Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Nagyon szép munka ez is, a kép szimbolikus tartalma jól eltalált, csak én talán kevésbé színesen jobbnak tartanám. Valami arany - ezüst -szürke színvilágra gondoltam, ami szinte mint egy jelvény jelenne meg. Esetleg próbáld ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Hmmm? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Ha választani kéne, akkor az alsó. Ha nem kell választani, akkor tök jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Szerintem egyértelműen az alsó Pont ilyesmire gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Végülis mehet mindkettő... Majd Mr. Home választ. Én még nem tudok egyértelműen dönteni közöttük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Nekem is az alsó tetszik. Az elsőnél a pirosat túl drasztikusnak érzem. Kíváncsi leszek a mai napra. Hajrá-hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Szerintem is jobb a szürke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Alsó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Ebben most nagy az egyetértés, nekem is a szürke jön be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. (szerkesztve) A többség szava szent. A véglegesnek szánt két verzió: Szerkesztve: 2008. Január 27. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. A szürke nekem is jobban bejön. Kicsit talán az az "o" betű hat idegenül. Nem tudom, hogy próbáltad e úgy a rövidítést használni, hogy az "o" betűt mag a földgolyó formázta meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Frankó lett Zoli! Nekem a "mögöttes tartalom" ecsetelése után a kék-zöld jött be jobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Nos, elment. És már a visszajelzés is megérkezett, hogy megkapták. Mindenkinek köszönöm a véleményeket! Bomarr: igazad van, a mögöttes tartalmat jobban kifejezi a kék-zöld változat. Viszont ez meglehetősen "földi", míg a másik, medálszerű színséma az ezüstösség miatt valahogy univerzálisabb, nem olyan földhözragadt. (Nagy köszönet Pildinek a javaslatért! ) Másrészt nem várhatom el, hogy mindenki meglássa a mögöttes tartalmakat... Az emberek többsége szerintem a posztereimben sem látja meg ezeket (legalábbis nem sokat), egyszerűen csak tetszik nekik, anélkül, hogy jobban bele akarnának gondolni, miből is fakad ez a "tetszés". Ha ez egy céges logó lenne, ott nagyon sokat számítana minden ilyesmi, de ebben az esetben talán kevésbé fontos - éppen ezért, belátom, jobb elrugaszkodni a kék-zöld Földtől. Oldie: szerintem azért hat furán az O, mert ezzel a betűtípussal soha nem lehetett látni O-t. A W felső szárának ráhajtásával már így is csökkentettem az idegenségét, mert simán begépelve eredetileg teljesen különálló betű volt, ami tényleg furán festett. (Ugyanígy kellett összekötnöm az R-t lent az A-val, hogy rímeljenek az S-W közötti felső összekötésre.) A javaslatodat nem próbáltam meg, és már késő is lenne hozzá, de szerintem az inkább csak túlkomplikálná a képet, amit mindenképpen szerettem volna elkerülni. Ráadásul duplán sugároznék valamit, aminek nem kell duplán szerepelnie. Most csak a Star Wars van kétszeresen hangsúlyozva: egyszer a siklóval, egyszer a betűtípussal. Ha a Föld bekerült volna a szövegbe, akkor az a mondanivaló is duplázva lenne, ami nem indokolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Itt a logók teljes listája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Oké Zoli, értem a dolgot, csak tényleg furának tűnt az "o" betű. Nem is tudom az SW stílusban hogy lehetne megformázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Látod, milyen jó, hogy nem cseréltem le? Többen is ilyesmi ötlettel jelentkeztek. Így legalább kilóg a logóm a mezőnyből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Másrészt nem várhatom el, hogy mindenki meglássa a mögöttes tartalmakat... Az emberek többsége szerintem a posztereimben sem látja meg ezeket Szerintem csak nem tudatosul. Az "összbenyomás" átér, és amikor elolvassuk az önelemzést, akkor meg megértjük hogy mitől olyan jól összeszerkesztett. Legalábbis én így vagyok vele.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 28. Bomarr: igazad van, a mögöttes tartalmat jobban kifejezi a kék-zöld változat. Viszont ez meglehetősen "földi", míg a másik, medálszerű színséma az ezüstösség miatt valahogy univerzálisabb, nem olyan földhözragadt. (Nagy köszönet Pildinek a javaslatért! ) Igazán nincs mit, örülök, hogy láttál benne fantáziát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. (szerkesztve) Hát nem nyertünk Zoli... nyertes Mondjuk az egyik TITKOS designer lehet hogy te vagy, akit még nem árult el Gerard. Szerkesztve: 2008. Január 30. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. (szerkesztve) Nem rossz ez a díjnyertes logo, de nekem speciel nem tetszik a megosztott O betű a birodalmi és a felkelő jel felezésével. Szerintem mind a kettőtőké jobb volt - de hát ez szubjektív, és nem engem kérdeztek meg. Szerkesztve: 2008. Január 30. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Semmi extra....de ha nekik ez jött be.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Nekem spéci nem tetszik. :S A Peremvidékhez más szimbólumok illenek szerény meglátásom szerint. A lázadó az még oks, nade birodalmi! Különcködni is lehetett volna.....vagyis a választásnál. Valami egyedit választani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Coce: hát nem nyertünk... Home okfejtéseivel nagyjából egyet tudok érteni, de a végső választásával nem... Szerintem sem mutat jól ez a megfelezett birodalmi/lázadó jelvény. De hát ízlések és pofonok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Zolival erre a logo formára voksoltunk befutóként, csak más-más HCS volt a közepén. Viszont a választott emblémát én nem láttam a "jelöltek" közt. Vajon honnan kerülhetett elő? Szerintem is az ilyen megoldás a legkevésbé eredeti. a két sima logó összeragasztása eléggé fantáziátlan. Reméljük azért a dobógóra befutott valamelyik magyar. Jut eszembe valaki tudja közületek melyik logót készítette a harmadik magyar induló, Lara Strong? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Viszont a választott emblémát én nem láttam a "jelöltek" közt. Vajon honnan kerülhetett elő? Jut eszembe valaki tudja közületek melyik logót készítette a harmadik magyar induló, Lara Strong? - Nekem is ez volt a furcsa. Ez a logó nekem nem rémlett, hogy ott lett volna. - Én sajnos nem tudom, de én is kíváncsi lettem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Most, hogy mondjátok, nekem sem rémlik, hogy láttam volna... De elintéztem azzal, hogy abból a fajtából egy cosmó logó volt, és lehet, hogy csak átsiklottam fölötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 1. Sajnálom, hogy nem innen került ki a nyertes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. http://starwars.pl/swora_logo.html Itt van mégegyszer a lista, hogy a nyertes hol van? Azt nem tudom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Lehet, hogy nagyon tetszett nekik a forma, csak éppen megkérték az illetőt, hogy alakítson bizonyos kritérium alapján rajta, aztán azért nem szerepel itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Lehet, hogy nagyon tetszett nekik a forma, csak éppen megkérték az illetőt, hogy alakítson bizonyos kritérium alapján rajta, aztán azért nem szerepel itt Akkor viszont minek hirdetnek versenyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.