tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Március 25. Hozzászólás ideje: 2018. Március 25. Boyega spoilerezett egy kicsit! http://androgeek.hu/hir/a-star-wars-9-a-vegso-haborurol-szol-majd Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 26. Az angol cikkben mintha azt mondta volna, hogy szerinte lesz ez, és a forgatókönyvet még nem látta. Bár meg kellene nézni az eredeti cikket. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Március 26. Hozzászólás ideje: 2018. Március 26. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Az angol cikkben mintha azt mondta volna, hogy szerinte lesz ez, és a forgatókönyvet még nem látta. Bár meg kellene nézni az eredeti cikket. Igazából akkora általánosságok vannak a magyar cikkben, hogy fölösleges. Zéró a hírértéke. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Március 26. Hozzászólás ideje: 2018. Március 26. Igen, kvázi leírták, hogy a Csillagok háborúja filmben lesz háború. Spoileres infó a javából. Nemrég hallottam, hogy csillagok is lesznek benne. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Március 30. Hozzászólás ideje: 2018. Március 30. A rajongók egy része Meryl Streep-et akarja Leia hercegnőnek! http://hu.ign.com/star-wars-episode-ix/35918/news/a-rajongok-egy-resze-meryl-streepet-szeretne-leia-tabornokke 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Március 30. Hozzászólás ideje: 2018. Március 30. Hogy csináljunk a semmiből hírt újabb tipikus esete az IGN-nél. 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Hozzászólás ideje: 2018. Március 31. Itt van az eredeti cikk, amiből hírt kreáltak. https://movieweb.com/star-wars-9-meryl-streep-replace-carrie-fisher-leia/ 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Április 1. Hozzászólás ideje: 2018. Április 1. Hát igen ahogy a cikk is rámutat fogalmunk sincs hogy a rajongók hogy reagálnának erre, fogalmunk sincs Streep egyáltalán kér-e ebből és mivel információink szerint a Lucasfilmnél soha senkiben fel se merült hogy ez a csere megtörténjen, ezért ez az egész egy hírnek álcázott betűrengeteg, a klikkek kedvéért. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 2. JJ elárulta Daisey-nek, hogy Finn és Rey megint együtt lesz a IX-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Az amcsi IGN cikke szerint Yoda vissza fog térni a IX-ben, és segíti Rey-t. Ez annak fényében érdekes, hogy eddig ezt a szerepet Luke kapcsán emlegették. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az amcsi IGN cikke szerint Yoda vissza fog térni a IX-ben, és segíti Rey-t. Ez annak fényében érdekes, hogy eddig ezt a szerepet Luke kapcsán emlegették. Ő majd Kylot fogja terelgetni, ahogy ígérte is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Jó lenne Anakin szellemének egy nagyobb szerep. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Miért lenne benne Anakin? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Miért ne? Szerintem vele lehetne legjobban összekötni az előzmény filmekkel a folytatás trilógiát. De, ha jól láttam más is szeretné, hogy Anakin szelleme bukkanjon fel. Válasz
Lizardking Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Tudom,hogy nem törvényszerű,de mi köze van Yodának Reyhez?? Itt egyedül Luke jöhet szóba.Ugye nem is úgy váltak el ahogy a film legvégi énjeik szerették volna szerintem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. 2 órával ezelőtt, Lizardking írta: Tudom,hogy nem törvényszerű,de mi köze van Yodának Reyhez?? Yoda egy 900+ éves halhatatlan Jedi mester. Szerintem ez éppen elég okot ad arra, hogy segítse a Jedi Rend feltámasztását. Persze Luke a kézenfekvőbb, mert őt ismeri Rey. Szerintem az lenne amúgy a legjobb, ha minden Jedi Erőszellem tiszteletét tenné valamilyen formában. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 18. Majd a legvégén, a csoportképen. Válasz
Lizardking Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. 16 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Yoda egy 900+ éves halhatatlan Jedi mester. Szerintem ez éppen elég okot ad arra, hogy segítse a Jedi Rend feltámasztását. Persze Luke a kézenfekvőbb, mert őt ismeri Rey. Szerintem az lenne amúgy a legjobb, ha minden Jedi Erőszellem tiszteletét tenné valamilyen formában. Persze értem. Mondjuk ezek alatt az évek alatt a csőlátása a vesztét is okozta a rendnek.Rendesen torzultak az eszmék. Lehet,hogy ez változott miután meghalt és tanult...mert ugye Lukenak is képes volt olyasmit mondani amit talán ő se tett volna korábban. Luke már csak azért is kézenfekvő mert ő rátapintott a hibákra,tud adni olyan útmutatókat Reynek amikkel egy csaknem kikezdhetetlen Jediség alapjai lerakhatók. De ha már nem feltétlenül kell múltbéli ismeretség egy ilyen találkozáshoz, szerintem Qui Gon leckéi lehet hatásosabbak lennének,ő már életében nyitottabb elméjű volt Yodánál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. John Boyega elárulta, hogy növesztenie kell a haját a forgatásra. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Gondolom ezzel akarják érzékeltetni, hogy eltelt egy kis idő már az ep.8 óta. Szerintem az összes szereplő kissé másképp fog kinézni mint az előző két részben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Biztos ez van mögötte. Továbbra is azt gondolom, hogy minimum 5 év fog eltelni a VIII-IX között. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Azért remélem, Rey nem növeszt szakállt, mint a legtöbb Jedi mesterré érett hős. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Én 10 évet is el tudnék képzelni. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Billy Dee Williams edzésbe állt és szigorú diétára fogták! Akkor mégiscsak visszatér a jó öreg Lando? https://www.google.hu/amp/s/uk.movies.yahoo.com/amphtml/billy-dee-williams-training-lando-return-star-wars-episode-9-103921974.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Erről pletykálnak, de ezt csak abból vették le, hogy vékonyabb lett. Egyébként elég beteg, de egy Leia temetés cameot el tudok képzelni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 3. Hozzászólás ideje: 2018. Június 3. Állítólag kiderült a IX munkacíme!: trIXie Jövő hónapban meg ha minden igaz, akkor a forgatás is elkezdődik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 4. Változott a munkacíme, mert előtte valami más volt. Mondjuk nem mintha sokat mondana a filmről. Júniusban kezdenek forgatni, legalábbis ez volt a terv. Hol írják a júliust? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Június 4. Hozzászólás ideje: 2018. Június 4. Black Diamond volt az eredeti munkacím, ez a TrIXie jópofa. Én is júniusra emlékeztem, de most utána nézve már februári cikkekben is júliust írtak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 4. Vagy csak elnéztük. Lassan akkor fel kell pörögnie a híreknek. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Június 4. Hozzászólás ideje: 2018. Június 4. Mi itt fantáziálgathatunk, de messze innen - és mindenhonnan - már kész van a könyv, már páran tudják, hogy mi történik hőseinkkel. Már fix. Picit változhat még, de eldőlt a lényeg. Hááát, reménykedjünk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.