Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Nincs ezzel gond, meg látszik is hogy munka van benne, csak valahogy maga a bolygó eszenciája nem érződik nálam. Gondolkozok, hogy csináljak-e egy self-made Kashyyyk posztert, de érzem, hogy csak beégés lenne a vége. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Nincs ezzel gond, meg látszik is hogy munka van benne, csak valahogy maga a bolygó eszenciája nem érződik nálam. Gondolkozok, hogy csináljak-e egy self-made Kashyyyk posztert, de érzem, hogy csak beégés lenne a vége. Az a baj, hogy Kashyyyk-ból elég kevest látunk. Sokkal különbözőbb látványvilágút nem lehetne összehozni. Mindenestrre kiváncsi lennék egy coce poszterre, akár priviben is. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. (szerkesztve) Na az nem 5 perc lesz, de akkor ha már egy érdeklődő van, nekikezdek. Mindenesetre bocsáss meg az offért Zoli! Szerkesztve: 2007. Szeptember 16. - Coce_Plant Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Fantasztikus ez a Mustafar! De az újonnan felkerült Naboo és Kashyyyk is szép! A Nabooi képen Padmé valami hihetetlen gyönyörű! Az egész kompiozíció nagyon szépen kiemeli. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Végül összedobtam, hát most méginkább fejet hajtok a munkásságod előtt Zoli. Ez a montázsolás nem az én világom. Ha érdekel valakit, dobjon meg egy privát üzenettel. Sokat nem veszít senki, leszögezem. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. (szerkesztve) Bár eredetileg úgy terveztem, hogy a sorozat befejezéséig nem írok kommentárokat, most mégis megteszem. Kashyyyk... amikor elkészítettem, tudtam, hogy lesz belőle egy kis vita. A kép eleve némi hátránnyal indult, mivel két, történeti szempontból nagyon fontos, érzelmileg erőteljes helyszín, a Mustafar és a Naboo után került sorra, és lássuk be, azokhoz képest szinte nincs is jelentősége a sagában. Annyit mondhatok csak, hogy számomra ez a kép kifejezi a Kashyyyk hangulatát, sőt, több is van benne, mert a filmbeli szerepét is megmutatja - tudniillik, hogy egy zsákutca, egy hibás kitérő. A kép talán legnagyobb furcsasága, hogy nincs rajta központi elem (Coce, szerintem emiatt zavar téged a kompozíció). Baloldalt a vukik világa (Tarfful mintha maga is egy fatörzs lenne, főleg középtájt), jobboldalt pedig Yoda áll, heroikus pózban. Előrébb van, mint Tarfful, és így is kisebb nála, hogy utaljak a méretkülönbségekre. És nem a középpontban van, még csak közel sincs Tarffulhoz, mert az az igazság, hogy Yodának itt, ahogy Krande is írta, semmi keresnivalója nem volt. Neki nem a Kashyyykon kellett volna lennie, hanem a Coruscanton. Ott volt az ő dolga, az, amit itt "hősieskedett", nagyjából hiábavaló volt. A hadsereg képezi a poszter alapját, mert ez a helyszín alapja is (a megalapozottsága, ami miatt bekerült a filmbe). Ezenkívül a bal alsó részen azt a pillanatot látjuk, hogy a klón készül végrehajtani a 66-os parancsot. (Oldie: ezt a részt nem hagyhattam ki, mivel elég jellegzetes eleme a bolygónak.) Szóval ez a kép egyfajta ítélet is, amit az ottani események felett mondok, ezért lett ilyen furcsa, fonák kialakítású. Megjegyzem, szívesebben csináltam volna posztert a korai látványterveken látható Kashyyykról. Az sokkal szebben nézett ki, nem volt ilyen ködös-felhős. Több volt a kék ég, a trópusias jellegű színek uralkodtak, ami nekem jobban tetszett, mint ez a felhős izé. Megértem, miért változtatta meg ezt Lucas, de a rajzok akkor is jobbak voltak. Dzséjt, Bomarr, Lokatelli, Obi1, Krande, Ody: köszi! Coce: kíváncsi lennék rá én is. Szerkesztve: 2007. Szeptember 19. - SimonZ Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Igen, mondasz valamit ezzel a központi motívummal. Még anno mikor a "vita" előjött, de nem is igazán vita, csak észrevétel, megnéztem a többi posztert, és arra jutottam, hogy a legtöbben közpéen van egy főmotívum, talán az epIIes Coruscanton nem, de lehet rosszul emlékszek. Szóval igazad van! Pm-ben elküldöm a linkjét, örülök hogy érdekel. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Coruscant a III. részben: Teljes méretű kép Háttérképek az oldalam frissítései között. