Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Valaki a Jakkun lezuhant roncsok között - a csillagrombolók, és szuper csillagromboló kivételével - talált valaki felkelő hajó roncsokat, amiket be lehet azonosítani mondjuk a OT-ból? Én eddig kettőt szúrtam ki. Amikor a Falcon ráfordul a roncsmezőre, nagyon a háttérben lehet látni egy földből kiálló Mon Calamari cirkálót, amikor pedig lelövik az első TIE-t, lehet látni egy GR-75 transportot is. Illetve azon a tájon mintha egy blokádtörő hajtóművei is láthatóak lennének, de arra nem esküdnék meg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Igen, pont ezért írtam, hogy valószínűleg nem lesz rá logikus magyarázat Pedig van: R2-D2 egy közel hetven éves droid, akinek közel hatvan éve nem formatálták a merevlemezét és így ment le alvómódba. Egyszer próbálj bekapcsolni egy harmadennyi idős számítógépet, az sem fog pik-pak életre kelni. R2 egy nagyon öreg droid, szerintem mostanra már Choppert is kenterbe veri (kivéve, ha Chop még működik ). Amióta Anakinhoz került, nem volt formatálva a merevlemeze (ami, ha az ep2-től számítjuk, laza ötven éve, de nem lennék meglepve, ha már az ep1-2 között sem esett volna át törlésen), rengeteg adat zsúfolódott össze benne (jó nagy vinyója lehet), és nem mellesleg, legalább háromszor szenvedett már komoly károsodást, kétszer tulajdonképpen ki is múlt. Ennyi megpróbáltatás után nem csoda, hogy nehezen jön ki alvó módból. Sőt, majdnem csoda, hogy ki tudott jönni. Amúgy a fénykardra van egy nagyon egyszerű magyarázat: Anakin Skywalkerről elég sok holofelvétel készülhetett a klónok háborúja alatt, amiben szorongatta azt a kardot, de legalábbis az övén lógott. Csak talált egyet a Vader-fétissel megáldott Kylo. Plusz azt is tudjuk, hogy Anakin hagyott hátra holokronokban oktatóprogramot, amik eljutottak Luke-hoz és azt felhasználta Ben tanításakor. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Hát van egy lezuhant X-wing de gondolom azt te is kiszúrtad. Nagy lázadó csatahajóra gondolsz? Könnyen lehet hogy olyan le se zuhant a Jakkun. Ebben az ütközetben főleg a birodalmi haderő szívott. Én is azonosítottam. Szerintem ez a két roncs , Ez lesz: AT-AT: Szerkesztve: 2016. Március 25. - A pécsi Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Szép találat. Egyébként aktiváld a Wint! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Én eddig kettőt szúrtam ki. Amikor a Falcon ráfordul a roncsmezőre, nagyon a háttérben lehet látni egy földből kiálló Mon Calamari cirkálót, amikor pedig lelövik az első TIE-t, lehet látni egy GR-75 transportot is. Illetve azon a tájon mintha egy blokádtörő hajtóművei is láthatóak lennének, de arra nem esküdnék meg. Én is azonosítottam. Szerintem ez a két roncs , Ez lesz: AT-AT: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Az első képen észre sem vettem a transzportot. Viszont azon, nagyon a háttérben (a hátsó TIE szárnya "alatt") a Mon Calamari cirkáló. Mintha az a kiálló toronyszerűség egyezne egy mon cala cirkáló tornyával (esetleg ketté törhetett): Az AT-AT-t nem tudom belőni. Elvileg amúgy van valahol egy Lambda komp is. Amikor meg lelövik a második TIE/fo-t, az egy rakat, egymásra hányt TIE/LN roncs fölött repül el. Az új csúcsmodell ugyanott végezte, ahol a lepusztult régiek. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Szép találat. Egyébként aktiváld a Wint! Akiválom, aktiválom Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. (szerkesztve) Az első képen észre sem vettem a transzportot. Viszont azon, nagyon a háttérben (a hátsó TIE szárnya "alatt") a Mon Calamari cirkáló. Mintha az a kiálló toronyszerűség egyezne egy mon cala cirkáló tornyával (esetleg ketté törhetett): Az AT-AT-t nem tudom belőni. Elvileg amúgy van valahol egy Lambda komp is. Amikor meg lelövik a második TIE/fo-t, az egy rakat, egymásra hányt TIE/LN roncs fölött repül el. Az új csúcsmodell ugyanott végezte, ahol a lepusztult régiek. Kicsinek vélem Mon Cal cirkálónak. Szerintem becsap a szemed De ki tudja. Lambda komp a Rey által átkutatott csillagromboló hangárjában biztos van. Itt a roncsmezőn nem találkoztam még vele. Az egymásra hányt TIE-ok is megvannak. Már vadásztam a neten ilyen roncstérképet, de még nem találtam. Szerkesztve: 2016. Március 25. - A pécsi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hozzászólás ideje: 2016. Március 25. Hogy lenne már kicsi? Messzebb van, mint bármi más a képen, mégis majdnem akkora darabnak látszik, mint a transzport. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. “A New Awakening” - Star Wars Episode IV and VII Shot Comparison Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Ez még hányszor lesz berakva? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Ez még hányszor lesz berakva? Ez 2 napja lett feltöltve a Blue-ray-ről lett összevágva úgy hogy ez még egyszer se volt berakva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. Hozzászólás ideje: 2016. Március 26. (szerkesztve) A minőség nem igazán számít. Bár igaz, mozgóképen még talán nem volt. Szerkesztve: 2016. Március 26. - Ody Mandrell Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. (szerkesztve) Finn panaszkodott hogy a Niima bázison nincs egy sugárvető sem. Hát én találtam egyet. Nekem kellet volna Rey-t megmentenem. Kedvemre való lett volna. Vagy Őneki engem. Ime: Szerkesztve: 2016. Március 27. - A pécsi Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Finn panaszkodott hogy a Niima bázison nincs egy sugárvető sem. Hát én találtam egyet. Nekem kellet volna Rey-t megmentenem. Kedvemre való lett volna. Vagy Őneki engem. Ime: Nem rossza találat, de szerintem ez nem műkődőkèpes..De a jelenetből ítèlve hátravan mèg a helyreállítás. