Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 11. Szerintem a rá nehezedő teher ellenére élvezi is ezt csinálni a főnök úr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Howard újabb képet osztott meg. Egyénként lassan időszerű lenne egy teaser is. Persze, ha marad a májusi premier. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Egyénként lassan időszerű lenne egy teaser is. Persze, ha marad a májusi premier. Szerintem novemberig nem lesz semmi, most amúgy is a TLJ -t nyomatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Szerintem a TLJ premierjéig nem kapunk teasert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 16. Nagyon kemény ez a csávó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17. Ez eddig a legjobb kép! Lehet Howard is unja a bájcsevegést. Vagy nektek nem ez a jelenet jutott erről eszetetkbe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17. A napi kép Howardtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17. Nagyon derűs kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 17. (szerkesztve) Ha jól tudom egészen októberig fognak forgatni. Vagyis ilyen hírt közöltek le régebben, amikor közölték, hogy Ron Howard fogja átvenni a stafétabotot. Jó képek. Szerkesztve: 2017. Augusztus 17. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Ody, ez már 2 napja bekerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Gyanús volt. Pedig láttam is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Gyanús volt. Pedig láttam is... Másodjára is baromire tetszik, és továbbra is a HCS-s Han csevely jut róla eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 18. (szerkesztve) Az ott egy páragyűjtőnek tűnik a háttérben, szóval még van egy kis inkonzisztencia. Szerkesztve: 2017. Augusztus 18. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 19. (szerkesztve) Howard újabb videót osztott meg velünk. Akár bográcsolni is lehetne a "kuka" fölött. Szerkesztve: 2017. Augusztus 19. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Hoppá! Lehet, hogy Maz Kanata is benne lesz a filmben? Mondjuk adná magát, ráadásul ez remek kis kapcsolat lenne a két mozi között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Ez egy igazán jó hír! Így akár vissza is térhetnénk Takodanára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 21. Han kezdhetné Takodanán a kocsmatúrát, amit Mos Eisley-ben fejez be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Ja bocs. Akkor megtennéd hogy törölnéd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Inkább átmozgattam, a tiéd mégis csak bővebb, és mivel a kettő poszt között nyúlfarknyi az időeltérés, felteszem, te már írtad, amikor Ody posztolta, ezért a duplázás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Úgyis jó. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. (szerkesztve) Kezd ezer sebből vérezni a dolog. Sok mindent feláldoznak az EpIX májusi bemutatójáért... Tegyük hozzá, hogy azért az EPIX-ért, aminek nagy részét most írja újra egy külsős író.... Szerkesztve: 2017. Augusztus 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Kezd ezer sebből vérezni a dolog. Sok mindent feláldoznak az EpIX májusi bemutatójáért... Nem a Han Solo filmre gondolsz? Amúgy tényleg, egyre több "negatív" hír éri mostanában a filmet. Nem lesz így jó, valahogy úgy érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Ha csúszik a Solo film, csúszik a IX is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. (szerkesztve) Ha csúszik a Solo film, csúszik a IX is. Nem feltétlen, hisz két különböző, egymástól független csapat dolgozik rajta. Az ilyen meg azért benne van a pakliban, hogy utóforgatásra már nehéz visszahívni valakit. Csak néha trükkökkel meg lehet oldani. Anno Jimmy Smits az ep3 főforgatásán nem ért rá, így jeleneteit az utóforgatáson rögzítették és helyezték oda a többi jelenetre, amit már leforgattak. Amúgy sem lehet jelentős alak, ha ilyen könnyen