Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. A fővárosi plázákban is így van, tehát nem hiszem, hogy nagyon más lenne a marketing, csak a legtöbbünk már felnőtt 1999 óta, így a matricás albumok, kifestők stb. kevésbé jutnak a látókörünkbe. Én már 1999 -ben is bőven felnőtt voltam, de ahogy Zééé is írta ezersuer nagyobb volt a hype, sok film anyaggal. A játékok most is hozzák a szintet csak a többi marad el attól. Szóval az értesülésük szerint október 19-én jön a trailer. Mivel ez a jegyeladások kezdete is, nem tűnik logikátlannak. Meglátjuk. Szerintem ez tökéletes lenne, főleg így a tali előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. Nekem 1999-ből a matricás albumon kívül a Pizza Hut-os Star Wars menű maradt meg leginkább, amihez járt játék meg egy SW kancsó is, valahol elvileg még mindig megvan nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 7. Most így utoljára az Avatar jut eszembe, amikor is kijöttek október végén a végső 3 és fél perces előzetessel, és onnantól kezdve nem volt megállás, elindult az úthenger. A csapból is az Avatar folyt. Megannyi kisfilm, werkfilm, tv spot jött. Mindenféle változatban. A premier előtti 6 hét elképesztő volt marketing szempontból. A Disneynél is erre számítok, ezt fogják tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Már az október 16 is szóba jött mint lehetséges trélermegjelenési időpont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Most így utoljára az Avatar jut eszembe, amikor is kijöttek október végén a végső 3 és fél perces előzetessel, és onnantól kezdve nem volt megállás, elindult az úthenger. A csapból is az Avatar folyt. Megannyi kisfilm, werkfilm, tv spot jött. Mindenféle változatban. A premier előtti 6 hét elképesztő volt marketing szempontból. A Disneynél is erre számítok, ezt fogják tenni. Szerintem a trailer után megint csönd lesz, és majd csak a bemutató után árasztanak el minket nagyobb anyaggal. Nem véletlen, hogy még a filmzene vagy az art of köny sem jelenhet meg a bemutató előtt (a making of könyv meg jövő tavasszal), mindenáron kerülni akarják a spoilereket. Röhej, hogy még a Star Wars Insider sem közöl új bennfentes anyagokat. Nagyon insider, mondhatom. A spoileres fórum látogatói pedig az utolsó 2 hétben fogják megkapni azt a mennyiségű szivárgást, aminek az elmúlt 2 évben kellett volna - folyamatosan, kis adagokban - kikerülnie. Akkor ugyanis jönnek a scannek a könyvekből, mp3 a filmzenéről, részletes történet, párbeszédek, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Már az október 16 is szóba jött mint lehetséges trélermegjelenési időpont. Egye fene. Most már csak lesz valami e hónapban. Nem zörög a harszt, ha... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Szerintem a trailer után megint csönd lesz, és majd csak a bemutató után árasztanak el minket nagyobb anyaggal. Én is erre számítok. Majd lesznek TV-spotok meg ehhez hasonlók, de a trailer után már semmi igazán komoly. Verni fogják a tamtamot, hogy jön a film de nem adnak több komoly izelitőt. Az Avatar az más volt: az nem adaptáció meg nem egy híres franchise folytatása. Muszáj volt hónapokon át súlykolni, hogy most jön az évszázad filmje különben a kutya nem lett volna rá kiváncsi. Valszeg az Avatar 2-nek már messze nem lesz ilyen nyomulós a marketingje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. (szerkesztve) Már az október 16 is szóba jött mint lehetséges trélermegjelenési időpont. Most október 19 esett szóba Tibur55, jobban belegondolva, elképzelhető, hogy a te verziód fog megvalósulni. Szerkesztve: 2015. Október 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Akkor már csak bő két hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Most október 19 esett szóba Ma olyat is olvastam hogy a bejelentés talán 15-re várható míg a tréler valamikor 16 és 19 között jön. Unom már ezeket a spelulációkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Akkor már csak bő két hét. Ez hogy jött ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Elég rosszul... A bő egy hét jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Elég rosszul... A bő egy hét jobb. Sokkal jobb! ej csak jönne már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Sokkal jobb! ej csak jönne már! Csubakka most tudta meg, hogy csak november közepén lesz trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. (szerkesztve) Csubakka most tudta meg, hogy csak november közepén lesz trailer a gif tetszik, de valóban csak november, vagy az is a poén része? Szerkesztve: 2015. Október 12. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. a gif tetszik, de valóban csak november, vagy az is a poén része? A poén része. Igazából december 19-én jön... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 12. A poén része. Igazából december 19-én jön... Igen a trailer 2 óra 16 perces változata! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Hmm biztató infó az EW szerkesztőjétől. hétfőn lesz valami.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Remélem lesz egy jó hétfőnk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Remélem lesz egy jó hétfőnk. Ez a Anthony Breznican volt a host a SW Celebration-on áprilisban a profilképe alapján. Szóval ő most minden reményünk, remélem biztosak az infói Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Hmm biztató infó az EW szerkesztőjétől. hétfőn lesz valami.. Hétfő? Az 19-e. Volt màr ilyen pletyi. Legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. És akkor úgy tűnik, hogy a jegyértékesítés kezdetéhez ütemezik a dolgot. Helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. És akkor úgy tűnik, hogy a jegyértékesítés kezdetéhez ütemezik a dolgot. Helyes! Kicsit szürreális, hogy egy hét múlva ilyenkor már javába ízekre szedjük az új trailert.. nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Adna az eg!Amen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Kicsit szürreális, hogy egy hét múlva ilyenkor már javába ízekre szedjük az új trailert.. nem? Valóban. Ez a kijelentésed már előre ivás a medve bőrére! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 13. Ennyi híresztelés után már kész átejtés lenne nem leadni egy trailert az említett napon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. A Slashfilm úgy hallotta, hogy jövőhéten nem lesz új előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Nem tetszik a hivatalos kommunikáció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Én meg úgy hallottam, hogy lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hétfőn jön az új előzetes, és még új filmes logonk is lesz. Jason Ward szerint a trailer megtekintése után nagyon boldogok leszünk. http://makingstarwars.net/2015/10/star-wars-the-force-awakens-trailer-and-logo-coming-this-monday/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.