Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. LOL mekkora! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Jaj ezt nem tudom kihagyni, kizárólag a humoros koreai bejátszások miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Én ezt anno nem mertem berakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Én ezt anno nem mertem berakni. Van már öt része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Hát nem tudom... Én megnéztem és semmi humorosat nem találtam benne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Hát nem tudom... Én megnéztem és semmi humorosat nem találtam benne... Mert nem követed a közéleti eseményeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. (szerkesztve) Már Mélykúton is jártak http://kepfeltoltes.hu/120205/428751_3218852350633_1246110445_3342914_1763261061_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szerkesztve: 2012. Február 5. - Ágki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Mert nem követed a közéleti eseményeket. De... Csak nem tudom... Akkor lehet, hogy nem voltam olyan hangulatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Már Mélykúton is jártak http://kepfeltoltes.hu/120205/428751_3218852350633_1246110445_3342914_1763261061_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mi történt ott? Ostrom alá vették a kocsmát? Hiába, néha a birodalmiaknak is fel kell tölteni a készleteiket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 5. Van benne valami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Végül is valahogy formában kell maradni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 6. JAAAAAAJ de aranyosak Gunne a puma kölyök, és lakótársa Mufasa Obama a kis oroszlán. http://www.youtube.com/watch?v=vRNjrHvXjTM Érdekes, hogy Gunne két héttel fiatalabb és legfeljebb kétharmad akkora, mint Mufasa, mégis mennyivel merésszebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. (szerkesztve) :lol: Hogyan ijesszünk meg egy több száz kilós pandát? Szerkesztve: 2012. Február 9. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. :lol: Hogyan ijesszünk meg egy több száz kilós pandát? Ez jó :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Nem vicces se nem kedves, és talán már volt is róla szó, de azért még mindig durva így látni Jake-et: http://www.youtube.com/watch?v=LtkM2JPcHPo Az ember azt hinné hogy mennyire népszerű lehet egy gyereksztár, aztán csak egész eddigi életében csesztették miatta mindenhol. Össze lehet hasonlítani hogy milyen volt egy interjú a film premierje körül, elég nagy a difi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Hát igen, most nézem az IMDB-n, hogy az sw után már csak egy filmben szerepelt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Az ember azt hinné hogy mennyire népszerű lehet egy gyereksztár, aztán csak egész eddigi életében csesztették miatta mindenhol. Mindjárt sírva fakadok... Azért egy filmszerep miatt aki fikázza a másikat az milyen intelligencia szinten állhat? Egyébként nem hinném, hogy csak ilyen megaláztatásokból áll az élete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Interaktív beüzemelési útmutató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. (szerkesztve) Nem vicces se nem kedves, és talán már volt is róla szó, de azért még mindig durva így látni Jake-et: Az ember azt hinné hogy mennyire népszerű lehet egy gyereksztár, aztán csak egész eddigi életében csesztették miatta mindenhol. Össze lehet hasonlítani hogy milyen volt egy interjú a film premierje körül, elég nagy a difi. Azért nem éppen egy Hayden Christensen lett belőle! Szerkesztve: 2012. Február 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. +18 Hehehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 12. A legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 14. Mostanra elég sokan fogják ezt itt is érteni: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 16. Na ennek engem is sikerült demotiválnia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Ez nem a vicces hanem a kedves dolgok közé tartozik. A brit uralkodói pár régen és most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Ez tök jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Nekem is tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 18. Nem épp kedves, nem is igazán vicces, de határozottan demotiváló ez is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 20. Felvételizik három diák. Bemegy az első, akinek hatalmas protekciója van. Megkérdezi a bizottság: - Mikor fejeződött be a második világháború? - Hát... talán a század közepe felé - mondja a felvételiző. - Zseniális, fel van véve! Gratulálok! Bemegy a második jelentkező, akinek van egy kis protekciója. A kérdés ugyanaz: - Mikor fejeződött be a második világháború? - 1945. - Egy kicsit pontosabban esetleg? - Valamikor tavasz vége felé, talán májusban... - Rendben. Felvettük. Bemegy a harmadik jelentkező, akinek egyáltalán nincs protekciója. A kérdés ugyanaz: - Mikor fejeződött be a II. világháború? - Európában, 1945 május 6.-án lépett érvénybe a fegyverszünet, a japánok 1945 szeptemberében kapituláltak. - Hmmm. Hány embert vesztett a Szovjetunió? - Huszonkétmillió-hétszázezer-százkettő. - Hmmm. És név szerint? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.