SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. A sagaposzter bővített verziója után határozottan könnyebb munka volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Szép tüzes kép, de illik az ep3-hoz, szép Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Hozzászólás ideje: 2007. Június 25. Nagyon harcias feelingű! Szép munka. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Gyönyörű... ugye az Ep3 után az Ep4 jön? (SimonZ ha ebben célzást érzel, jól érzed) Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 26. Köszi szépen! Krande: sajnos ki foglak ábrándítani, mert előbb az EP1 jön a tervek szerint. Szeretném ezt a trilógiát befejezni, mielőtt belevágok a következőbe. Ott könnyen lehet, hogy más lesz a rendezési elv, mint amit az 1-2-3-ra kidolgoztam. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. (szerkesztve) A megszokott nyári szünet után újabb kép következik. A tegnap éjjeli vihar megihletett, úgyhogy itt a korábbi Geonosis-poszter párja: Teljes méretű poszter Háttérképverziók szokás szerint az oldalam frissítései között vannak. Szerkesztve: 2007. Augusztus 11. - SimonZ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 11. Lama Su.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. A tegnap éjjeli vihar megihletett, úgyhogy itt a korábbi Geonosis-poszter párja Hehe, az a vihar lehet, a szervert is megihlette, mert totális leállás van és nem jön be az oldalad. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Affene... Nemrég tűnt fel a dolog. Nos, addig is itt van még egyszer: Teljes méretű kép Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Bele se merek gondolni, mi képmenniség lehet a gépeden. Gratula, nagyon szép kép lett! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Köszi! Nyersanyagképekre gondolsz? Kb. 6-7 gigányi gyűlt össze az évek során. Darabra nem számoltam össze. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Úgy néz ki, vége a kommunikációs vonalak zavarásának. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hát ez nagyon szép! Látszik, hogy a geonozisi párja, hasonló a kompozíció. Good Job. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Tényleg nagyon sirály. Lama Su.... Taun We nevet cserélt Lama Suval? :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Tényleg nagyon sirály. Taun We nevet cserélt Lama Suval? :D Persze, hogy Taun We. Nem vagyok homokos. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. (nem jutok szóhoz) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 12. Nagyon szép kép, és bár nekem Kamino untra futurisztikus képvilága annyira nem jött be a filmen, nagyon hidegnek és szenvtelennek találtam (persze a klónozókhoz jól illett), ez az ezüstös tónus nagyon jól mutat. A kép a Geonozis sárgás, a lemenő nap fényét idéző színvilágának teljes ellentétje: az a Római Birodalom arénáinak küzdelmeit juttatja eszembe, vagyis az ókort a napfényes mediterrán térségben, addig a Kamino ezüstfehér sterilitása az embertelen jövőt (pl. Huxley Szép új világát). Nem csoda, hogy Obi-wan beleborzongott a keltetők látványába... Lehet, hogy lesz majd egy kép a Naboo-ról is, meleg zöld hangulatban? Remek folytatás volna. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 13. Remek kép Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 13. Üdvözlet az új hozzászólónak! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Köszi szépen mindenkinek! Nekem nagyon tetszik ez a kép, lehet, hogy ki is nyomtatom majd otthonra. Jól mutatna a Geonosis mellett, ami szintén kint van. Pildi: Üdvözöllek! Igazad van, tényleg ókor/jövő hangulatú a két helyszín. És könnyen lehet, hogy a Naboo lesz a következő poszter, mert a fejemben már nagyjából meg is van, hogy nézne ki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Nagyszerű kép Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Valójában csak most, a Kamino-i képet látván tűnt fel, hogy eddig a karakterekre, azok kapcsolatára, valamint egyes meghatározó jelenetekre koncentráltál, SimonZ, és a Geonozis volt az első képed, ami egy fontos helyszínről szólt. (Na jó, a Mustafarról több kép is készült, de azért azok a végső párbaj témakörébe tartoznak igazán.) Egyébként nekem a Naboo mellett még a Coruscant is nagyon tetszik, különösen a lemenő nap fényénél. Arról is jó volna majd egyszer egy összeállítást látni. De nem akarok a témaválasztásba beleszólni... Egyébként köszönöm a szivélyes üdvözleteket, én is örülök, hogy végre rászántam magamat a regisztrálásra . Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Egy konferencia és egy kisebb baleset után újra itt vagyok... Elkészült a II. rész helyszíneit bemutató posztersorozat: Két összesített háttérképverzió is van: A nagyméretű képek elérhetőek az oldalam frissítései között. Pildi: Coruscant is tervbe volt véve. És bár nekem is nagyon tetszik az alkonyodó Coruscant, itt mégsem azt használtam, mert a sok narancsos szín félrevezető lett volna. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hatalmas-ultracsászár képek, gratula! Talán a Tatooine-os jön be a legjobban, a Naboo-s kevésbé. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Csak ámulok és bámulok! Gyönyörűek! A baleset alatt mit értesz? Jól vagy? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Obi1, Donát: köszi! Donát: Megrándult a jobb térdem, amit 8 éve kellett műteni. Egy hétig feküdtem, most már járkálok, de csak lassan... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Donát: Megrándult a jobb térdem, amit 8 éve kellett műteni. Egy hétig feküdtem, most már járkálok, de csak lassan... Jobbulást kívánok. És jelentem hogy megváltozott a háttérképem is Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Köszi! Az én háttérképem is változott párszor az utóbbi időben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Nagyszerűek lettek, mint mindig. És jobbulást! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Köszi szépen, Dzséjt! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.