IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Arról hallottatok, hogy komoly esély van Wedge visszatérésére is? A Resistance Reborn tengerentúli kiadásának címoldalán feltűnik egy öreg Wedge, kétlem, hogy megcsinálták volna a képet, ha az nem a IX-hez készült volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 6. Igen, a karakterek topikban már szóba került. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Pár újabb spoiler a szokásos forrásoktól. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Ezek a hihetőbbek közé tartoznak Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Ezek egész jól hangzanak. Közben eszembe jutott egy teória Palpatine-hoz. A kémjelentők azt mondják, hogy Kylo az Ismeretlen Régióban fog rábukkanni. Az elméletem az, hogy Kylo tényleg találkozik egy hús-vér Palpatine-al és ezt jól értették a szivárogtatók, csak nem tudták, hogy ez a hús-vér Palpatine valójában nem a régi Palpi, csak valaki akit a szelleme megszállt. Ezzel jobban ki tudnék békülni. Később aztán láthatnánk szellemként is Palpatine-t és akkor játszhatná Ian McDiarmid. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Na már kezdenek korrigálni a sztorin... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. JediPraxis összegyűjtötte, hogy mi minden változott az utóforgatásokkal a filmen és ez alapján kis túlzással úgy ahogy van az egész filmet újraforgatták Ahogy Ody írta, próbálnak korrigálni a kémjelentők. https://drive.google.com/file/d/1gGjmRF0glCopCotQY807SzdssdF_B7OA/view Ami vicces, hogy ez alapján Adam Driverrel elég sok mindent újraforgattak annak ellenére, hogy Driver az újraforgatások alatt egy teljesen más filmet forgatott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. És ez már közelebb áll az ízlésedhez (nem olvastam el)? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Amúgy Bomarr, JediPaxis az úr neve, R betű nélkül Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Hát alapvetően nem sok minden változott. Palpatine-ról már rejtélyesebben ír, de ugyanúgy életben van. Reyt már nem Palpatine unokájának nevezi, csak a leszármazottjának. A végjátékban Palpatine megfiatalítja magát azzal, hogy kiszívja Reyből és Kylo-ból az energiát Hát ha tényleg ez lesz, nem csak mi fogunk csalódni, de az eddigi haterek is minden eddiginél jobban fognak picsogni szerintem Reyből csinálnak egy még nagyobb Mary Sue-t kb. Kylo-t totálisan lenullázza ez a sztori, az eddigi legérdekesebb karaktert a legegysíkúbbá teszi. Először Palpatine csicskája, majd megtér, végül meghal úgy, hogy Palpatine belelöki egy lyukba Nem gyerekek, kizárt egy ez igaz legyen... várom a trailert, hogy megcáfolja 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Kár volt ezekkel megint felidegesítened. A trailer pedig ezeket biztos nem fogja megcáfolni, mert az érdeklődés felkeltése a dolga, nem pedig a történet poénjainak a lelövése. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Hozzászólás ideje: 2019. Október 10. Nem hinném, hogy egy előzetes cáfolná meg, hisz valszeg pont a vázlatot, hogy hol és kik szerepelnek jól tudja, viszont a sztorit valszeg teljesen rosszul. Az eleve világos, hogy a párbeszédekre, nüanszokra semmi rálátásuk nincs. Az viszont röhejes, hogy a leírás alapján szinte nincs is olyan része a filmnek, amit ne érintett volna az újraforgatás. Mintha tényleg újraforgatták volna. Szerintem ezen egyértelmű, hogy a "kémjelentő" csak ötletelget ha a részletekről van szó. A legmókásabb hogy eszerint látnánk Ahsoka szellemét a végén.... 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Most ezek tényleg ennyire h*lyék vagy a film tényleg olyan sz*r lesz, mint amit ezek kiszivárogtattak. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Hozzászólás ideje: 2019. Október 11. Ez mekkora f*sz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 12. Ez most nem tiszta. Mi baja van? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2019. Október 12. Hozzászólás ideje: 2019. Október 12. A már kapható C-3PO + Babu Frik figurák alapján újra benézhetünk kedvenc Aranybogarunk burkolata alá. