Ugrás a kommentre

Poszterek

Ajánlott hozzászólás

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Köszönöm! (És végre valaki, akinek a fakeretes jön be jobban! :) ) Nálam is az ötödik évados a kedvenc, abban számomra tökéletesen benne van a Tizenegyedik karaktere, és az ötödik évad hangulata. Mellékesen pedig a kedvenc részeim is kiderülnek belőle. :)

Kis háttérinfó a képhez: A van Gogh-féle örvény, ami körbeöleli a Földet, a Doktor reprezentációja, aki vigyáz a bolygó lakóira, és állásában párhuzamot, formájában viszont ellentétet képez a repedéssel. Jellemző módon a pusztító erő a látványosabb, az a feltűnőbb, mellette az örvény elhalványul, belesimul a változatos univerzumba. Amy szobája pedig felerészt a valódi szoba, félig viszont van Gogh szobája, tükrözve, átszínezve, az ablak helyén a TARDIS-szal. Az inspiráló zenéről szerintem már írtam, most spoiler mögé beteszem a Doktor két évadzárós monológját, amiből a legtöbbet merít ez a kép:

Spoileres tartalom megtekintése

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Donát: FB-n is volt kerete, csak ott nem látszik, mert az FB fehér mezőbe teszi a képet. :) Szerintem fontos, hogy fehér a keret, mert "könnyebbé", tisztábbá teszi az összhatást. Fekete kerettel például elvész ez a könnyedség.

Ody: mint korábban írtam, sajnálom, de azért remélem, hogy a 7. évad be fog jönni. ;)

• 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Valóban nagyon jól sikerült munka. Engem főképp a színek harmóniája ragad meg. Jó lesz látni a hosszú szünet utáni belendülést és az újabb igényes képeket. ;)

Amúgy ez is mutatja, hogy mennyire tartalmas volt az Ep.2 is. Nem egy túlzsúfolt poszter, de azért van rajta tartalom gazdagon, mégse jutott hely pl. Obi-nak, Yoda-nak, a droidoknak, érdemben a klónoknak stb.. SW-ban 1-1 filmhez össze lehet rakni annyi posztert, mint máshol egy egész franchise esetében. :)

Hozzászólás ideje:
  2015. 08. 03. - 16:43, Donát írta:

Telitalálat ez a poszter. Annyira átadja az Episode II hangulatát, hogy nincsenek rá szavak. Remek munka!

Csak egyetérteni tudok. Magasan a legjobb SW film, és az egyik legjobb SW poszter :)

Hozzászólás ideje:

Remek poszter lett. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy-hogy Obi-Wan nincs rajta, de Windu igen. Bár gondolom a színek miatt, azon a részen Obi kilógott volna a kék kardjával és fehér ruhájával.

Hozzászólás ideje:

Nagyon köszönöm! Örülök, hogy tetszik nektek - nekem is nagy kedvencem ez a kép.

Obi-Wan azért nincs rajta, mert az a szándékom, hogy az epizódsorozat tagjai valamelyest együtt is értelmezhetőek legyenek, trilógiánként nézve. A túlzsúfoltság elkerülése érdekében szelektálnom kellett, hogy melyik poszteren kit szerepeltessek. Ebből a képből őt nélkülözhetőnek ítéltem. De a színvilágot nem rendelhetem fölé a mondanivalónak: ha valakinek rajta kell lennie, akkor a színeket kell úgy alakítanom, hogy passzoljanak a figurához.

Yodát inkább az EP3-ra tettem, ott tartom fontosabbnak. Windu ott is fontos, de itt is emlékezetes, és inkább ide tettem, az egyensúly érdekében.

Így néz ki most az EP2-EP3 együtt:

ep23-wallp2-1024x576.jpg

Mostantól rendszeresen lesznek frissítések az oldalon. Nem csak Star Wars, hanem sok más téma is, például pár perce egy Disney-kép került fel, máskor meg egy-egy régebbi képem elemzése. Ide a fórumba csak az új, Star Wars témájú képeket tervezem beszúrni.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Szívesen, de nem lenne az offtopik a fórumon? Azért nem terveztem, mert nem akartam sok nem-SW anyagot beszúrni, és a közeljövőben abból lesz több.

Szerkesztve: - SimonZ
Hozzászólás ideje:

Az offokról legalább az Egyéb fontosban szólj :)

Nekem is nagyon tetszik a kép, bár a Kaminót nagyon hiányolom... Coruscant van, Geonosis bőven van, Tatuin nyomokban, Naboo-t leginkább Padmé és "Naboo-mintás" ruhája képviseli, de még így is lenyűgöző. Csak az én figyelmemet kerülte el, vagy nincs nagyon halvány, alig észrevehető elem a képen?

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Legújabb képem az első Az ébredő Erőről szóló montázsok között. A címe: Örökség.

Heritage_SimonZ.jpg

Krande: jól látod, nincs rejtett elem a képen. Az EP2-t nálam a Geonosis és Coruscant képviseli leginkább, és mivel mindent nem lehet rátenni egy poszterre (még a sagaposzterre sem :) ), dönteni kell, fontosság szerint, mint a karakterek szerepeltetésénél vagy lehagyásánál.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.