Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A fővárosi plázákban is így van, tehát nem hiszem, hogy nagyon más lenne a marketing, csak a legtöbbünk már felnőtt 1999 óta, így a matricás albumok, kifestők stb. kevésbé jutnak a látókörünkbe.

Én már 1999 -ben is bőven felnőtt voltam, de ahogy Zééé is írta ezersuer nagyobb volt a hype, sok film anyaggal. A játékok most is hozzák a szintet csak a többi marad el attól.

Szóval az értesülésük szerint október 19-én jön a trailer. Mivel ez a jegyeladások kezdete is, nem tűnik logikátlannak. Meglátjuk.

Szerintem ez tökéletes lenne, főleg így a tali előtt. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem 1999-ből a matricás albumon kívül a Pizza Hut-os Star Wars menű maradt meg leginkább, amihez járt játék meg egy SW kancsó is, valahol elvileg még mindig megvan nekem. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most így utoljára az Avatar jut eszembe, amikor is kijöttek október végén a végső 3 és fél perces előzetessel, és onnantól kezdve nem volt megállás, elindult az úthenger. A csapból is az Avatar folyt. Megannyi kisfilm, werkfilm, tv spot jött. Mindenféle változatban. A premier előtti 6 hét elképesztő volt marketing szempontból.

A Disneynél is erre számítok, ezt fogják tenni.

Hozzászólás ideje:

Már az október 16 is szóba jött mint lehetséges trélermegjelenési időpont.

Hozzászólás ideje:

Most így utoljára az Avatar jut eszembe, amikor is kijöttek október végén a végső 3 és fél perces előzetessel, és onnantól kezdve nem volt megállás, elindult az úthenger. A csapból is az Avatar folyt. Megannyi kisfilm, werkfilm, tv spot jött. Mindenféle változatban. A premier előtti 6 hét elképesztő volt marketing szempontból.

A Disneynél is erre számítok, ezt fogják tenni.

Szerintem a trailer után megint csönd lesz, és majd csak a bemutató után árasztanak el minket nagyobb anyaggal. Nem véletlen, hogy még a filmzene vagy az art of köny sem jelenhet meg a bemutató előtt (a making of könyv meg jövő tavasszal), mindenáron kerülni akarják a spoilereket. Röhej, hogy még a Star Wars Insider sem közöl új bennfentes anyagokat. Nagyon insider, mondhatom.

A spoileres fórum látogatói pedig az utolsó 2 hétben fogják megkapni azt a mennyiségű szivárgást, aminek az elmúlt 2 évben kellett volna - folyamatosan, kis adagokban - kikerülnie. Akkor ugyanis jönnek a scannek a könyvekből, mp3 a filmzenéről, részletes történet, párbeszédek, stb.

Hozzászólás ideje:

Egye fene. Most már csak lesz valami e hónapban. Nem zörög a harszt, ha...

Hozzászólás ideje:

Szerintem a trailer után megint csönd lesz, és majd csak a bemutató után árasztanak el minket nagyobb anyaggal.

Én is erre számítok. Majd lesznek TV-spotok meg ehhez hasonlók, de a trailer után már semmi igazán komoly. Verni fogják a tamtamot, hogy jön a film de nem adnak több komoly izelitőt. Az Avatar az más volt: az nem adaptáció meg nem egy híres franchise folytatása. Muszáj volt hónapokon át súlykolni, hogy most jön az évszázad filmje különben a kutya nem lett volna rá kiváncsi. Valszeg az Avatar 2-nek már messze nem lesz ilyen nyomulós a marketingje.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most október 19 esett szóba

Tibur55, jobban belegondolva, elképzelhető, hogy a te verziód fog megvalósulni.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Most október 19 esett szóba

Ma olyat is olvastam hogy a bejelentés talán 15-re várható míg a tréler valamikor 16 és 19 között jön. Unom már ezeket a spelulációkat.
Hozzászólás ideje:

Csubakka most tudta meg, hogy csak november közepén lesz trailer :D

a gif tetszik, de valóban csak november, vagy az is a poén része?

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

a gif tetszik, de valóban csak november, vagy az is a poén része?

A poén része. Igazából december 19-én jön...:)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remélem lesz egy jó hétfőnk. :)

Ez a Anthony Breznican volt a host a SW Celebration-on áprilisban a profilképe alapján.

Szóval ő most minden reményünk, remélem biztosak az infói :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És akkor úgy tűnik, hogy a jegyértékesítés kezdetéhez ütemezik a dolgot. Helyes!

Kicsit szürreális, hogy egy hét múlva ilyenkor már javába ízekre szedjük az új trailert.. nem? :)

Hozzászólás ideje:

Kicsit szürreális, hogy egy hét múlva ilyenkor már javába ízekre szedjük az új trailert.. nem? :)

Valóban. Ez a kijelentésed már előre ivás a medve bőrére! ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.