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Széééép. Palpi nagyon értelmesen néz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Nagyon-nagyon-nagyon jó! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Gratulálok hozzá! Nagyon jó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. (szerkesztve) Dobogós kép született! - már ami a személyes toplistámat illeti. Éppen most akarom memgnézni a filmet, és ennél nagyobb lökés már nem is lehetett volna, mint ez a kép. Gondolom Windu nem véletlenül lett központi alak a képen. Szerkesztve: 2007. Szeptember 30. - Ody Mandrell Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Krande, Dzséjt, Coce, Ody: köszi! Ody: nem véletlenül. De kommentár még nem lesz egy darabig. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Grat, nagyon jó kis kép Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Egy újabb remekmű! Teljes Coruscant feeling! Bravo! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Hozzászólás ideje: 2007. Október 1. Fájdalmas látni, mi lett a Coruscantból az Ep3-ra: a gonosz prédája, csakúgy, mint az egész galaxis. A kép ezt nagyon jól bemutatja. És tetszik, hogy Anakin nincs nagy méretben rajta a képen, csak részletként, jelezve, hogy ő is csak egy bábu volt a nagy sakkjátszmában. Nagyon jó folytatása a sorozatnak. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Oldie, Lokatelli, Pildi: köszi szépen! Ebben a képben a Windu körüli operaházi vízgömbök tetszenek nekem a legjobban. Azt elfelejtettem írni, hogy azért nincsenek mostanában kommentárok, mert azokban a még el nem készült, csak a fejemben létező képekre is hivatkoznom kéne, annak meg nincs sok értelme. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Nagyon jó kép lett, gratula Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 8. Nagyon jó kép lett, gratula Köszi szépen! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. A III. rész záró helyszíne, a Tatuin: Teljes méretű verzió Háttérképek az oldalam frissítései között. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Nagyon jó, de szerintem nyugodtan hanyagolni lehetett volna Berut középről. Egy sima nagytotál, plusz Obival szerintem elég lett volna Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Talán az eddigi legegyszerűbb képed. Ennek ellenére tetszik a színvilága. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Köszi! Oldie: Beru és a poronty fontosak. Ody: Ez nem egy bonyolult helyszín... Bár azért vannak a képen apró cselek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Bár azért vannak a képen apró cselek. Igen, mintha egy halott Padmét látnék Beru mellett! Nagyon jó (természetesen nem a halott Padmé, hanem a kép! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. (szerkesztve) Igen, mintha egy halott Padmét látnék Beru mellett! Nagyon jó (természetesen nem a halott Padmé, hanem a kép! Mintha Alderaan is felsejlene a ködösség mögül... SZERK: Nem....ezt csak én képzeltem oda. Szerkesztve: 2007. Október 14. - Ody Mandrell Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. (szerkesztve) Köszi! Jól látod, Bomarr! A többi "csel" már inkább technikai jellegű (pl. játszadozások a felhőkkel), azért, hogy az összhatás egységes és egyszerű legyen. Szerkesztve: 2007. Október 14. - SimonZ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Mesélj a felhőkről. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Az egyszerűség jól illik a Tatuinhoz meg Larsékhoz, de a sötétkék túlsúly eléggé zavaró... az valahogy nem a Tatuin, ahol ennyi sötétkék van. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Ja és még valami: ez az a fajta kép, ami hiába egyszerű, mégis minimum A/3 kéne neki Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Október 14. Az egyszerűség jól illik a Tatuinhoz meg Larsékhoz, de a sötétkék túlsúly eléggé zavaró... az valahogy nem a Tatuin, ahol ennyi sötétkék van. Köszi! A sötétkék tényleg nem a Tatuin, hanem a galaxis többi része. Ahol a sötét oldal az úr, és romlásba dönt mindent, míg az új remény a Tatuinon növekedik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.