lemondtak róla. Plusz, még az sem lenne az első eset a Star Wars történetében, hogy egy karaktert két színész alakít, akár egy epizódban. Lásd Mass Amedda, akit az ep3-ban ugye Jerome Blake és David Bowers egyszerre alakít. Vagy Vader a Rogue One-ban, ahol Spencer Wilding már nem ért rá az utóforgatásoknál, így a film végén Vadert Daniel Naprous alakítja. De mondhatnám Wedge-et is, akit az ep4-ben az eligazításon még Colin Higgins alakít, aztán kirúgták, és a helyét átvette a csatára Danis Lawson (míg a karakter hangját David Ankrum adja). De az ep1 végén Mace Windut sem éppen Samuel L. Jackson játssza (akkor éppen ő sem ért rá) egy jelenet erejéig, hanem Achmed Best, és ez rettenetesen jól látszódik, pláne a Blu-rayen. Én valahogy ezek után nem érzem ezt akkora tragédiának. 1977-ben és 1999-ben is meg tudták oldani a dolgot, pedig ott még nem is maszkos figuráról volt szó. 2005-ben és 2015-ben maszkos figurákkal még könnyebb dolguk volt. Ha 40 évvel ezelőtt nem vérzett el ezen az ep4, 2018-ban sem ezen fog múlni a Han Solo film sikere. Csak a sajtó megint felfúj valamit, ami amúgy egyáltalán nem szokatlan, de mivel ez Star Wars, ha itt valaki forgatás közben fingik, azt is tragédiaként kell felvázolni. Mint tavaly, a Rogue One esetében. Egyesek már temették a filmet az utóforgatás (és a rendező állítólagos vagy valós kispadra helyezése) miatt, erre hű mekkora sz*rt kaptunk. Az utóforgatás az eddigi ismereteink alapján baromi jót tett a filmnek. Remélem, ennyire rossz lesz a Han Solo film is. Peter Dinklage-et, ha nem is Han Solóként ( ), de szívesen látnám az SW-ben. Szerkesztve: 2017. Augusztus 23. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Szerintem azért nem tolják ki a Han Solo film premierjét decemberre, mert a IX-et mindenképpen 2019 májusra akarják, és nem akarják, hogy csak fél év szünet előzze meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Pontosan. Én is a premier dátumok ütközésére gondoltam és nem a készítő csapatokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Szerintem azért nem tolják ki a Han Solo film premierjét decemberre, mert a IX-et mindenképpen 2019 májusra akarják, és nem akarják, hogy csak fél év szünet előzze meg. Viszont így meg az EpVIII és a Han Solo film között lesz kb. fél év. Amúgy azon elgondolkodtam, hogy mivan, ha a Han Solo filmet 2-3 hónappal eltolják, és júliusban vagy augusztusban fogják leadni. Mivel már a Disney nyári felhozatala - itt leginkább május-júniust értem - is 3 filmet takar: májusban két Disney film jön, a Bosszúállók 3 május elején, mÍg a HS a hónap végén, ezen kívül pedig a következő hónapban meg jön a Hangya 2. Én örülnék annak, ha a HS filmet 2 hónappal később mutatnák be, vagy 3 -mal, és még így is meglenne az epizódok közötti várakozás: EpVIII - HS között 7-8 hónap, míg a HS-EpIX között 9-10 hónap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Viszont így meg az EpVIII és a Han Solo film között lesz kb. fél év. Amúgy azon elgondolkodtam, hogy mivan, ha a Han Solo filmet 2-3 hónappal eltolják, és júliusban vagy augusztusban fogják leadni. Mivel már a Disney nyári felhozatala - itt leginkább május-júniust értem - is 3 filmet takar: májusban két Disney film jön, a Bosszúállók 3 május elején, mÍg a HS a hónap végén, ezen kívül pedig a következő hónapban meg jön a Hangya 2. Én örülnék annak, ha a HS filmet 2 hónappal később mutatnák be, vagy 3 -mal, és még így is meglenne az epizódok közötti várakozás: EpVIII - HS között 7-8 hónap, míg a HS-EpIX között 9-10 hónap. Az, hogy a spinoff előtt mennyi idő van láthatólag kevésbé számít a Disney-nek, mint az Epizód filmek előtt eltelt idő. Ha nem így lenne, akkor a Solo film lenne decemberben, hogy egy év legyen a 8 és közte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 23. Tudja valaki, hogy meddig fognak forgatni? Hallottam én szeptember végét, októbert is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.