MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Tetszetős kép, akárhogy is készült Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Mit tettek a hátteremmel? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Akárki is a felelős, felhajtjuk, és kinyírjuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Mennyit lehetett volna keresni ezzel a poszterrel Te jó ég! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 1. Az anyagi része talán még nem is akkora dolog, na de, amilyen presztízs értéke lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Szerintem presztízs értéke már most is van, szinte mindenhol láttam már ezt a posztert. Bár azt nyilván kevesen tudják, hogy kinek a műve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Igen, én is erre gondoltam. Ha hivatalos poszter lenne, akkor sokkal többen tudhatnák, kinek a műve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 2. Sajnos vannak akik nyerészkednek rajta. SW minta ruhára Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. November 7. Hozzászólás ideje: 2013. November 7. A sagaposzter egy Rachel-ről és Thomas-ról szóló cikkben is helyet kapott: Two Character Descriptions Leaked For 'Star Wars: Episode VII' Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Szép találat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. November 28. Hozzászólás ideje: 2013. November 28. Eh... Vadászom a napi játékhírekre, erre mit találok? http://www.vg247.com/2013/11/27/star-wars-open-world-next-gen-game-spotted-in-recruiting/ Na, milyen kép virít ott erősen csinkolva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 28. Hozzászólás ideje: 2013. November 28. Szerintem ezt a plakátot már az egész világon ismerik. Zoli milliomos lenne már ha ezt kiadják anno hivatalosan is. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2013. December 4. Hozzászólás ideje: 2013. December 4. Én tolltartón láttam SimonZ saga poszterét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 4. Hozzászólás ideje: 2013. December 4. A neten vagy élőben láttad? Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2013. December 4. Hozzászólás ideje: 2013. December 4. (szerkesztve) Élőben Debrecenen a plázában, Ha kell le is fotózhatom bizonyítékként Szerkesztve: 2013. December 4. - ati Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 4. Hozzászólás ideje: 2013. December 4. Szerintem örömmel vennénk. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2013. December 4. Hozzászólás ideje: 2013. December 4. De amúgy itt van neten is http://dumdumshop.hu/products-page/kiegeszitok_/tolltartok_/tolltarto-star-wars/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 4. Hozzászólás ideje: 2013. December 4. (szerkesztve) Köszi! Vicc a köbön. Szerkesztve: 2013. December 4. - Ody Mandrell Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Tavaly október végén szakmai ügyben Amerikában voltam (életemben először), és a hivatalos ügyek elintézése után elutaztam San Franciscóba. A Golden Gate híd közelében belefutottam egy ismerős cég központjába. Innen még nem sok látszik, de ha hozzáteszem, hogy a cím a One Letterman Drive, és az épület előtt ez a szobor áll: Sajnos vasárnap volt, ezért esélyem se volt bejutni, de azért csináltam pár fotót az előcsarnokról: (Az ott King Kong az Empire State Building tetején.) Alig látszik, de baloldalt a nagy feketeség egy életnagyságú Darth Vader. Tőle balra volt egy Boba Fett is. A polcokon meg mindenféle figurák: klónok, arany Artu stb. A Lucasfilm hátsó részén van egy Starbucks, ahol felléptem wifire, és be is jött a Lucasfilm hálózata: Végül egy kép Yodáról és rólam: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Szerencsés ember. Facebook -on már láttam pár képet de tök jó, hogy ide is felraktad. Nagy élmény lehetett. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Nagy szerencse volt, igen. Szeretnék visszamenni még valamikor, mert ez csak belekóstolás volt, és nagyon ízlett. A Lucasfilm-képek nagyját ide tartogattam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Azt hiszem sokunk álma eljutni egyszer az ehhez hasonló helyekre. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Marha jó képek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Alig esz meg a sárga irigység. Nadon jó képek! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Remek képek Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. (szerkesztve) Köszönöm! Amin meglepődtem, hogy semmi jelzés nincs a környéken arról, hogy hol van a Lucasfilm. Egyetlen tábla sem jelzi, és cégtábla sincs az épület külsején, csak belül (abban a parkban egy cég sem táblázta ki magát). Ha nem tudod a címet, addig kell menned, míg meg nem találod Yodát. És a Disney-re sincs semmi utalás. Amikor ott voltam, arra mászkált egy SW-rajongó házaspár a két kisfiával. A férfi Obi-Wannak volt öltözve, a nő EP5 Leiának, a gyerekek EP4 és EP5 Luke-nak. Először a közeli mesterséges tónál láttam őket, ahogy fotózták egymást, aztán a lentebb emlegetett Starbucks vécéjében futottam ösze a fickóval. Szerkesztve: 2014. Január 24. - SimonZ Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Hozzászólás ideje: 2014. Január 24. Köszi a képeket. Gondolom azért nem hírdetik, mert aki nagyon akar, úgyis odatalál. Még így is biztos vannak páran. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Február 3. Hozzászólás ideje: 2014. Február 3. Nagyon irigyellek (a jó értelemben) és nagyon nagyon szeretnék én is eljutni egyszer oda. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. (szerkesztve) Én most tekintettem meg az oldalt. Szerintem nagyon frankó, de tényleg. A poszterek is nagyon tetszenek, egyedül az oldal szürke hátterével nem vagyok igazán kibékülve. De ettől függetlenül szerintem nagyon ötletes website, nekem tetszik. Az egyik kedvenc poszterem az oldalról: Szerkesztve: 2014. Augusztus 16. - DarthMaul31 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.