Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Az Avatar teljesen ráhúzható az Endori részre. Ma kristályosodott ki bennem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Ezt kifejthetnéd bővebben Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Az Avatar teljesen ráhúzható az Endori részre. Ma kristályosodott ki bennem. Hanék mikor változtak evokká? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Ezt kifejthetnéd bővebben Na jó lehet, hogy túloztam, de észrevehetők a párhuzamok. Az Endor egy érintetlen erdős bolygó, ahova betelepedett az ember, nagyobb technikai tudással. A bennszülöttek viszont harcba szállnak ellenük, ráadásul pár ember segítségével. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Igen, ez a vonulat valóban közös Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Csak a kiválasztott volt másik oldalon Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Csubi volt az avatár csak beütött valami gigszer és háromszor nagyobb lett mint az őslakosok Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Wicket meg totálisan belehabarodott Hanba, szóval a szerelmi szál is megvan Na jó lehet, hogy túloztam, de észrevehetők a párhuzamok. Az Endor egy érintetlen erdős bolygó, ahova betelepedett az ember, nagyobb technikai tudással. A bennszülöttek viszont harcba szállnak ellenük, ráadásul pár ember segítségével. Vagyis az endori csatának is ugyanaz az anyukája, mint az Avatarnak: Pocahontas. Csak itt nem feküdt le senki senkivel, bár Wicket erősen próbálta meghágni Han lábát, szóval... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Wicket hím vagy nőstény? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 6. Wicket hím vagy nőstény? Hím. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Vader halála. Emlékképekkel. Obi-van elmeséli Anakin történetét. Emlékképekkel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Erőltetettnek érzem őket. Egy ilyen megvalósításból ütősebb koncepciót is ki lehetne hozni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Az erőltetett finom kifejezés... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Nem kell mindent megmutatni. Ez ennek a zesetnek az iskolapéldája. Elég ha nekünk eszünkbe jutnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Óriási. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Ez mi akar lenni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Ez mi akar lenni? Egy jelenet a filmből. Nem rémlik? A baki meg nyilvánvaló. Sajnos a Jedi elején látható akció tele van ilyenekkel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Dehogy baki. Csak most éppen a lábán keresztül használja az Erőlökést Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Dehogy baki. Csak most éppen a lábán keresztül használja az Erőlökést Egyébként én is erre gondoltam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Ez az Erőrúgás Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Miért ne lehetne Erő rugás, ha van Erő lökés? Azt hittem, a háttérben kell valamit figyelni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Mert vicces lenne egy levegőt rugdosó Jedi lovag Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Azt hittem, a háttérben kell valamit figyelni A háttérben Jangón jól látszik, hogy fel van lógatva. (((Vagy nincs is igazából? Tényleg ez hogy van megoldva?))) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. A háttérben Jangón jól látszik, hogy fel van lógatva. (((Vagy nincs is igazából? Tényleg ez hogy van megoldva?)))Az Boba. És gondolom egy kötélen suhant végig, de az itt nem látszik. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Itt elég szerencsétlenül néz ki Bobba, a filmben azért nem látszik ez a momentum ennyire kihangsúlyozva Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Klasszikus trilógiás forgatási és egyéb képek Nekem ez jön be a legjobban Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Hallottam valami olyasmiről, hogy a Jedi visszatér egy korábbi forgatás előtti verziójában nem az Endoron, hanem a Coruscanton zajlott volna a végső összecsapás, Luke pedig a csatárnán keresztül közelítette volna meg az Uralkodó palotáját. Ez igaz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Hallottam valami olyasmiről, hogy a Jedi visszatér egy korábbi forgatás előtti verziójában nem az Endoron, hanem a Coruscanton zajlott volna a végső összecsapás, Luke pedig a csatárnán keresztül közelítette volna meg az Uralkodó palotáját. Ez igaz? Részben igaz. Palpatine bunkere Coruscant alatt lett volna, és nem a Halálcsillagon. Ott csapott volna össze Luke és Vader. Amikor Lucas elmondta a terveit, az ILM srácok csak széttárták a karjukat és annyit mondtak: "Ne haragudj George, de ezt nem tudjuk megcsinálni". Azért is várt annyit GL a prequel trilógiával, hogy a technika ne legyen akadály. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Az akkori viszonyokat figyelembe véve elég merész lett volna bevállalni egy Coruscanton játszódó balhét. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.