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. Október 12. Hozzászólás ideje: 2019. Október 12. Egy részletkérdés, ami azért szintén talán kis érdeklődésre ad számot. Ugye meghalt a TLJ-ben Ackbar admirális. Igen nagy szeretettel adóznak az új filmek a Mon Calamari faj iránt, gyakorlatilag ez az a faj, amikből mindben egészen változatos formájú fazonok jelentek meg az új mozikban. Mindenesetra A Mon Calamari, az imádott Ackbar sajnos megmakkant, ráadásul offscreen, ami szerintem indokolt, mivel abban a jelenetben ott azt hiszi az ember, Leia is meghal. Néhányan emiatt ki voltak bukva, én IMÁDOM Ackbar-t, de azért mégiscsak egy jópofa side karakternek tartom. Viszont ugye a képregények az elmúlt időben nagy hangsúlyt helyeznek Mon Calára. Volt a Darth Vader-nek és a Star Wars-nak is olyan story arc-ja, ami Mon Calán játszódott. Most a Rise of Skywalker-t felvezető Allegiance is arról szól, hogy Leia próbálja feléleszteni a Resistance-et, és ezért ellátogat a Mon Calára. Namármost, ebben a képregényben szerepel majd Ackbar admirális fia, Aftab Ackbar: https://starwars.fandom.com/wiki/Aftab_Ackbar A karakter rajza nagyon hasonlít egy már kilencedik részben feltűnő Mon Calamari tisztre: https://starwars.fandom.com/wiki/Unidentified_Mon_Calamari_general Ha megnézitek, nem egyszerűen azért hasonlít, mert Mon Calamari, hanem tényleg nagyon durván. Szerintem sanszos, hogy a flottát a TRoS-ben Ackbar fia fogja vezetni, ami szerintem szép lezárás, fan service, rehabilitáció, stb, lenne ennek a bizarr és szerethető side-karakternek. Én az űrlény-szekciót mindig figyelemmel kísérem, hogy kik-mik fognak megjelenni. Azt kell, hogy mondjam, nekem eddig tetszenek a design-ok. Az Aki Aki-k is jópofák, ugye már tudunk Babu Frikről is, Klaud volt az első, akiről kép került ki, és van még Boolio, akit a Lego Falconhoz adnak (https://starwars.fandom.com/wiki/Boolio), ő szerintem Lando-hoz fog kötődni. Valamint én biztosra veszem továbbá C'Ai Threnalli és a jó öreg Nien Nunb feltűnését is, elvégre ők a Falconon voltak a Last Jedi végén. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 12. Volt róla szó asszem a karakterek topikban. De szép összefoglaló. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. Október 12. Hozzászólás ideje: 2019. Október 12. Ough bakker, bocsi, már látom, hogy Sky is írta Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Erről még spoiler se nagyon volt, szóval ez tényleg csak megérzésre megy most. Wardnak van egy állítólagos leírása az előzetesről, kíváncsi vagyok mennyire jön be neki (amúgy a Trailer topikba beírtam egyszer spoiler kapcsoló mögé. Amúgy szerintem is benne lesz Palpi, de nem ilyen formában, ahogy ő leírta (remélem) The trailer is said to open with Kylo landing on the dead world of Exogal or Exogul (we don’t know the spelling). We observe Kylo as walks towards a large floating cube. We see Kylo Ren take a lift down below the surface into the planet. Ren meets an old man (Darth Sidious). The cut jumps to Kylo with his saber igniting and being put up to the old man’s neck who identifies himself as Darth Sidious. Palpatine or Darth Sidious is in a vertical med chair he is strapped into. We then see a lot of general shots of the battles and the Resistance like the stuff we’ve seen before. The trailer ends with Palpatine saying “something” in his gravely spooky voice we will likely report soon. Szerkesztve: 2019. Október 20. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Csak az a baj, hogy nem akarom ezt elolvasni, majd csak a trailer után. Ha ez gatya lesz, akkor esélyes, hogy a többi hírük is az. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Ebben reménykedem én is, hogy ez ne legyen igaz, mert akkor az kb. ítéletet mondana felette 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Na hát ez a trailer elmélet úgy dőlt meg mint állat. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Viszont a JediPaxis féle plot leak nem dőlt meg, sőt... Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Jedi Paxis frissített, újraforgatások utáni infói. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Sajnos néhány hajmeresztő spoiler továbbra sem dőlt meg, sőt... De bízom az Erőben és JJ-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. De jó, hogy apró betűvel van és nem tudom elolvasni. Szerintem csak a vázlatot ismerik a többit ők rakják hozzá. Ez a "trailer leírásukból" egyértelműen kiderül. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 19 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem csak a vázlatot ismerik a többit ők rakják hozzá. Ez a "trailer leírásukból" egyértelműen kiderül. Az csak Ward leírása volt. JediPaxis nem tett közzé előzetes leírást... és tudtommal ők nem "dolgoznak" együtt Amúgy valószínűleg a díszleteket és a helyszíneket ismerik, meg hogy azok milyen sorrendben vannak a filmben. A többi remélem csak spekuláció. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Kiszivárgott képkocka a filmből... állítólag 1 Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: De jó, hogy apró betűvel van és nem tudom elolvasni. Szerintem csak a vázlatot ismerik a többit ők rakják hozzá. Ez a "trailer leírásukból" egyértelműen kiderül. Nem tudom, miért így jeleníti meg, de ha 2-szer a képre kattintasz, akkor bejön a teljes kép. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.