Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. (szerkesztve) A képregény rajzolása kicsit érdekes, de nekem tetszik ez a darkos stílus. Szóval az a ronda ugnaught egy nő... oké. A két macska szlávos hangzású nevén is pislogtam először, de végül is Enver Hodzsa és Esterházy után már belefér. Szerkesztve: 2015. Szeptember 29. - Nute Gunray Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 30. A női ugnaught-on én is meglepődtem, eddig azt hittem férfi. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Elkészültem a sorozat utolsó részének szerkesztésével is. Merr-Sonnak ismét köszönöm a fordítói segítségét. "Ami egy életre szóló rablásnak indult, az a túlélésért folyó harccá vált. Lando és Lobot a könnyű pénz reményében keltek útra, de a történtek után, egyikük sem lesz a régi." Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Köszi. Bár eddig csak három részt olvastam el ebből a sorozatból, de eddig nagyon tetszik. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Egy élmény volt rajta dolgozni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Még az éjjel elolvastam, Merr, köszönöm a kiváló fordítást. Érdekes történet volt, nekem tetszett. Megtudhattuk, hogy Lobot az EP5-re miért vált olyanná, amilyenné, gyakorlatilag teljesen elveszítette a személyiségét. Másrészt a két macskaszerű lényt is sajnáltam. A nemek tekintetében ez a minisorozat elég zavaros volt: az ugnaught-ról kiderült, hogy nő , és gyanítom, hogy a két macska mindkét tagja hímnemű volt, már csak a nevükből adódóan is... Ami nagyon tetszett, az a képregény darkos színhasználata illetve a tónusok. Adott egyfajta vérbeli birodalmi hangulatot az egésznek, az biztos. Értékelésem: 4/5 Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Nagyon szívesen, Nute. Igen, az egész sorozat sötét rajzolása számomra valami irtó nyomasztó hatást keltett, a vége meg igencsak szomorú lett. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Na végre meg volt! Nem semmi...így megbolondult a két klón....honnan voltak ezek a cuccok Palpinak? a vége tényleg szomorú....sajnálom Lobotot. Köszönet értük még 1x. Nagyon jó kis mini volt! 5/5 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. honnan voltak ezek a cuccok Palpinak? Azért a Sith-rend akkori legfőbb képviselőjétől ez nem nagy meglepetés, szerintem. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Azért a Sith-rend akkori legfőbb képviselőjétől ez nem nagy meglepetés, szerintem. jó persze tudom de van valami könyv vagy akármi,hogy Ő még is,hogy lett az ,aki? Mert számomra még mindig a kancellár,aki szépen Sith Nagy Úr lett. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. jó persze tudom de van valami könyv vagy akármi,hogy Ő még is,hogy lett az ,aki? Mert számomra még mindig a kancellár,aki szépen Sith Nagy Úr lett. Hát a Legends-ben ezzel a Darth Plagueis foglalkozott. Az új kánon szerint Palpatine-nak még nincs eredettörténete. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Ja,hogy abban van!?Mar nem tudom hanyszor szerettem volna megvenni...valami mindig beelozte.:/ Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. Hozzászólás ideje: 2015. Október 23. (szerkesztve) Hát a Legends-ben ezzel a Darth Plagueis foglalkozott. Az új kánon szerint Palpatine-nak még nincs eredettörténete. De a Darth Plagueis egy nagyszerű feldolgozást nyújt így is. És ez a lényeg. Elolvastam az 5. részt. Köszi a fordítást. Hát a befejezés egy kicsit lanygos lett, de azért még így is nagyon jó. Valahogy jobban élveztem, mint a Star Wars 10-et, és a anan 6-ot. Szerkesztve: 2015. Október 23. - Darth Revan9 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Nagyon tetszett ez a képregény is. Külön poén, hogy még a Vaderes képregényhez is kapcsolódott, amit pont most olvastam. Viszont (képregényes spoilerek) akkor a hajón lévő maszk végleg megsemmisült? Kíváncsi vagyok, miként került Palpatine hajójára azok után, hogy legutóbb -- VADER KÉPREGÉNY SPOILER -- Vadernél láttuk. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Na akkor ebbe is belekezdek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Na akkor ebbe is belekezdek. Nekem ez meg a Vader visszaadta a hitemet a képregényekbe. Talán mégis csak van olyan, amit tudok élvezni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Nekem a mini-sorozatok közül ez a kedvencem. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Számomra is eddig ez a legjobb mini-sorozat, persze az Obi-wan & Anakin és a Darth Maul mellett. 23 perccel korábban, Donát írta: Nekem ez meg a Vader visszaadta a hitemet a képregényekbe. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Na akkor ebbe is belekezdek. Fun fact: A Lando, a 2. Vader sorozat és a Poe képregényt ugyanaz a fickó, Charles Soule írta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Számomra eddig a Poe képregény hozta vissza a hitem, de ha ezek jobbak akkor csak maxi boldogság lehet. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Angolul sikerült elolvasnom a képregényt, nagyon bejött. Tetszett Palpatine jachtja a rajta lévő ereklyékkel és a sok Sith fénykarddal, és Momin maszkjával együtt. A rajzolás stílusa illett a történethez. Egyik kedvencem lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. 7 perccel korábban, Iqvi írta: Momin maszkjával együtt. Nocsak már ebben is feltűnt? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. Hozzászólás ideje: 2019. Október 26. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nocsak már ebben is feltűnt? Aha, az szállja meg az egyik macska figurát, asszem Aleksint. Szerkesztve: 2019. Október 26. - Iqvi 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. November 3. Hozzászólás ideje: 2022. November 3. (szerkesztve) Charles Soule: Lando Charles Soule jól ért a Star Wars-hoz és több történetben is bebizonyította, hogy nem csak a csavaros és remek történetekhez ért, de kiválóan bele tudja ágyazni őket bármelyik korszakba. A Lando képregényben azt mutatja meg, hogy nem csak az Erőhasználókhoz, hanem a hétköznapi karakterekhez is jól ért. Lando amúgy is a kedvenceim között van a hétköznapi karakterek között. Az Egy új remény és A Birodalom visszavág között járunk, elég közel még a yavini csatához időben. Alapvetően már kezdem unni ezt az időszakot, de ez a képregény még tudott egy olyan sztorival szolgálni, mely figyelemre méltó. Lando szokásához híven bajban van és az adósságát akarja kifizetni. Ezért elvállal egy különleges melót tartozásai rendezéséért. El kell lopnia egy különleges sétahajót, csakhogy az Palpatine császár tulajdona. A hajó tele van pakolva ősi, Sith ereklyékkel, köztük a Darth Vader képregényekből is ismert Momin maszkjával. Landonak, Lobotnak, és Korin savának hamarosan az életéért kell küzdenie. A sötét oldal ereklyéi megőrjítik két társukat, Aleksint és Pavolt, akik ellenük fordulnak. Közben megérkezik a Sidious által felbérelt fejvadász, Chanath Cha is, aki egyben Lando régi ismerőse. Nagyon jó kis kavalkád alakult ki a történetben. Lando szokásához híven az eszével és a sármjával boldogul, Charles Soule pedig kitűnően ki tudta ezeket a képességeket aknázni a történetben. Nagyon tetszett a sztori misztikus, ijesztő, néha enyhén horrorisztikus hangulata. Így október végén, november elején pont jó olvasmány. Abszolút meg vagyok elégedve ezzel a képregénnyel, az egyik legjobb Star Wars történet. És ez azért nagy szó, mert már eléggé unom az eredeti trilógia időszakát. Ötös. Szerkesztve: 2022. November 3. - Darth Revan9 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.