Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars SAGA PodCast sorozat

Ajánlott hozzászólás

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

SW médiás srácok is elkezdtek egy podcast sorozatot, kíváncsi vagyok ők meddig csinálják majd, a miénk hamar elhalt sajnos.

Bár azért lehetne egy téli különkiadás, ahol az EP8-at kibeszéljük :) Mikor még friss az élmény.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

A 8. részről mindenképpen kellene egy beszélgetés majd! Ki lenne benne?

Ody... ki szerepelt le?

Kira.

23 perccel korábban, Donát írta:

Benne vagyok csak ügyeljünk a spoilerekre - én már 10 napia nem néztem meg semmit. :) 

Szerintem utána gondolja. :) Mindenképp meghallgatom bármikor is készüljön.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lehetne egy megtekintés előtti és egy utáni is, de amennyire el vagyok havazva az utóbbi időben max a megtekintés utánit tudjuk majd összehozni... azt is lehet, hogy kb a két ünnep között, vagy még meglátjuk. Egyeztetünk! ;)

Szerkesztve: - Darth Riddick

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Lenne kedvem egy olyan podcasthez, mint két éve, annyi minden van ezzel a filmmel kapcsolatban, amiről szívesen beszélnék! :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor összegyűjtöm a neveket, akik eddig jelezték, hogy benne lennének (remélem nem hagyok ki senkit):

- Darth Cupsy

- Donát

- Dzséjt

- Wilde

Egy biztos hallgató is jelentkezett már... köszi Ody! :)

Jelentkezzen, aki még szívesen jönne! Nem baj, ha többen vagyunk. Kicsit jobban oda kell majd figyelni a beszélgetés menetére, de megoldható! :)

Az időpont még képlékeny, de a két ünnep közé kellene betenni! Akár potenciális időpontokat is megemlíthettek és majd belövünk egyet, ami remélhetőleg mindenkinek jó lesz!

A dolog úgy menne, ahogy korábban is... a TS szerveremen találkoznánk és ott bonyolítanánk le a beszélgetést, amit ugye értelemszerűen rögzítek :)

Várom a visszajelzéseket!

U.i.: Már most nagyon izgulok ... ez az epizód elég sok dologgal kapcsolatban szolgáltat témát, úgy érzem egy nagyon jó beszélgetésnek nézhetünk elébe! :)

Hozzászólás ideje:

MissKarrdéhoz hasonlóan én is utólag töltöttem le és hallgattam meg az előzőeket, valószínüleg most is így lesz. Nagyon tetszettek, most is várom. :) A két ünnep között tökéletes lenne. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Cupsy, megpróbálunk olyan időpontot választani, ami mindenkinek, de legalább a többségek jó lesz!!! ;)

Nagyon örülök a kedves visszajelzéseknek, és annak, hogy tetszettek a korábbiak is, valamint annak is, hogy várjátok ezt az új részt. Köszönjük! Már én is - ahogy írtam is - nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban :) Jó lesz! :)

Hozzászólás ideje:
2017. 12. 19. - 20:23, Darth Riddick írta:

Az időpont még képlékeny, de a két ünnep közé kellene betenni! Akár potenciális időpontokat is megemlíthettek és majd belövünk egyet, ami remélhetőleg mindenkinek jó lesz!
Várom a visszajelzéseket!

Nekem előreláthatóan a 27-28-29.-i nap mind jó lenne (az időpontot tekintve rugalmas vagyok), a szombat már nem biztos... :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Holnap a kora esti órák? Nem lenne rossz, ha el tudnánk kezdeni olyan 19:00 körül, mert a 3 hetes kis unokahúgom a mellettem lévő szobában alszik és fel kell tennem a "hangtompítót", ha már elaludt :P:D

Holnap kora délután tervezem megnézni újra a filmet, hogy friss legyen... ez lesz még csak a 2. megtekintésem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.