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Nem rossza találat, de szerintem ez nem műkődőkpes..De a jelenetből ítlve hátravan mg a helyreállítás. A galaxis lepusztult vidékein ilyenre futja. Tuti hogy működik. Inkább ezt rakták volna kivágott jelenetnek, mert ellentmond pár nyomtatott háttéranyagnak. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Valaki valahol nem olvasott arról, hogy Matthew McConaughey-nek mi volt reakciója a film megnézése után? Mert amit a trailer után leművelt az felejthetetlen. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Amennyiben ezt nem ironikusan kérdezed, abban a videóban az Interstellar című filmből vettek egy ikonikus jelenetet, és odabiggyesztették a képernyőre az előzetest, mintha azon fakadna ki. Igazából a lánya üzenetét nézi a monitoron. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Finn panaszkodott hogy a Niima bázison nincs egy sugárvető sem. Hát én találtam egyet. Gratula, arról meg feledkezzünk meg, hogy ez a pisztoly egy másik "épületben" volt, egy másik napon, plusz Finn több mint valószínű, hogy költői túlzással élt. Abba meg már csak úgy mellékesen megyek bele, hogy mivel ez Rey tisztítópadján fekszik, szinte biztos, hogy nem is fegyver, hanem valami tisztító/javító eszköz. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. (szerkesztve) Bocs Szerkesztve: 2016. Március 27. - A pécsi Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. (szerkesztve) Gratula, arról meg feledkezzünk meg, hogy ez a pisztoly egy másik "épületben" volt, egy másik napon, plusz Finn több mint valószínű, hogy költői túlzással élt. Abba meg már csak úgy mellékesen megyek bele, hogy mivel ez Rey tisztítópadján fekszik, szinte biztos, hogy nem is fegyver, hanem valami tisztító/javító eszköz. Nem tudsz örülni semminek. Egyébként beazonosítottam még egy roncsot: szerintem ez: Legalábbis a pilótafülke ott elől olyan, a hajtóműbül nincs meg mind és a homok is jól betakarta. Szerkesztve: 2016. Március 27. - A pécsi Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Valaki valahol nem olvasott arról, hogy Matthew McConaughey-nek mi volt reakciója a film megnézése után? Mert amit a trailer után leművelt az felejthetetlen. Ez irónia vagy full komoly? Csak mert nincs smiley... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Hozzászólás ideje: 2016. Március 27. Nem tudsz örülni semminek. Egyébként beazonosítottam még egy roncsot. Dehogynem, például most örülök ennek, mert én is azt néztem anno blokádtörőnek, csak nem esküdtem volna meg rá. De ha már te is így véled, akkor ketten vagyunk, szóval mostantól az blokádtörő. Viszont a vélt hibákhoz hasonlóan annak már kevésbé örülök, hogy ez megint nem a BD/DVD kiadás topicjába tartozik, és helyezhetem át ahová való: háttérben lévő érdekességek. A plusz munkáért nem rajongok. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Amennyiben ezt nem ironikusan kérdezed, abban a videóban az Interstellar című filmből vettek egy ikonikus jelenetet, és odabiggyesztették a képernyőre az előzetest, mintha azon fakadna ki. Igazából a lánya üzenetét nézi a monitoron. Én ironikusan gondoltam. De ez még nekem is az újdonság erejével hat, hogy összevágták. És ez mikor derült ki? A theatrical trailer topicban erről lehet olvasni? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Hozzászólás ideje: 2016. Március 28. Abban a pillanatban derült ki, hogy feltették YouTube-ra, hisz az Interstellar már akkor majdnem fél éves film volt. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. :D http://www.youtube.com/watch?v=EzM0e_rfb9E Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. Hozzászólás ideje: 2016. Március 31. A C-3PO-s poén nagy! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Hozzászólás ideje: 2016. Április 5. Érdekes cikk Doug Chiang -al, aki az EPI lelke volt. Most az EPVII -nél is letette a névjegyét. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. A film eredetileg tényleg Luke levágott kezével kezdett volna. http://filmbuzi.hu/archives/2016/05/05/mark-hamill-a-force-awakens-kezdo-kepsorairol/ Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. Hozzászólás ideje: 2016. Május 5. A film eredetileg tényleg Luke levágott kezével kezdett volna. http://filmbuzi.hu/archives/2016/05/05/mark-hamill-a-force-awakens-kezdo-kepsorairol/ Nem is tudom hány sebből vérezne egy ilyen kezdés. Már eleve a pörgő kéz, mint nyitójelenet... de ráadásul Jakkuba csapódna, hogy utána Maznál lássuk viszont mindenféle magyarázat nélkül... ennél nagyobb őrültséget nehéz lenne kitalálni. Ha tényleg így kezdődött volna a film, akkor remélem az ötletet adó embert többet az életben nem engedik SW közelébe, vagy... továbbra is lesznek körülötte józan emberek, hogy megvétózzák az "aranyköpéseit". Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.