Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem is jó lett. Általánosban mi is csináltunk egy ehhez hasonló kisfilmet, még az igazgatót is sikerült rábírni, hogy egy jelenetben szerepeljen. :)

Hozzászólás ideje:

Wilde! Ez már az 5. film volt. A többi más stílusú, és kevésbé profi. Ha ezzel együtt érdekel, írj rám üzenetet és átküldöm a linkeket! Azoknak nem én csináltam az utómunkálatát (hanem Dr. Rutherford. :D)

Azt írja, hogy nem tudsz üzeneteket fogadni. :?

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Sosem láttam még mosolyogni a Game of Thrones Tywin Lannisterjét. :)

Trónok harca 4. évad spoiler

Vajon miért? Mert Tyrion él, Jamie-nek nem kell Caster-hegy, Cercei egy szuka, plusz két utóbbi közös "gyümölcsei" az unokái, ezek után kinek lenne kedve vigyorogni?! :D

Hozzászólás ideje:

Leonidas felrúgja a játékszabályokat. :D

1Nlfena.gif

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nem nagyon szoktam ilyet csinálni, de most megteszem (ha ezt itt nem szabad, akkor kérem a moderátorokat töröljék a bejegyzést). Néhány szavazat sokat lendítene egyik kedves barátomék projektjén. A 444.hu által szervezett Ki Mit Tube-on indultak ezzel a svédelt előzetessel. (Maga a videó nem is annyira offtopic, mert vicces is + kedves is.) :P

Itt a cikk róla: http://444.hu/2014/09/01/ilyen-low-fi-guardians-of-the-galaxy-trailert-meg-nem-lattal/#comments

Hozzászólás ideje:

Köszi a nevükben is. ;) Amúgy több ilyen videójuk is van (van Hobbitos is például). Ezt az előzetest egyébként anno James Gunn (a film rendezője) megosztotta twitteren, ezzel a szöveggel: "Whoa. Wes Anderson already remade my movie. (I love this)" -

Hozzászólás ideje:

Köszi a nevükben is. ;) Amúgy több ilyen videójuk is van (van Hobbitos is például)

Ment a szavazat. De mondjuk én képben vagyok , kicsodák, követem őket régóta twitteren. :) Te honnan ismered a csapatot? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Ment a szavazat. De mondjuk én képben vagyok , kicsodák, követem őket régóta twitteren. :) Te honnan ismered a csapatot? :hmm:

Én nem mindegyiküket ismerem, csak az Ákost (vele van egy közös podcast tervünk is), meg a Dávidot (ő volt a Chris Pratt-et alakító srác). De tényleg köszi mindenkinek. :)

Hozzászólás ideje:

Én nem mindegyiküket ismerem, csak az Ákost (vele van egy közös podcast tervünk is),

Ugye ez a podcast hasonló lesz, mint a FreddyD féle Filmbarátok Podcast?:)

Hozzászólás ideje:

Ugye ez a podcast hasonló lesz, mint a FreddyD féle Filmbarátok Podcast?:)

Hát inkább ahhoz hasonlítanám, mint ami a Puzsér Róbertnek volt régen egy rádiós műsora, 'A hét mesterlövésze' (nem tudom ismered-e), ahol filmekről beszélgettek. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.