Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Idővel a fáradtság is elmúlik. Emlékszem, először nekem is le kellett venni a szemüvegemet a film alatt, de most már egyáltalán nincsen semmi problémám. Talán nálam is így lesz majd egyszer, bár nem nézek túl gyakran 3D filmet. És ez a gond. Az EPIV -re gondolni se merek. A sok festményt hogy fogják átalakítani? Ha nem lehet elfogadható eredményt elérni, akkor nem hiszem, hogy belevágnak. Nagy presztizsveszteség lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Na most álljunk meg egy perce: akkor a DVD-hez képest nem volt új jelenet a filmben? Nem volt. DVD és BD ugyanaz volt, csak úgy mint a mozi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. És ez a gond. Az EPIV -re gondolni se merek. A sok festményt hogy fogják átalakítani? Nem tudom, hogy emiatt kell e aggódni, de a Birodalom visszavágban Adywannak sikerült térbeli érzetet csiholni a Bespini akna fölé nyúló "megfigyelő" állomásból, pedig az is egy festmény volt eredetileg. http://www.youtube.com/watch?v=iKPAFQxV1xw&feature Szóval kivitelezhető a dolog. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Nos, ha igazán őszinték vagyunk magunkhoz, és láttunk már eredetileg 3D-ben forgatott filmet és konvertált 3D-s filmet, akkor tudhatjuk, hogy ég és föld a különbség. Sajnos itt csakis a konvertált 3D jöhetett szóba, de ennek ellenére szerintem beláthatjuk, hogy kifejezetten jól sikerült, pláne a már többetek által is említett jeleneteknél. Nekem semmi különbség nem volt ezen film és az Avatar között, már ami a 3D-t illeti. Ugyanolyan térérzetem volt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Nekem semmi különbség nem volt ezen film és az Avatar között, már ami a 3D-t illeti. Ugyanolyan térérzetem volt. És és föld a különbség. Kb annyira mint a Baljós és a Halhatatlanok konvertált változata közt. A Baljós valahol félúton van. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Nekem semmi különbség nem volt ezen film és az Avatar között, már ami a 3D-t illeti. Ugyanolyan térérzetem volt. Igen erősen érezhető, ha egy filmet elve 3D-ben forgatnak vagy csak utólag konvertálnak át 3D-be, Frenkie. Az Avatar büntetett 3D-ben, a TPM egyszerűn csak jó volt 3D-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Egyelőre ideírom, de pletykák szerint már augusztusban jönne az AOTC a mozikba majd 2013 februárjában a ROTS. Érdekes. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Egyrészről Másrészről Harmadrészről Negyedrészről Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Pletyka forrása? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Rick McCallum Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Pletyka forrása? Állítólag az Fox angliai részlegétől jött a pletyka. https://twitter.com/#!/CineMeGeek/status/170823038969987072 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Ha ez igaz, akkor nem kell elhinni olyat, hogy nincs pénzük meg miegymás. Már rég átkonvertálták minimum az első három részt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Ha ez igaz, akkor nem kell elhinni olyat, hogy nincs pénzük meg miegymás. Már rég átkonvertálták minimum az első három részt. Ezek szerint igen. Mondjuk én mindig is furcsálltam, hogy hat év alatt mutatnák be a filmeket. Az SE -t is pár hónapos csúszásokkal vitték moziba. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Viszont fura, hogy még semmi marketing nincs: olyan szinten se, hogy bejelentenék. Az SE-nél azért nagy közös kampány volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Ha valóban így van, legalább előbb jönne a többi rész is. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Tudnám értékelni, ha valóban így lenne! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Viszont fura, hogy még semmi marketing nincs: olyan szinten se, hogy bejelentenék. Az SE-nél azért nagy közös kampány volt. Hamarosan jönni kell a hivatalos hírnek ha ezt tervezik. Ha valóban így van, legalább előbb jönne a többi rész is. Én a régieket nem igazán várom ebből a szempontból. Még annyit se fog hozzátenni a 3D mint az EPI -hez. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Én a régieket nem igazán várom ebből a szempontból. Még annyit se fog hozzátenni a 3D mint az EPI -hez. Abszolút lehetséges, de az is előfordulhat, hogy csalódni fogunk... pozitívan... és csak pislogunk azon, hogy mit sikerült kihozni végül belőle. Nekem már az megéri, hogy moziban megnézhetem a régi részeket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. A régi részeket preferálom, bár az is igaz, hogy piszok nehéz meló lesz/van velük. Elég ha csak az Endor erdős jeleneteire gondolunk ahol szinte minden mozog a háttérben. Tatuinnal továbbra se lesz viszont baj, Hothról nem is beszélve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Nekem már az megéri, hogy moziban megnézhetem a régi részeket. Nem erről van szó, mert már most megéri azért elmenni nekünk. A mezei pockoknak viszont nem biztos... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Én a régieket nem igazán várom ebből a szempontból. Még annyit se fog hozzátenni a 3D mint az EPI -hez. A 3D messze nem érdekel, egyszerűen csak szeretném a régebbi filmeket moziban látni, sokan nem láttuk ott őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. A 3D messze nem érdekel, egyszerűen csak szeretném a régebbi filmeket moziban látni, sokan nem láttuk ott őket. Jó de itt nem arról van szó, hogy téged érdekel-e hanem a közönség nagyobb részéről, akit viszont nem fog. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Tekintve, hogy nagyobb rajongótábora van a klasszikus szériának, szerintem több ember lesz rá kíváncsi, már ha önmagában a mozilátogatást is gyakorolják ahhoz, hogy ne várják be a 3D-s Blu-rayt. Olyan felhajtás már biztos nem lesz mint húsz-harminc éve. A Baljós is messze elmaradt a premier bemutató nézőszámától. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Tekintve, hogy nagyobb rajongótábora van a klasszikus szériának, Erre azért ne vegyél mérget. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. A közönség nagyobb része? Szerintem eleve csak azok mennek el a filmre (legalábbis nagyon nagyrészt), akiknek tetszik. A 3D nem ad hozzá annyi pluszt, hogy csak emiatt menjenek el olyanok, akik egyébként átlagosnak vagy rossznak tartják a filmet. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. És és föld a különbség. Kb annyira mint a Baljós és a Halhatatlanok konvertált változata közt. A Baljós valahol félúton van. Igen erősen érezhető, ha egy filmet elve 3D-ben forgatnak vagy csak utólag konvertálnak át 3D-be, Frenkie. Az Avatar büntetett 3D-ben, a TPM egyszerűn csak jó volt 3D-ben. Akkor egy magyarázat van. Rossz a szemem. Viccen kivül mondom hogy én semmi különbséget nem tapasztaltam. Technikailag biztos jobb az Avatar de szemre nekem holt ugyanolyan. Mondjuk én a track és az mp3 közt sem érzem a különbséget. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. (szerkesztve) Akkor egy magyarázat van. Rossz a szemem. Viccen kivül mondom hogy én semmi különbséget nem tapasztaltam. Technikailag biztos jobb az Avatar de szemre nekem holt ugyanolyan. Mondjuk én a track és az mp3 közt sem érzem a különbséget. Frenkie, az csak jó! Legalább a szórakozásod abszolút 100%-os volt. Mondjuk nekem is, de azért láttam a különbséget. De a szórakozásomat cseppet sem rontotta. Bár szerintem flac akart lenni az a track Szerkesztve: 2012. Február 23. - Darth Riddick Válasz
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2012. Február 24. Hozzászólás ideje: 2012. Február 24. Akkor egy magyarázat van. Rossz a szemem. Viccen kivül mondom hogy én semmi különbséget nem tapasztaltam. Technikailag biztos jobb az Avatar de szemre nekem holt ugyanolyan. Mondjuk én a track és az mp3 közt sem érzem a különbséget. Valószínűleg velem is baj van, mert én se tapasztaltam eget rengető különbséget. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy egyik 3D élménytől sem vágódtam hanyatt, maximum az eső 10 percben. Szerintem amúgy nagyon jó lépés lenne a Lucasfilm részéről, hogy előrehozzák a filmek bemutatását, mert szerintem az egész 3D mánia vagy lecseng pár éven belül, vagy -ami még valószínűbb - átveszi a helyét valami sokkal modernebb, újabb, látványosabb dolog. Nem tudom elképzelni, hogy 2017-ben még a mai 3D-s technológiával bemutatott Jedi visszatér akkor már nem fog a ciki kategóriába tartozni látványilag. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. (szerkesztve) Jó volt ez a 3D, bár volt neki egy-két hiányossága, de piszkosul élveztem. Helyenként úgy éreztem hogy egyáltalán nincs 3D, meg elég sok volt a távoli kép, amikor a karakterek nagyrészt egy síkban mozogtak, ezért a 3D nem is jelent meg annyira, de amikor valakik már közelebb jöttek egyből érezni lehetett. Meg hát annyira jó a film és az egész látványvilága, hogy a 3D nem emelt rajta sokat, ám helyenként mocskosul jól nézett ki. Volt ott egy egész fiatal gyerek, ő tuti most látja először a filmet. Legszívesebben odamentem volna hozzá a haverommal és mondtam volna neki, hogy "figyelemmel kísérjük pályafutásod." Szerkesztve: 2012. Február 26. - KisKósa Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Hozzászólás ideje: 2012. Március 1. Időközben én is megnéztem a Baljós 3D-t. A 3D nem nyűgözött le, de nem is vártam, mivel életem eddigi egyetlen 3D-s moziélménye az Avatar volt, IMAX 3D-ben. Csak néhányszor éreztem azt,hogy a 3D növelni tudta a jelenet hatását. Az már többször előfordult, hogy kiegészítette a hatást, de amint nagytotálok jöttek, nagyjából kilapult a kép. Az is eltartott egy darabig, hogy hangulatba hozzon a film, nálam igazán a Tatuinon indult be. Kíváncsi leszek az EP2-re, ott biztos könnyebb lesz/volt a konvertálás, de nem hiszem, hogy ott sokat adna az érzelmi töltethez, hiszen nem 3D-re tervezték a filmet. Nekem egy "sima" IMAX 2D-verzió is elég lenne. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.