Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 4. Akkor viszont minek hirdetnek versenyt. Teljesen jogos felvetés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Ha ilyesmi áll fenn esetleg, akkor is az egyik versenyben lévőt alakíttathatták át esetleg saját ízlésre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Én is csak erre tudok gondolni, bár akkor hamarabb kellett dönteniük, és kapcsolatba lépni az illetővel, hogy időre gyártsa le a módosítást. De akkor ezt illene le is írni, hogy mindenki tudjon róla, különben furcsán hathat az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Atlas megkérdezte, tényleg így történt: azzal a három emberrel léptek kapcsolatba, akik nagyon esélyesek voltak, és apró változtatásokat kértek tőlük. Ergo: magyar biztos nem lesz a maradék két terv között sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Köszi a hírt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Nos... tegnap utánaérdeklődtem, és megtudtam, hogy a Lucasfilm lefújta a sagaposzter-ügyletet. Indokot nem tudok. Más képekről továbbra is lehet szó az Official Pix-szel (és igénylik is), a LFL döntése ezt nem érinti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. A jó éééédes anyukájukat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Hmmm...hát ez érdekes. Kíváncsi lennék az okokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Csesszék meg! Megy a lófej nekik..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. (szerkesztve) Azért ugy tünik a világnak annak a féltekén is lehetne még mit tanulni az üzleti etikáról... elöszőr simán beetetnek, hogy lesz egy ilyen, majd aztán ugy fujják le, hogy téged nem is értesitenek ki, ha jol értem és neked kellett rákérdezni. Annyi minum kijárt volna, hogy elmondják miért nem. Szerkesztve: 2008. Február 21. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Fenébe Nagyon sajnálom, hogy így alakult most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Hát, én is sajnálom... Oldie: Bomarr: igen, az OffPix-es embertől kérdeztem. Ő azt hitte, nekem már szóltak. Mondjuk ez annyiból jó a Star Wars-rajongóknak, hogy így publikus lehet a felújított sagaposzter nagyfelbontású változata - ingyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Én is annyira hittem benne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Hüppp én még abban sem vagyok biztos hogy nem azért a neten árult képért. Merthogy így már nem lennének egyedüliek a piacon, vagy hasonlók. Úgyhogy két lófej rendel. (igazából talán még tudnék is szerezni....) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 23. Pildi: én is... Krande: nem hiszem, hogy a netes árusítás miatt lenne a dolog. Szerintem arról az LFL nem is tudott. Inkább olyasmire gyanakszom, hogy (tudtommal) még soha nem volt precedens arra, hogy egy előzetesen már publikált képet minősített volna később hivatalosnak a Lucas Licensing, és nem akarták most elkezdeni. Vagy fene tudja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 25. Inkább olyasmire gyanakszom, hogy (tudtommal) még soha nem volt precedens arra, hogy egy előzetesen már publikált képet minősített volna később hivatalosnak a Lucas Licensing Nem lenne előzetesen publikált, hiszen az nem a végleges. De kérdezz rá. Ha a precedensséggel lenne baj, akkor neki sem láttak volna talán.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Talán már említettem, hogy volt gimis kémiatanárommal igen jóban vagyok azóta, hogy megismertem. Az utóbbi években közösen szervezzük a gimnázium hagyományos vetélkedőjét, mely a Borshow névre hallgat (a nevet nem mi találtuk ki, megörököltük). Az eddigi évek gyakorlatával szakítva úgy döntöttünk, tematikus vetélkedőket csinálunk: két éve Harry Potter volt a téma, tavaly pedig az ókor. Idén a középkor került sorra, és a dizájn természetesen most is az én dolgom volt. Ennek megfelelően már korábban készítettem egy előzetes posztert, amolyan beharangozót, és most egy "hivatalosat" is, az előzetes feladatok kiírásával együtt. Gondoltam, megmutatom őket. Némi változatosságot visznek a Star Wars-képek közé, és azért akad némi SW-vonatkozásuk. Az előzetes plakát (egy hónapig volt kirakva a suliban): Nagyobb méretű kép A hivatalos plakát (ma került ki ): Nagyobb méretű kép A feladatkiírás: Nagyobb méretű kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Mint már korábban említettem a Poszterek topikban, Luke-poszterem a tervek szerint egy belga SW-magazin, a TeeKay-421 júniusi számának hátsó borítóját fogja díszíteni. Nos, a tervből valóság lett: És itt az első borító: Továbbá Tim Veekhoven, a szerkesztő megkért, hogy a következő szám címlapját is készítsem el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Bravo Zoli! Csak összejött egy respektált megjelenés. Teszem hozzá, megérdemelten! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratulálok én is! Nagyon jól mutat a képed azon a borítón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratula hozzá, szépen mutat Meg az a brit zászló is ott oldalt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratulálok Zoli. Nekem a zászlón túl a részeg Vader is tetszik, aki támasztja a szekrényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Köszi! MissKarrde: Igen, azt egy barátom hozta Angliából, aki kint dolgozott egy darabig. Mondanom sem kell, mi minden jut eszembe a zászlóról... Coce: Ha csak támaszkodna... De még a fénykardjával is hadonászik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Nem csak hadonászik, hanem az a szerencsétlen épp a díszdobozos classic trilogydat akarja felaprítani. A helyedben 2 nap dobozfogságra itélném... És a következő borítód koncepciójáról valami spoilert lehet tudni, hogy mi/ki lesz a központi motivum? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Majd jól eltömöm a légzőréseit egy időre, és megtanulja a helyét. Ööö, egyelőre csak annyit mondanék, hogy tőlem szokatlan téma lesz, és ilyet még sose csináltam. Egyébként sajnálom, hogy egy szót se értek a magazinból, mert nem tűnik rossznak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratulálok Zoli! Így az első és hátsó borítók alapján pofásnak tűnik a magazin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Gratulálok Zoli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 13. Nagy gratula Zoli, és nagyon jól néz ki a szobád Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 14. De pofásan néz ki.... kérdezd már meg tőlük, hogy az újság közepébe nem akarnak.e egy kiszedhető posztert rakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.