Ugrás a kommentre

EPVI elemzés

MissKarrde

Ajánlott hozzászólás

Pedig kulcsfontosságú jelenet ez gyerekek, hiszen itt jelenik meg a Lázadók Szövetség szárazföldi haderejének gerince, az ewok különleges kontingens. Nehéz fegyverzetű, elszánt, genetikailag programozott harcosok ők, akik nélkül a Birodalom még mindig uralkodna. Hogy hűségesek legyenek a Lázadókhoz, célzottan módosították egyes génjeiket, hogy istenként tiszteljék C-3PO-t, aki így legfőbb katonai lángelmeként a kontingens élére állva vezetheti győzelemre a sereget. Az ewokok eme jelenetben történő megjelenése szerintem hangulatban és történeti fontosságában vetekszik az ep2 klón seregszemlés jelenetével. Az egyetlen, ami nem tetszik, hogy amíg Han vitázik a katonai istenlángelmével, addig Luke a háttérben majd megszakad a magába fojtott röhögéstől. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Három jelenetről lemaradtam, és kizárólag azt tudom mondani hogy mindenkivel egyetértek :)

A "proper"-ek nem tűntek fel pedig elégszer (???) hallottam angolul. Vader másodhegedűssé süppedése szívfájdító, de megágyaz Palpatine leendő zuhanásának. ("Twice the pride, double the fall" - mondta egy szereplő aki hasonlóan végezte.) Leia meg megmenti a Galaxist csak még nem tud róla.

Belegondolva. Mi lett volna ha a Birodalom katonáin nem a kamerának tetsző rikítófehér, hanem terepszínű rejtőruha van? Esetleg álcázóberendezés? Mert a történet szerint ugye bőven volt idejük felkészülni arra, hogy az erdei terepen a Lázadás utolsó esélye fog velük szembejönni. Wicketék rohamoszti-észlelő képessége hirtelen stratégiai fontosságúvá válik.

A hozzászólás linkje

Nekem már első nézéskor nagy favoritom lett ez a jelenet.

Chewi ritka hülyének van itt beállítva

Legalább megtudtuk hogy bélpoklos az a molycsemege. Persze ha Han nem volt vele igazságtalan. Mert ugye mi Csubit nem is láttuk még kajálni. :D

Azért a Luke-Han-C3PO kontra ewokok rész megmenti a jelenetet, azon mindig jót vigyorgok. :)

Én dettó. :D

ha nincsenek a macik, lehet, hogy most a szószátyár droid fejetlenül kóválygott volna fel-alá az erdőben. :)

Akkor lett volna az aranybogárnak egy kis dézsa vu-ja. :D

Szerkesztve: - Rog
A hozzászólás linkje

• 2 héttel később...

Return of the Jedi

Chapter 25: The Golden God

Time: 01:12:01-01:15:52

Tartalom

Hőseinket cseppet sem vendégszerető módon cipelik el egy, fák oldalához és koronája közé épített faluba. A bánásmód alól egyedül az istenné avanzsált Threepio a kivétel, akit kényelmes hordszéken visznek a faluba. A fáklyákkal megvilágított falu bár nagyon hangulatos, a kötelekből és faanyagból összetákolt függőjárdák valamint platformok labirintusán át nem éppen a legkönnyebb átcipelni a nehéz fémdroidot és társait.

Han kicsit kétségbeesett arccal néz, ahogy egy fapóznáról lógva tehetetlenül figyeli, mi történik körülötte. Chewie nyugtalanul morog, Luke pedig csak jó Jeditanonchoz illően szemlélődik.

-Valami nagyon rosszat sejtek. - hangzik el a tábornoktól a jól ismert aranymondás. Az ewokok elrendezik soraikat, a főnök felmegy Threepio mellé, és jé, itt van kicsi Jub-Jub is! A falu vezetője közli újdonsült istenükkel a tényeket. Han megkérdezi a droidot, mit mondott neki a főnök.

Sajnos Han rossz sejtése beigazolódik: Threepio közli vele, hogy őt fogják feltálalni főfogásként a tiszteletére adandó lakomán. A vuki nemtetszését egy újabb ordítással adja a körülöttük lévők tudtára, közben az ewokok máris elkezdik összerakni a tűzrevalót Han alá. A rituálét dobokkal kísérik.

Ekkor az egyik épületből Leia jön elő, aki időközben öltözéket cserélt, és a haját is kellően megfodrászolták. Előbb Luke majd Han veszi észre a hercegnőt, aki gyorsan a többiek felé sietne, azonban néhány ewok, de legfőképp a lándzsáik megállítják.

