Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Minden ember humanoid, de nem minden humanoid ember :D

Ez igaz.. :D

Hát, történhetnek olyan dolgok, amitől Ezra arca/teste eltorzul, szóval simán lehet. :D

Nekem rémlik egy nyilatkozat, amikor valaki bennfentes kijelenti, hogy Snoke egy új idegen faj képviselője.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem rémlik egy nyilatkozat, amikor valaki bennfentes kijelenti, hogy Snoke egy új idegen faj képviselője.

Én nem hiszek senkinek :evil:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Anim. sori meg legyen 6-7 közt! Az nagyon kellene. Snoke, Kylo, Luke, új jedi rend, renek..hű de jó lehetne ez.

Gondolom, nem probléma, hogy ebben a topicban válaszolok, és nem a Rebels 2.0-ban, ugyanis ott egy kicsit eltértünk a témától. :)

Kylo-ról és Rey-ről múltja miatt nagyon jó lenne egy a Jedi visszatér és Az ébredő Erő közé eső sorozat, meg a renek miatt is, de szerintem Snoke-ot nem kéne beletenni. Ő egy elég rejtelmes karakter, igazán annak örülnék, ha az új trilógia záródarabjában derülne fény arra, hogy ki is ő valójában. Szerintem csak akkor kéne őt szerepeltetni az animációs sorozatban, ha már a filmekből megtudtuk, hogy ki ő.

Hozzászólás ideje:

Szerintem csak akkor kéne őt szerepeltetni az animációs sorozatban, ha már a filmekből megtudtuk, hogy ki ő.

Ez szerintem 100%, hogy így lesz. Az ep7-8-9-cel kapcsolatos kérdések egyikére sem fogjuk idő előtt megtudni a választ a sorozatokból, pláne nem az animációsokból.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Benduról jutott eszembe, hogy mivel ő jó néhány számmal nagyobb, mint az emberek lehet, hogy Snokenak nem csak a hologramja akkora, mint amekkora az EP 7-ben volt? hmm.gif

• 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/15178098_1808780232715661_3265836580255865809_n.jpg?oh=82e0cbcba7c875c515b0a249f199a4d7&oe=58B136D8

Ő még nem volt azt hiszem :D

Elment és átgondolta az életét, ezzel a magyarázata is megvan, hogy hol volt az első hat részben :hmm::lol:

Szerkesztve: - Yoda József

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tudom, hogy én voltam itt a lagnagyobb Plagueis-fan, de ez nálam kiverte a biztosítékot (mármint maga a belemagyarázás, hogy lehet egy ilyenbe belelátni bármit is...)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Azt már elengedtem, miután Pablo megmondta konkrétan, hogy Plagueis halott. De szerintem írtam is, mikor valaki rákérdezett, miért tüntettem el az aláírásom (merthogy beleírtam ezt) :P

Hozzászólás ideje:

Úrísten! :facepalm:

Hogy én mennyire sajnálom a perceket amit erre a videóra szántam!

Hogy a "legnagyobb easter egg a star wars történetében"??! :lol:

A legnagyobb szánalmas kapálózás, hogy easter egget bemagyarázzunk oda, ahol nincs!

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hivatalosan meg lett erősítve, hogy ő Erőérzékeny? Csak mert egy fb csoportban felmerült, hogy esetleg nem az...

OK, tárgytalan, a databank szerint az :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.