Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon szép munka ez is, a kép szimbolikus tartalma jól eltalált, csak én talán kevésbé színesen jobbnak tartanám. Valami arany - ezüst -szürke színvilágra gondoltam, ami szinte mint egy jelvény jelenne meg.

Esetleg próbáld ki :)

Hozzászólás ideje:

Nos, elment. És már a visszajelzés is megérkezett, hogy megkapták.

Mindenkinek köszönöm a véleményeket!

Bomarr: igazad van, a mögöttes tartalmat jobban kifejezi a kék-zöld változat. Viszont ez meglehetősen "földi", míg a másik, medálszerű színséma az ezüstösség miatt valahogy univerzálisabb, nem olyan földhözragadt. (Nagy köszönet Pildinek a javaslatért! :) ) Másrészt nem várhatom el, hogy mindenki meglássa a mögöttes tartalmakat... Az emberek többsége szerintem a posztereimben sem látja meg ezeket (legalábbis nem sokat), egyszerűen csak tetszik nekik, anélkül, hogy jobban bele akarnának gondolni, miből is fakad ez a "tetszés". Ha ez egy céges logó lenne, ott nagyon sokat számítana minden ilyesmi, de ebben az esetben talán kevésbé fontos - éppen ezért, belátom, jobb elrugaszkodni a kék-zöld Földtől.

Oldie: szerintem azért hat furán az O, mert ezzel a betűtípussal soha nem lehetett látni O-t. :) A W felső szárának ráhajtásával már így is csökkentettem az idegenségét, mert simán begépelve eredetileg teljesen különálló betű volt, ami tényleg furán festett. (Ugyanígy kellett összekötnöm az R-t lent az A-val, hogy rímeljenek az S-W közötti felső összekötésre.)

A javaslatodat nem próbáltam meg, és már késő is lenne hozzá, de szerintem az inkább csak túlkomplikálná a képet, amit mindenképpen szerettem volna elkerülni. Ráadásul duplán sugároznék valamit, aminek nem kell duplán szerepelnie. Most csak a Star Wars van kétszeresen hangsúlyozva: egyszer a siklóval, egyszer a betűtípussal. Ha a Föld bekerült volna a szövegbe, akkor az a mondanivaló is duplázva lenne, ami nem indokolt.

Hozzászólás ideje:
Másrészt nem várhatom el, hogy mindenki meglássa a mögöttes tartalmakat... Az emberek többsége szerintem a posztereimben sem látja meg ezeket

Szerintem csak nem tudatosul. Az "összbenyomás" átér, és amikor elolvassuk az önelemzést, akkor meg megértjük hogy mitől olyan jól összeszerkesztett. Legalábbis én így vagyok vele....

Hozzászólás ideje:
Bomarr: igazad van, a mögöttes tartalmat jobban kifejezi a kék-zöld változat. Viszont ez meglehetősen "földi", míg a másik, medálszerű színséma az ezüstösség miatt valahogy univerzálisabb, nem olyan földhözragadt. (Nagy köszönet Pildinek a javaslatért! :hmm: )

Igazán nincs mit, örülök, hogy láttál benne fantáziát :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nem rossz ez a díjnyertes logo, de nekem speciel nem tetszik a megosztott O betű a birodalmi és a felkelő jel felezésével. Szerintem mind a kettőtőké jobb volt - de hát ez szubjektív, és nem engem kérdeztek meg. :)

Szerkesztve: - Pildi
Hozzászólás ideje:

Nekem spéci nem tetszik. :S A Peremvidékhez más szimbólumok illenek szerény meglátásom szerint. A lázadó az még oks, nade birodalmi! :)

Különcködni is lehetett volna.....vagyis a választásnál. Valami egyedit választani.

Hozzászólás ideje:

Coce: hát nem nyertünk... :)

Home okfejtéseivel nagyjából egyet tudok érteni, de a végső választásával nem... Szerintem sem mutat jól ez a megfelezett birodalmi/lázadó jelvény. De hát ízlések és pofonok. :D

Hozzászólás ideje:

Zolival erre a logo formára voksoltunk befutóként, csak más-más HCS volt a közepén.

Viszont a választott emblémát én nem láttam a "jelöltek" közt. Vajon honnan kerülhetett elő?

Szerintem is az ilyen megoldás a legkevésbé eredeti. a két sima logó összeragasztása eléggé fantáziátlan.

Reméljük azért a dobógóra befutott valamelyik magyar.

Jut eszembe valaki tudja közületek melyik logót készítette a harmadik magyar induló, Lara Strong?

Hozzászólás ideje:
Viszont a választott emblémát én nem láttam a "jelöltek" közt. Vajon honnan kerülhetett elő?

Jut eszembe valaki tudja közületek melyik logót készítette a harmadik magyar induló, Lara Strong?

- Nekem is ez volt a furcsa. Ez a logó nekem nem rémlett, hogy ott lett volna.

- Én sajnos nem tudom, de én is kíváncsi lettem volna.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.