-Királyi Fenség! – köszönti őt illően az a droid, mert istenség ide vagy oda, a protokoll attól még protokoll marad.

-Ők a barátaim! C-3PO, mondd meg, hogy engedjék el őket! – Leia próbál segíteni a helyzeten, de ez esetben a diplomácia csődöt mond. A Threepio mentségére legyen mondva, beveti minden protokolltudását azért, hogy kiszabadítsa a többieket, de az ewokok hajthatatlanok mindenféle meggyőzés ellenére. Rájuk nem hatnak a puszta szavak, ha az istenségük tiszteletére adott lakomáról van szó! Han kétségeit megosztja a barátaival is.

-Valami azt súgja, hogy nem sokra ment.

Végül Luke jön rá, mi tudna hatni egy olyan természetközeli népre, mint az ewokok.

-Mondd meg, ha nem teszik, megharagszol, és a varázserődet használod!

-Varázserőt? Én aligha… – ellenkezik a droid.

-Mondd csak meg!

Threepio így tesz, de hiába, a főnök hajthatatlan továbbra is, a szavak csak szavak, eddig sem sokra mentek velük.

-Látja? Nem hiszik el! Megmondtam előre.

Luke ekkor az Erőhöz folyamodik, ahogyan azt már biztosan kitervelte. Az aranydroid pedig mindenki szeme láttára a levegőbe emelkedik, a rémült ewokok pedig szanaszét futnak. Kicsi Jub-Jub félelmében eltakarja a szemét. Luke az Erővel megforgatja a levegőben székestől függő droidot, akinek persze a tőle megszokott módon fogalma sincs, mi is történik vele és körülötte. A jelenetet illő módon az Erő-téma festi alá.

-Mi történt? Tegyen le! Segítsen valaki! Luke gazdám! – rimánkodik Threepio hasztalanul.

Az ewokok vezetője látva, hogy istenségük nem csak szavakkal fenyegetőzik, hanem használja a varázserejét, gyorsan intézkedik a foglyok szabadon engedéséről. Artoo nem túl békülékeny, néhány elektromos bökdöséssel kergeti meg az őt foglyul tartó, majd elengedő ewokot. Leia egyből Han karjaiba veti magát. Végül szent a béke, és kezdődhet a barátkozás. -Kösz, C-3PO! – köszöni meg Luke a megmentésüket a droidnak, akit persze időközben az Erő segítségével visszahelyezett a platformra.

-Nem is sejtettem magamról. – reagál még mindig sokkban Threepio.

Fejezet vége

------------------------------------------------------------------------------------------------

Lehet, hogy az ewokok némileg primitívnek számítanak, de azért gyorsan összeraktak egy szuper sérót és ruhát Leiának :P

Az egész jelenetnek van némi primitív bája, és a szó pozitív értelmében. A falu nagyon hangulatos az égő fáklyákkal és a félhomállyal, igazán kellemes helyszín egy kis nyársalással egybekötött ismerkedős estre. Feltéve, ha ehhez megfelelő eleség társul, nem pedig hőseink. Engem egy kicsit a vukik lakóhelyére emlékeztet annyiban, hogy ők is a fák közé építették az otthonaikat. Persze nagy különbség, hogy a vukik közben fejlett technikát használtak, értették a közös nyelvet, vagyis valószínűleg teljesen hagyományból ragaszkodtak a fából fára való építkezéshez. Az ewokok esetében pedig fel sem merülhetett még az, hogy másképpen is élhetnének.

Luke ez esetben bölcs Jediként menti meg a helyzetet: felismeri, hogy mivel lehet hatni ezekre a lényekre, és még Threepiot is meghagyja abban a hitében, hogy neki köszönhetnek mindent. Szerintem Luke remek példát mutatott be arra, hogy mit is jelent Jedinek lenni. Igazi Jedi-diplomata, Obi-Wan biztosan büszke rá e pillanatban :)

A hozzászólás linkje

Az nagy jelenet, amikor Luke megjáratja kicsit a droidot a levegőben. :)

Amúgy szerintem is tök hangulatos az ewok falu. Sok helyen hallottam már, hogy az ewok-ok az OT Jar Jar-jai és nem épp jó értelemben. Nem mondom, hogy a kedvenceim, de én sose éreztem problémásnak a szerepüket és jelenlétüket. Úgy gondolom, hogy náluk jól megtalálták az egyensúlyt a készítők, a humor, a cukiság, az izgalom, a kaland jó arányban voltak vegyítve. Ráadásul hordoz is egyfajta tanulságot az, ahogyan a törzsekben élő, primitív fegyvereket és trükköket használó kis szőrmókok mégis diadalmaskodnak a "nagy" birodalmiakkal szemben. Ráadásul a főhőseink szempontjából is jelentős állomás, hiszen Leia, Chewie, Luke, Han, de még 3PO is mutat olyanokat, amik bővítik vagy mélyítik a karakterüket.

