Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Szerintem is jó lett. Általánosban mi is csináltunk egy ehhez hasonló kisfilmet, még az igazgatót is sikerült rábírni, hogy egy jelenetben szerepeljen. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 15. Wilde! Ez már az 5. film volt. A többi más stílusú, és kevésbé profi. Ha ezzel együtt érdekel, írj rám üzenetet és átküldöm a linkeket! Azoknak nem én csináltam az utómunkálatát (hanem Dr. Rutherford. ) Azt írja, hogy nem tudsz üzeneteket fogadni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Most próbáld meg! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Schwarzi egyik lehetséges jövőbeli filmjének a posztere: Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Sosem láttam még mosolyogni a Game of Thrones Tywin Lannisterjét. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Sosem láttam még mosolyogni a Game of Thrones Tywin Lannisterjét. Trónok harca 4. évad spoiler Vajon miért? Mert Tyrion él, Jamie-nek nem kell Caster-hegy, Cercei egy szuka, plusz két utóbbi közös "gyümölcsei" az unokái, ezek után kinek lenne kedve vigyorogni?! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 26. (szerkesztve) Leonidas felrúgja a játékszabályokat. Szerkesztve: 2014. Augusztus 26. - Rog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 26. Saját felvétel, avagy miért kell szúnyogháló a hetedik emeleti ablakba. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 27. Na jól felszarvazták a büfést. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Ki mit Tube paródia reklám. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Nem nagyon szoktam ilyet csinálni, de most megteszem (ha ezt itt nem szabad, akkor kérem a moderátorokat töröljék a bejegyzést). Néhány szavazat sokat lendítene egyik kedves barátomék projektjén. A 444.hu által szervezett Ki Mit Tube-on indultak ezzel a svédelt előzetessel. (Maga a videó nem is annyira offtopic, mert vicces is + kedves is.) Itt a cikk róla: http://444.hu/2014/09/01/ilyen-low-fi-guardians-of-the-galaxy-trailert-meg-nem-lattal/#comments Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Jaj, nagyon jó lett ez a svédelés! Kaptak tőlem egy szavazatot. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Köszi a nevükben is. Amúgy több ilyen videójuk is van (van Hobbitos is például). Ezt az előzetest egyébként anno James Gunn (a film rendezője) megosztotta twitteren, ezzel a szöveggel: "Whoa. Wes Anderson already remade my movie. (I love this)" - Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hát ez baromi jó lett. Részemről is ment a szavazat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Szerintem is jópofa Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Ez zseniális, szavaztam is rá. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Köszi a nevükben is. Amúgy több ilyen videójuk is van (van Hobbitos is például) Ment a szavazat. De mondjuk én képben vagyok , kicsodák, követem őket régóta twitteren. Te honnan ismered a csapatot? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Ment a szavazat. De mondjuk én képben vagyok , kicsodák, követem őket régóta twitteren. Te honnan ismered a csapatot? Én nem mindegyiküket ismerem, csak az Ákost (vele van egy közös podcast tervünk is), meg a Dávidot (ő volt a Chris Pratt-et alakító srác). De tényleg köszi mindenkinek. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Én nem mindegyiküket ismerem, csak az Ákost (vele van egy közös podcast tervünk is), Ugye ez a podcast hasonló lesz, mint a FreddyD féle Filmbarátok Podcast? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Ugye ez a podcast hasonló lesz, mint a FreddyD féle Filmbarátok Podcast? Hát inkább ahhoz hasonlítanám, mint ami a Puzsér Róbertnek volt régen egy rádiós műsora, 'A hét mesterlövésze' (nem tudom ismered-e), ahol filmekről beszélgettek. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Igen, hallottam már pár felvételt tőlük is. Kíváncsian várom a fejleményeket Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Mutáns kutyapók ijesztgeti a járókelőket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Azért néhol kilóg a lóláb, de a kutyus aranyos. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Azért néhol kilóg a lóláb, Azt olvastam először, hogy azért néha kilóg a pókláb :D Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Fásy mulató a Sporttv-ben Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.