen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 10. Nekem a hetvegen jon.Hetvegente egy. Aztan valamikor meg egy maraton is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Ma 15 éve mutatták be a filmet a mozikban, nektek mi a kedvenc jelenetetek, jelenetsorotok? Nekem például az operás jelenet, és a Birodalom kikiáltása nagyon tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.