Meg valahogy az egész ewok jelenség nekem sokkal hitelesebb, mint a gungan-ek. Ott nekem nehezen állt össze, hogy az a nép hogyan képes olyan "modern" és hatékony fegyvereket is fejleszteni, használni, mint azok az energiapajzsok vagy "booma" gömbök. Meg víz alatti városok, járművek stb.. Jar Jar-t ismerjük leginkább, de ő egy szerencsétlen alak, pontosabban pont hogy mindig nagy mázlija volt, de amúgy fogalmatlan. A gungan góré meg szintén elég bugyutának van bemutatva, szóval kevés szerepet kapnak, de ez alapján elég ellentmondásosak. Az ewok-oknál egyszerű a helyzet, amilyen egyszerűnek tűnnek, olyan egyszerűek is, ennek minden pozitív és negatív hozadékával együtt.

A hozzászólás linkje

Valóban hangulatos jelenet, Luke remek helyzetmegmentésével. Érdemes észrevenni, hogy Luke csak a legvégső esetben nyúl az Erőhöz. Poén, hogy C3PO a végén azt hitte, hogy ő csinálta az egészet. :lol: Egyébként Han -t miért ruhástól akarták megsütni? :hmm:

A hozzászólás linkje

Egyébként Han -t miért ruhástól akarták megsütni? :hmm:

Ruhástól hagyján, de miért akartak bárkit is megsütni? Mondjuk Han logikus választás volt, előtte ő kekeckedett a leginkább a társaságból, de azért mégis micsoda dolog ez kérem!

A hozzászólás linkje

Ez nagyon vicces jelenet. Egyébként Luke már a konfliktus kezdete óta Jediként viselkedik, hiszen leinti Hant, hogy nem lesz semmi baj, és itt is remekül megőrzi a hidegvérét. Obi-wan valóban büszke lenne rá. :)

Amit még kiemelnék és remek hangulatot teremt az az ewokok folyamatos kántálása miközben hordják a fát a tűzre. Hát mit ne mondjak, zseniális iróniát teremt, mintha kb. primitív boszorkányok égetnék el a civilizáció képviselőit. :D Ahogy Han fújja el a füstöt azért jelzésértékű arra nézve, hogy mennyire lesz drámai a jelenet hangvétele, Luke pedig tényleg jól oldja meg a helyzetet. Jah, és Threepio megjegyzése a végén :facepalm:. Néha az az érzésem, hogy messze C-3PO a legh*lyébb az összes SW karakter közül, és még ő szólja le Jar-Jart az első részben... :D

A hozzászólás linkje

Ruhástól hagyján, de miért akartak bárkit is megsütni? Mondjuk Han logikus választás volt, előtte ő kekeckedett a leginkább a társaságból, de azért mégis micsoda dolog ez kérem!

Nem hallottad még azt a mondást, hogy óvakodj az éhes ewoktól? Hát azt, hogy ha egy ewok a tenyeredből eszik, előbb-utóbb a lábadból is fog? :)

Azért mekkora ár, hogy az egész lázadás sikere egy vacsorán múlott? Az ewokok nem csak a Birodalomra, de a Szövetségre is veszélyt jelentenek. Olyan tényező ez a sok plüssmaci, amivel egyik fél sem számolt. Mázli, hogy C-3PO istenséggé vált a színe és Luke-nak hála.

Az nagyon becsülendő Luke-ban, hogy ilyen passzívan állt a dologhoz. Szerintem semmibe sem került volna neki kiszabadulnia, mégis, szépen kivárta, amíg elvitték őket a falujukba, ahol felmérhette a helyzetet, és amikor már kezdett forró lenni Han háta alatt a talaj, csak akkor lépett közbe. Nagyon diplomatikus.

