Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Igen az valóban Mustafar volt. Pablo is megerősítette már. Oh, ez komoly. Vjunra tippeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. (szerkesztve) Melyik könyvből van ez a kép, Fulcrum? Úgy néz ki, lehet - de ez tényleg csak egy megérzés -, hogy mégsem Jyn Erso lesz Rey anyja. De a Snoke-elméletek közé tenném Raddus admirálist. Vagy a Luke előtti Vörös 5-öst. Szerkesztve: 2016. December 16. - IndianaAndrisSolo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Melyik könyvből van ez a kép, Fulcrum? Képes Enciklopédiából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Valaki rájött mi lehet a kapcsolódási pont az ep7-8-9-hez? Mert azt hiszem erről is volt szó Én töröm a fejem, de valahogy nem látok bele semmit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Sztem Whills és a Jedha dolgok Ezek a Jedik eredetéhez kapcsolódnak és tudjuk hogy Luke is ilyen dolgok után kutakodik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. De a Snoke-elméletek közé tenném Raddus admirálist. Vagy a Luke előtti Vörös 5-öst. Red 5 = Snoke? Oké, ez tetszik!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Tudtok valami elérhető címet ahonnan leszedhetném? Spoilerbe írjátok meg ha kérhetem, vagy privátban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Azt én is megköszönném, ha valaki küldene egy linket, ahol elérhető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Inkább privátba menjen ez, mert a Rebels epizódok még a hagyján kategória, hiszen akkor hazánkban nem elérhető. De a mozifilmet nyíltan a biztonság kedvéért ne linkelje senki ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. thepiratebay-en van egy orosz verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. (szerkesztve) Köszi, de ez borzalmasnak néz ki még a képek alapján is, nem még oroszul. Kudar is erre célzott? Szerkesztve: 2016. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Már angolul is fent van. De épp hogy nézhető minőségben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Elküldenéd privátban a linket? Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Kérhetek egy linket én is? sz.lenci@gmail.com Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. thepiratebay oldalon ott van mindenki számára elérhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Bail szerepeltetését páran benéztétek. Hál istenek nekem lett igazam. Szívmelengető volt látni őt. Bailről tudjuk, hogy ekkor az Alderaanon van, vagyis legfeljebb egy holografikus cameoja lehetne. Azt hiszem, az ep4-ben mond valami olyat Leia, hogy R2-t a tervekkel el kell juttatnia az apjához az Alderaanra. Szóval, ha az ep4-ben ott van, akkor az az előtt napokkal/órákkal játszódó filmben sem hiszem, hogy nagyon máshol lesz. Eddig a Rebelsből is az jött le, hogy Bail személyesen nem nagyon keveredik bele a lázadásba. Szerintem karakter idegen lenne ha Bail személyesen felbukkanna a Lázadók bázisán. Neki pont hogy el kell hitetnie a Birodalommal, hogy ő csak egy szenátor. Nyilván rengeteg kém van rajta. Nem engedheti meg azt a luxust hogy ki be járkáljon a lázadók titkos bázisán. Ezzel egyetértek, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Örülök, hogy tévedtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Az utolsó 5 perc: https://vid.me/9wBa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Tegnap este végre láttam én is!!! Iszonyatosan tetszik! A legenda kezdetét vette! Óriási a film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Azért le a kalappal Tarkin előtt, hogy ekkora hatalommal ruházta fel az uralkodó, hogy még a birodalmi adattár szétlövését is bemerte vállalni. Tti amúgy, hogy mindenről volt másolat.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Biztosan volt, azért ő se hülye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Csak épp felesleges volt szétlőni mert semmit nem nyert vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Csak épp felesleges volt szétlőni mert semmit nem nyert vele igen, a motivációt én sem értettem. Kármentés nyilván, vagy ilyesmi, de rengeteg adat és irodalmi katona is ott pusztult, a maroknyi lázadón kívül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Csak épp felesleges volt szétlőni mert semmit nem nyert vele Ha időben megteszi, akkor megakadályozta volna a felsugárzást... egy perccel elkésett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Csak épp felesleges volt szétlőni mert semmit nem nyert vele Ő még azt akkor nem tudta. Ez volt a leggyorsabb módszer hogy megállítsa a tervek ellopását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Arról nem is beszélve, hogy akkor nem tudhatta, hogy egyedül a Halálcsillag terveire utaznak. Mivan ha a Császári palotai terveit is át akarják küldeni vagy hasonlókat. Tarkin inkább nem kockáztatott, és végett vetett a szivárogtatásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. (szerkesztve) igen, a motivációt én sem értettem. Kármentés nyilván, vagy ilyesmi, de rengeteg adat és irodalmi katona is ott pusztult, a maroknyi lázadón kívül. Ez is azt mutatja, mennyire sokat ért az, hogy a Lázadók ne szerezzék meg Halálcsillag tervét. Kb. mindennél többet. A katonák simán pótolhatóak, új létesítményt is lehet építeni, biztonsági másolatok pedig szerintem is vannak valahol (egy másik titkos bázison). Viszont abban nem lehetett biztos, hogy nem találnak benne rést. Ennek fényében viszont fura, hogy Tarkin később nem volt hajlandó elhagyni az űrállomást, mert nem hitte el, hogy a Lázadók támadása veszélyes is lehet. Szerkesztve: 2016. December 17. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Biztos volt már róla szó, akár még korábban is, de Obi Wannal nagyon csúnyán elbánt a Tattooine-i időjárás, míg egy Organa szenátoron meg sem látszik az a röpke 20 év. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Owen bácsi is nagyon durván elhasználódott 20 év alatt. Az ep.3 végén még egész fiatalnak tűnik. Lehet a kettős nap az oka. Bail meg tuti a legjobb alderaan-i szépségszalonokba jár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 17. Arról nem is beszélve, hogy akkor nem tudhatta, hogy egyedül a Halálcsillag terveire utaznak. Mivan ha a Császári palotai terveit is át akarják küldeni vagy hasonlókat. Tarkin inkább nem kockáztatott, és végett vetett a szivárogtatásnak. Azt se feledjük, hogy Krennick pusztulása se egy utolsó szempont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.