kudar Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. A két Ren-es posztert! Most ide! Azonnal! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Nekem a sith Kylo jön be legjobban a szakadt köpenyével. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Úgy tűnik, hogy az Ellenállás Bakurán helyezkedett be. (Rise of the Resistance ride videó) Finn újra rohamosztagosként jelentkezik: 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. (szerkesztve) Ezt a bolygót nem is említették még ha jól sejtem. Rey ruhája érdekes mert mintha más lenne mint a képeken. Szürkébb. Szerkesztve: 2019. Szeptember 30. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Ez nem az Ep8-as ruhája? 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Ez nem az Ep8-as ruhája? A 8ban nem volt rajta rohamoszi szerkó. A 7-ben volt rajta utóljára, de az meg mocskos, véres volt. Ez itt viszont teljesen tiszta, valószínűleg lesz valamilyen beépülős akció. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. 5 perccel korábban, Iqvi írta: A 8ban nem volt rajta rohamoszi szerkó. A 7-ben volt rajta utóljára, de az meg mocskos, véres volt. Ez itt viszont teljesen tiszta, valószínűleg lesz valamilyen beépülős akció. Szerintem Yoda Rey ruhájára értette. Amúgy ha minden igaz, akkor a fentebbi képek a Rise of the Resistance kalandban lesznek. Csak azért raktam be a képeket, mert 1. Bakura lehet EpIX -es kapcsolat lesz, továbbá 2. ha jól rémlik, régen volt egy olyan teória, hogy Finn -ék újra rohamosztagosok lesznek, hogy így csábítsák el a rohamoszikat az Első Rendtől. Mondjuk tetszene. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. 7 perccel korábban, Bence1997 írta: Szerintem Yoda Rey ruhájára értette. Yup Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Újabb spoilerek az MSW-től. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. A JediPraxis korábban azt állította hogy a jobb szélső lény Babu Frik. Frikről viszont kiderült, hogy teljesen másképp néz ki. Nemrég ugyanis megjelent róla az első hivatalos kép. 1 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Akkor egy bukta már van. Gyanítom nem azt utolsó. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. (szerkesztve) Mert egyébként eddig mit tudtunk erről a Babu Frikről? Ha volt róla szó, akkor átsiklottam felette. Szerk.: Azóta már megvan. Szerkesztve: 2019. Október 2. - RacerX Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. @Bomarr Arról a képről beszélünk, amit Ody betett ide kb. 5 órája? Mert szerintem attól a lénytől ő nem különbözik annyira. A fején lévő "szemüveg" megegyezik a képen látható lényével, amennyire kivehető. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. (szerkesztve) Itt van az a szőrősfejű szemüveges. Ő lenne Babu Frik? Azt írták rá de az csak tippre ment szerintem. Szerkesztve: 2019. Október 2. - Ody Mandrell 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. 1 órával korábban, Yoda József írta: @Bomarr Arról a képről beszélünk, amit Ody betett ide kb. 5 órája? Mert szerintem attól a lénytől ő nem különbözik annyira. A fején lévő "szemüveg" megegyezik a képen látható lényével, amennyire kivehető. Ody azóta betette a képet a lény arcáról. Erre a rajzra mondta Jedi Praxis hogy ez Babu Frik. Aztán kijött a hivatalos kép és kiderült hogy teljesen máskép néz ki. Ez két különböző karakter. Nem csak az arcuk a méretűk is elég más. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. 12 perccel korábban, Bomarr írta: Ody azóta betette a képet a lény arcáról. Erre a rajzra mondta Jedi Praxis hogy ez Babu Frik. Aztán kijött a hivatalos kép és kiderült hogy teljesen máskép néz ki. Ez két különböző karakter. Nem csak az arcuk a méretűk is elég más. Igen, ez tényleg egy másik. Viszont az előző képen a jobbszélső még lehet Babu Frik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Az előző képen a jobbszélső ugyanez a szőrös manusz. Nagyítsd ki és látni fogod. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. 28 perccel korábban, Yoda József írta: Igen, ez tényleg egy másik. Viszont az előző képen a jobbszélső még lehet Babu Frik Róla direktben senki nem állította, hogy Babu Frik. Csak észrevettem, hogy az a fej, amit Jedi Praxis linkelt Babu Frikként egyáltalán nem egyezik a hivatalos képpel plusz az általa linkelt fejü lény, vagyis a kamu Babu Frik jobbszélen feltünt azon a rajzon amit Ody berakott. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy a rajzolt fej és a jobbszélső figura egy és ugyanaz, de ha mégsem az se változtat azon, hogy Jedi Praxis ezt benézte. Ugyanis az az arcrajz, amire hivatkozott az tutira nem Frik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Ehhez lassan már Columbo kell. 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Babu vagy nem de a feje olyan mintha egy macska és E.T. szerelemgyereke lenne. szeretem is meg nem is, egyelőre. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Most az igazira vagy az ál-Babura gondolsz? Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Most az igazira vagy az ál-Babura gondolsz? Nemtom, lemaradtam rég, de a Hivatalos-színesre gondolok, sőt, maga Yoda mester is benne van fazonilag. De lehet h így is imádni fogom. Ahogy az új éra robotjait és egyéb lényeit. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. (szerkesztve) 2019. 09. 30. - 17:27, Ody Mandrell írta: Ezt a bolygót nem is említették még ha jól sejtem. De igen. A legendákban (The Truce at Bakura - Különbéke). Szerkesztve: 2019. Október 2. - tomcsi80 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Hozzászólás ideje: 2019. Október 2. Nekem Gizmó ugrott be róla elsőként 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 3. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 5. (szerkesztve) Érdekes Jannah világa. Kef Bir? Ez egy óceán hold, ami lehet az Endor holdja is, ahol a DS maradványai vannak. Már lassan annyi új világ lesz, hogy nem tudom számon tartani. D-O tulaja pedig Babu Firk. Szerkesztve: 2019. Október 5. - Ody Mandrell 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Tehát a Sith Trooperek az Első Rend elit katonái, akik a Sith-ek ősi hagyatékából merítenek erőt és inspirációt. Céljuk pedig (meglepő módon) a Galaxis meghódítása. Az viszont továbbra is kérdés, hogy miként kapcsolódik ez Palpatine-hoz és a régi, birodalmi csillagromboló flottához. Ugye a régebbi jelentések szerint a romboló flotta Palpatine és a Sith Trooperek tulajdonában van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Én arra is kíváncsi vagyok, hogy csatlakoznak ők be az Első Rendbe, milyen viszonyban vannak a sima katonákkal. Láthatóan egy tőről fakadnak, és Kylo alárendeltjei lehetnek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.