Leia honnan szerzett új ruhát? Volt egy a tatyójában, beugrott az Erdőszéli Ruhaboltba vagy az ewok szabók céhe gyártott neki egyet ilyen rövid idő alatt? Mert ha az utóbbi, akkor én fognék egy táskányi ewokot és beszállnék a galaktikus ruhaiparba. :)

Engem egy kicsit a vukik lakóhelyére emlékeztet annyiban, hogy ők is a fák közé építették az otthonaikat.

Valóban érezhető a hasonlóság, ami valószínűleg annak hozadéka, hogy Lucas eredendően a wookiee-k otthonát, a Kashyyykot akarta használni már itt. Vicces, hogy csak három filmmel később kaptuk meg. De legalább Chewie elemében lehetett a fák között. :)

A hozzászólás linkje

Talán meg akarták enni. :D Ahogy köpködi a tüzet Han... :para: Egyébként nem ez volt az a rész ahol Ford azt javasolta, hogy haljon meg Han? :D

A hozzászólás linkje

Egyébként nem ez volt az a rész ahol Ford azt javasolta, hogy haljon meg Han? :D

Lehet Boba-éhoz hasonló méltatlan halált akart magának. :D Nem lett volna semmi, hogy mindenki az életét kockáztatva és egy komoly missziót összerakva kimenti Jabba-tól, majd nem sokkal később ewok vacsoraként végzi. :D

A hozzászólás linkje

Én se értettem soha ezt a kívánságát. :D Ennyire nem értett volna a filmezéshez Ford? :lol:

Vagy csak rohadtul unta már az egészet és mindenképp ki akart szállni valahogy. :D Utólag szerintem biztos nem bánta meg, hogy maradhatott. A karaktere végül összejöhetett Leia-val, 30 évvel később pedig megkapta az igazán méltó finálét. Bizonyos hangok suttogása szerint a 7-ben is úgy vállalt nagyobb szerepet, hogy akkor kiírják és ennyi, az új főhősök mellett egyértelműen övé is volt a legnagyobb szerep. De szerintem azért élvezte az öreg a nosztalgiavasutat, nemsoká meg szállhat is át a másikra. :D. No meg persze anyagilag se járt rosszul azért. :)

A hozzászólás linkje

Nagyon aranyos és szórakoztató jelenet. Thripio "isteni közbelépése" benne van a Best of Thripio gyűjteményemben. :)

Azért mekkora ár, hogy az egész lázadás sikere egy vacsorán múlott? Az ewokok nem csak a Birodalomra, de a Szövetségre is veszélyt jelentenek. Olyan tényező ez a sok plüssmaci, amivel egyik fél sem számolt. Mázli, hogy C-3PO istenséggé vált a színe és Luke-nak hála.

Az nagyon becsülendő Luke-ban, hogy ilyen passzívan állt a dologhoz. Szerintem semmibe sem került volna neki kiszabadulnia, mégis, szépen kivárta, amíg elvitték őket a falujukba, ahol felmérhette a helyzetet, és amikor már kezdett forró lenni Han háta alatt a talaj, csak akkor lépett közbe. Nagyon diplomatikus.

Luke megérezhette, hogy ebből még valami jó is kisülhet, és ezért várt. És tényleg... Ki tudja, máskülönben eljutottak-e volna a faluba, ahol Leia-t is megtalálták. És a szövetség megalakulása is nehézkesebben ment volna.

Leia honnan szerzett új ruhát? Volt egy a tatyójában, beugrott az Erdőszéli Ruhaboltba vagy az ewok szabók céhe gyártott neki egyet ilyen rövid idő alatt? Mert ha az utóbbi, akkor én fognék egy táskányi ewokot és beszállnék a galaktikus ruhaiparba. :)

Lehet, hogy volt már máskor is hölgyvendége Wicket-nek. :D

Valóban érezhető a hasonlóság, ami valószínűleg annak hozadéka, hogy Lucas eredendően a wookiee-k otthonát, a Kashyyykot akarta használni már itt. Vicces, hogy csak három filmmel később kaptuk meg. De legalább Chewie elemében lehetett a fák között. :)

Érdekes, hogy mielőtt megismertük a Kashyyykot, nem derült ki, hogy a wookiee-k szeretnek a fákon jönni, menni, lakni. Pl. itt sem. :)

Talán meg akarták enni. :D Ahogy köpködi a tüzet Han... :para: Egyébként nem ez volt az a rész ahol Ford azt javasolta, hogy haljon meg Han? :D

