Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 5. Remélem józanabbak lesztek mint legutóbb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 7. SW médiás srácok is elkezdtek egy podcast sorozatot, kíváncsi vagyok ők meddig csinálják majd, a miénk hamar elhalt sajnos. Bár azért lehetne egy téli különkiadás, ahol az EP8-at kibeszéljük Mikor még friss az élmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 7. Köszi de kihagyom. Előttem leszerepeltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 24. A 8. részről mindenképpen kellene egy beszélgetés majd! Ki lenne benne? Ody... ki szerepelt le? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 25. 13 perccel korábban, Darth Riddick írta: A 8. részről mindenképpen kellene egy beszélgetés majd! Ki lenne benne? +1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 25. 8 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: A 8. részről mindenképpen kellene egy beszélgetés majd! Ki lenne benne? Ody... ki szerepelt le? Benne vagyok csak ügyeljünk a spoilerekre - én már 10 napia nem néztem meg semmit. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 25. 9 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: A 8. részről mindenképpen kellene egy beszélgetés majd! Ki lenne benne? Ody... ki szerepelt le? Kira. 23 perccel korábban, Donát írta: Benne vagyok csak ügyeljünk a spoilerekre - én már 10 napia nem néztem meg semmit. Szerintem utána gondolja. Mindenképp meghallgatom bármikor is készüljön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Én is benne vagyok, csak még ellenőrzöm, működik-e a mikrofonom (elviekben kell, csak még sosem használtam). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 25. (szerkesztve) Lehetne egy megtekintés előtti és egy utáni is, de amennyire el vagyok havazva az utóbbi időben max a megtekintés utánit tudjuk majd összehozni... azt is lehet, hogy kb a két ünnep között, vagy még meglátjuk. Egyeztetünk! Szerkesztve: 2017. November 25. - Darth Riddick 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Lenne kedvem egy olyan podcasthez, mint két éve, annyi minden van ezzel a filmmel kapcsolatban, amiről szívesen beszélnék! 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Helyes Wilde! Lesz is! Kiket érdekelne még, illetve szerintetek kivitelezhető lenne a két ünnep között? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Remélem minél többen lesztek, szívesen meghallgatnám az eszmecserét. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 16. +1, két ünnep közt attól függ mikor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Akkor összegyűjtöm a neveket, akik eddig jelezték, hogy benne lennének (remélem nem hagyok ki senkit): - Darth Cupsy - Donát - Dzséjt - Wilde Egy biztos hallgató is jelentkezett már... köszi Ody! Jelentkezzen, aki még szívesen jönne! Nem baj, ha többen vagyunk. Kicsit jobban oda kell majd figyelni a beszélgetés menetére, de megoldható! Az időpont még képlékeny, de a két ünnep közé kellene betenni! Akár potenciális időpontokat is megemlíthettek és majd belövünk egyet, ami remélhetőleg mindenkinek jó lesz! A dolog úgy menne, ahogy korábban is... a TS szerveremen találkoznánk és ott bonyolítanánk le a beszélgetést, amit ugye értelemszerűen rögzítek Várom a visszajelzéseket! U.i.: Már most nagyon izgulok ... ez az epizód elég sok dologgal kapcsolatban szolgáltat témát, úgy érzem egy nagyon jó beszélgetésnek nézhetünk elébe! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Én is meg fogom hallgatni, a korábbiakat is letöltöttem, és mobilról hallgattam meg őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Már nagyon várom, az előzőeket is megnéztem/meghallgattam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Minél előbb lesz annál jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 19. MissKarrdéhoz hasonlóan én is utólag töltöttem le és hallgattam meg az előzőeket, valószínüleg most is így lesz. Nagyon tetszettek, most is várom. A két ünnep között tökéletes lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Gondolom estéről lenne szó, én sajna két ünnep között csak 27-én és 28-án nem dolgozom illetve még 29-én érek rá este 9-ig kb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Cupsy, megpróbálunk olyan időpontot választani, ami mindenkinek, de legalább a többségek jó lesz!!! Nagyon örülök a kedves visszajelzéseknek, és annak, hogy tetszettek a korábbiak is, valamint annak is, hogy várjátok ezt az új részt. Köszönjük! Már én is - ahogy írtam is - nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban Jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 20. 2017. 12. 19. - 20:23, Darth Riddick írta: Az időpont még képlékeny, de a két ünnep közé kellene betenni! Akár potenciális időpontokat is megemlíthettek és majd belövünk egyet, ami remélhetőleg mindenkinek jó lesz! Várom a visszajelzéseket! Nekem előreláthatóan a 27-28-29.-i nap mind jó lenne (az időpontot tekintve rugalmas vagyok), a szombat már nem biztos... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Izgatottan várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Nekem közben sajna 27-28-ra szűkült az időintervallum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Egy december 28-ban mindenki benne lenne? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 26. 3 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: Egy december 28-ban mindenki benne lenne? Szerintem nekem jó lesz, biztosat majd aznap tudok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 26. Részemről rendben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Nekem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Holnap a kora esti órák? Nem lenne rossz, ha el tudnánk kezdeni olyan 19:00 körül, mert a 3 hetes kis unokahúgom a mellettem lévő szobában alszik és fel kell tennem a "hangtompítót", ha már elaludt Holnap kora délután tervezem megnézni újra a filmet, hogy friss legyen... ez lesz még csak a 2. megtekintésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Egyébként az eddigiekhez hasonlóan TeamSpeak-en fogjuk lebonyolítani a beszélgetést Akinek nincs telepítsen fel egy TS klienst! INNEN LETÖLTHETŐ A TS szerver adatait mindenkinek el fogom küldeni egyénileg! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Akkor ma lesz a beszélgetés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.