Ugrás a kommentre

Általános információk

SimonZ

Ajánlott hozzászólás

Nos, elment. És már a visszajelzés is megérkezett, hogy megkapták.

Mindenkinek köszönöm a véleményeket!

Bomarr: igazad van, a mögöttes tartalmat jobban kifejezi a kék-zöld változat. Viszont ez meglehetősen "földi", míg a másik, medálszerű színséma az ezüstösség miatt valahogy univerzálisabb, nem olyan földhözragadt. (Nagy köszönet Pildinek a javaslatért! :) ) Másrészt nem várhatom el, hogy mindenki meglássa a mögöttes tartalmakat... Az emberek többsége szerintem a posztereimben sem látja meg ezeket (legalábbis nem sokat), egyszerűen csak tetszik nekik, anélkül, hogy jobban bele akarnának gondolni, miből is fakad ez a "tetszés". Ha ez egy céges logó lenne, ott nagyon sokat számítana minden ilyesmi, de ebben az esetben talán kevésbé fontos - éppen ezért, belátom, jobb elrugaszkodni a kék-zöld Földtől.

Oldie: szerintem azért hat furán az O, mert ezzel a betűtípussal soha nem lehetett látni O-t. :) A W felső szárának ráhajtásával már így is csökkentettem az idegenségét, mert simán begépelve eredetileg teljesen különálló betű volt, ami tényleg furán festett. (Ugyanígy kellett összekötnöm az R-t lent az A-val, hogy rímeljenek az S-W közötti felső összekötésre.)

A javaslatodat nem próbáltam meg, és már késő is lenne hozzá, de szerintem az inkább csak túlkomplikálná a képet, amit mindenképpen szerettem volna elkerülni. Ráadásul duplán sugároznék valamit, aminek nem kell duplán szerepelnie. Most csak a Star Wars van kétszeresen hangsúlyozva: egyszer a siklóval, egyszer a betűtípussal. Ha a Föld bekerült volna a szövegbe, akkor az a mondanivaló is duplázva lenne, ami nem indokolt.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Másrészt nem várhatom el, hogy mindenki meglássa a mögöttes tartalmakat... Az emberek többsége szerintem a posztereimben sem látja meg ezeket

Szerintem csak nem tudatosul. Az "összbenyomás" átér, és amikor elolvassuk az önelemzést, akkor meg megértjük hogy mitől olyan jól összeszerkesztett. Legalábbis én így vagyok vele....

A hozzászólás linkje

Bomarr: igazad van, a mögöttes tartalmat jobban kifejezi a kék-zöld változat. Viszont ez meglehetősen "földi", míg a másik, medálszerű színséma az ezüstösség miatt valahogy univerzálisabb, nem olyan földhözragadt. (Nagy köszönet Pildinek a javaslatért! :hmm: )

Igazán nincs mit, örülök, hogy láttál benne fantáziát :)

A hozzászólás linkje

Nem rossz ez a díjnyertes logo, de nekem speciel nem tetszik a megosztott O betű a birodalmi és a felkelő jel felezésével. Szerintem mind a kettőtőké jobb volt - de hát ez szubjektív, és nem engem kérdeztek meg. :)

Szerkesztve: - Pildi
A hozzászólás linkje

Nekem spéci nem tetszik. :S A Peremvidékhez más szimbólumok illenek szerény meglátásom szerint. A lázadó az még oks, nade birodalmi! :)

Különcködni is lehetett volna.....vagyis a választásnál. Valami egyedit választani.

A hozzászólás linkje

Zolival erre a logo formára voksoltunk befutóként, csak más-más HCS volt a közepén.

Viszont a választott emblémát én nem láttam a "jelöltek" közt. Vajon honnan kerülhetett elő?

Szerintem is az ilyen megoldás a legkevésbé eredeti. a két sima logó összeragasztása eléggé fantáziátlan.

Reméljük azért a dobógóra befutott valamelyik magyar.

Jut eszembe valaki tudja közületek melyik logót készítette a harmadik magyar induló, Lara Strong?

A hozzászólás linkje

Viszont a választott emblémát én nem láttam a "jelöltek" közt. Vajon honnan kerülhetett elő?

Jut eszembe valaki tudja közületek melyik logót készítette a harmadik magyar induló, Lara Strong?

- Nekem is ez volt a furcsa. Ez a logó nekem nem rémlett, hogy ott lett volna.

- Én sajnos nem tudom, de én is kíváncsi lettem volna.

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.