Az lehet, de biztos nem így képzelte el, sült husiként. :D

Ha megölték volna, az ennél drámaibb formában lett volna bemutatva. :) Persze jó, hogy nem halt meg, a film végi ünneplésnél most még nagyon hiányzott volna. Így maradéktalanul örülhettünk a végén mi is. :)

Szerkesztve: - Pildi
A hozzászólás linkje

Nem hallottad még azt a mondást, hogy óvakodj az éhes ewoktól? Hát azt, hogy ha egy ewok a tenyeredből eszik, előbb-utóbb a lábadból is fog? :)

Mindig van mit tanulni :)

A ruhás megjegyzés csak egyike azon apró logikátlanságoknak, amelyeken olyan jókat tudok szórakozni :P

A hozzászólás linkje

Végre elérkeztünk egyik nagy favorit helyszínemhez. Mindig is oda voltam az ewokok falujáért. Szívesen elnézegetném ahogy a helybéliek házat építenek ottan. Szívesebben mint azt ahogy hőseinket megsütni készülnek. Ha csak 3PO-n múlna akkor tán meg is valósulna a lakoma. Szégyellhetik magukat a szőrmókok hogy nem tisztelik eléggé az istenüket és nem teljesítik az akaratát. Szerencsére Luke megmenti a helyzetet. A lebegtetés közben imádom ahogy a kis szőrmók beijed. Artu akciózásán is jókat szoktam vigyorászni. Jól farba sokkolta az egyik nagy szőrmókot. No és Leia felbukkanásával végre újra együtt a nagy csapat.

Poén, hogy C3PO a végén azt hitte, hogy ő csinálta az egészet. :lol:

Jah, és Threepio megjegyzése a végén :facepalm:.

Luke meg mekkora forma már hogy megköszönte neki a közreműködést. :D

Egyébként Han -t miért ruhástól akarták megsütni? :hmm:

No meg Luke-ot is. Az alkotógárda biztos így akarta elkerülni egy esetleges meztelenkedős jelenet alkalmazását. :D

Legalább megtudtuk hogy az ewokok nem vegetáriánusok. :D

Leia honnan szerzett új ruhát?

Lehet, hogy volt már máskor is hölgyvendége Wicket-nek. :D

Az is lehet hogy ő vitte magával a terephacuka alatt abban reménykedve hogy végre randizhat egyet Han-nal. :D

Egyébként nem ez volt az a rész ahol Ford azt javasolta, hogy haljon meg Han? :D

Lehet Boba-éhoz hasonló méltatlan halált akart magának. :D Nem lett volna semmi, hogy mindenki az életét kockáztatva és egy komoly missziót összerakva kimenti Jabba-tól, majd nem sokkal később ewok vacsoraként végzi. :D

Ha megölték volna, az ennél drámaibb formában lett volna bemutatva. :) Persze jó, hogy nem halt meg, a film végi ünneplésnél most még nagyon hiányzott volna. Így maradéktalanul örülhettünk a végén mi is. :)

Ford azt akarta hogy Han az élete árán mentse meg a haverjait.Vegyesek az érzéseim eme felvetésnek az elvetésével kapcsolatban. Egyszerre tartom jó és rossz húzásnak.

Jónak tartom mert úgy legalább nem árnyékolja be a zűrcsempész halálai a film végi happy end-et és rossznak mert az önfeláldozás lett volna szerintem az igazán méltó vég Han-nak.

Szerkesztve: - Rog
A hozzászólás linkje

• 2 héttel később...

Return of the Jedi

Chapter 26: Campfire Stories

Time: 01:15:53-01:18:14

Tartalom

Folytatódjon tudósításunk az ewokok falujából. A kezdő látvány igazán békés, este van, a falu a fáklyás kivilágítással igazán hangulatos képet fest magáról. A háttérből valahonnan Threepio ewok nyelvű kántálása száll felénk. Hamarosan egyetlen - kíváncsi és leskelődő ewokok által körbevett - épületre fókuszál a kamera.

A belső helyszínen már láthatjuk is az aranyrobotot, amint Hanéktól és ewokoktól körülvéve mesél a falu lakóinak. A történetbe közbeszúrt ismerős nevek nem sok kétséget hagynak afelől, hogy saját kalandjaik állnak az elbeszélés középpontjában. Threepio itt-ott még effekteket is használ, a lenyűgözött közönség pedig hallgatja őt. A protokolldroid igazán elemében van továbbra is, hálásabb és figyelmesebb közönséget keresve sem találhat. Persze Artoo sem rest közbeszólni, ha úgy gondolja, droidtársa kihagyott valamit a történetekből. A meseszövés stílusa annyira élethűre sikeredik, hogy az ewok közönség együtt él a történettel, kellő helyeken rémülten reagál a hallottakra.

Egyedül Han érzi némileg kényelmetlenül magát a szituációban, főleg akkor, amikor éppen róla szól a hősies történet. Leia gyengéden hozzádől, ami persze biztosan kellemes lehet a tábornoknak, nem úgy annak az ewoknak a társasága, aki megsimogatja a lábát.

A történet végén izgatott megbeszélés veszi kezdetét a falu lakói között. Chirpa törzsfő kidobolással körítve közhírré téteti, hogy hőseink mostantól a törzs lakói közé tartoznak. Han gyorsan a nyakába kap egyet közülük.

-Mindig erre vágytam. – kommentálja kissé ironikusan az eseményeket.

Luke ezután komoly arckifejezéssel elhagyja az épületet, Leia pedig valamit megérezve Jedi-tanoncunk hangulatából, utána megy.

Han azonnal a tettek mezejére lép, miután Threepio közli, hogy a falubeliek megmutatják az utat a pajzsgenerátorhoz.

-Milyen messze van? Kérdezd meg! – utasítja a droidot, aki éppen, hogy eleget tenne a kapott feladatnak, újabb parancsok özönét kapja.

-Friss élelem is kell. És a fegyvereink. Gyorsan! Nem érünk rá.

Az aranydroid végül zavartan kapkodja a fejét, hogy a tábornok újabb követeléseire figyeljen, vagy éppen igyekezzen eleget tenni nekik.

Fejezet vége

------------------------------------------------------------------------------------------------

Igazán remekül sikerült jelenet. Threepio elemében van még mindig, és ahogy elmeséli a sztorijukat a hálás közönségnek, az igazán megindító. Nem kicsit emelkedik felül a szokásos protokolldroidos programozásán. A törzs tagjai pedig lelkesen hallgatják őt. Számukra minden egzotikus lehet, amiről a droid mesél.

Miután túl vannak a veszélyeken, Luke-ot fontosabb dolgok foglalkoztatják a törzsnél, ezért inkább kivonja magát a társaságból. Úgy tűnik, valamiféle döntésre jutott közben. Leia persze már jó ideje érzékenyen reagál a Jedire, így nem csoda, hogy utána megy.

A jelenet vége egyértelműen Hané. Eddig elég kínosan érintette az ewokokkal való barátkozás, most már végre saját terepre léphet. Mindig is tetszett, ahogy Threepioval lerendezi ezt a vicces párbeszédet, ami attól kap humort, hogy tulajdonképpen nem hagyja, hogy Threepio akár egyetlen kérdését is feltegye az ewokoknak, mindig újabb és újabb követelésekkel áll elő. Aztán a végén pedig sietteti a droidot, holott ő nem adott eddig időt a kérdések lefordítására.

A hozzászólás linkje

Nekem ez a jelenet a kedvencem az ewokos részekben, az előző jelenettel folytatólagosan. Thripio mesélése annyira jó, nem tudom megunni. Han humora és ahogy igyekszik visszaszerezni megint csak megtépázott tekintélyét, főleg Thripio előtt, igazán feldobja ezt az amúgy is nagyon bájos jelenetet, jó egyveleget alkotnak. :)

A hozzászólás linkje

Itt tűnik fel kicsi yub-yub. :D

Nem-nem, kicsi Yub-yub már az előző jelenetben is benne van. :)

Ebben a jelenetben nekem Han Solo tetszik a legjobban, ahogy b*szogatja C-3PO-t. :lol: Valahol jogos, mert 3PO mindig mindent elég körülményesen old meg, viszont most Han az, aki piszokul feltartja. Az is különösen tetszik, hogy míg az ep4-ben 3PO azt mondja, hogy a mesélésben nem jeleskedik, itt egész jól mesél.4

Szerk.: no, nézd már, Donáttall egy rugóra jár az agyunk 3PO-val kapcsolatban. :D

A hozzászólás linkje

Hogy minél több mindent mesélhessen el a lázadásról, ha elfogják? Aligha hiszem. :)

Kétlem, hogy a lázadásról így mesélne. :D Adatokat bármikor tud szolgáltatni, ő szerintem arra a fajta elbeszélésre gondolt amit itt alkalmazott.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.