Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Ne feledd a RO vélhetően jobb lett azzal a pár plusz jelenettel. Én csak Williamset sajnálom, hogy már megint át kell komponálni ezt-azt. Immunis vagy az iróniára? Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Immunis vagy az iróniára? Nem vettem az adást Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Szerintem Carrie Fisher miatt biztosan lesz valami változtatás. Ha az Ep9-ben nem lesz CGI Leia hercegnő (és korábban azt mondták nem lesz) akkor itt valahogy meg kell oldani a dolgot. Én úgy tudom, hogy a 8-at nem érinti Carrie elvesztése. -ha lehet hinni az infónak? Lehet, hogy megoldották a filmes sorsát már a 8-ban alapból is? Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Én úgy tudom, hogy a 8-at nem érinti Carrie elvesztése. -ha lehet hinni az infónak? Lehet, hogy megoldották a filmes sorsát már a 8-ban alapból is? Én meg úgy tudom, hogy Carrie 8-ban leforgatott jelenetei helyébe utóforgatnak valami mást. És Carri jelenetei átkerülnek a 9-be. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Én meg úgy tudom, hogy Carrie 8-ban leforgatott jelenetei helyébe utóforgatnak valami mást. És Carri jelenetei átkerülnek a 9-be. Hát ezt meg hol olvastad? Már csak azért, mert ez nagyjából teljesen kizárt. Egy másik filmhez leforgatott jeleneteket nem lehet csak úgy átpakolni. Ahhoz nagyjából az ep8-at és az ep9-et is teljesen újra kéne írni. Ráadásul, könnyebb egy még le sem forgatott film forgatókönyvét módosítani, mint egy már leforgatott filmet újragondolni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Lehet, hogy a válaszokat csak a 8 után vagy sose fogjuk megtudni. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hát ezt meg hol olvastad? .................... mint egy már leforgatott filmet újragondolni. Mint például a Rogue One? Hidd el a Disney-nek megy. Egyébként a Lucasfilm már cáfolta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Mint például a Rogue One? Hidd el a Disney-nek megy. Egyébként a Lucasfilm már cáfolta. Megy, a frászkarikát megy... A Rogue One-t nem forgatták újra (ne keverjük már az utóforgatást az újraforgatással...), és pláne nem pakoltak át jeleneteket belőle más filmbe, mint ahogy új szereplőket sem írtak bele mások helyére... 100 éve láttam a hajdani Msaton egy Zs kategóriás akciófilmet, na, abba tényleg átpakoltak jeleneteket a Terminator 2-ből. De azért ott az eredmény is olyan lett. Azért ne üljünk már fel minden hüleségnek. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Én úgy tudom, hogy a 8-at nem érinti Carrie elvesztése. -ha lehet hinni az infónak? Lehet, hogy megoldották a filmes sorsát már a 8-ban alapból is? Én eddig két hivatalos infót olvastam ebben az ügyben: 1) Carrie fontos (vagy legalábbis az Ep7-hez viszonyítva fontosabb) szerepet kapott ebben és a következő filmben is. 2) Sem CGI sem új színész nem veszi át a szerepét a következő filmben. Én ez alapján csak azt tudom elképzelni hogy Rian az elmúlt pár hetet azzal töltötte hogyan is tudná módosítani a dolgokat az utóforgatás során. Mert Leia története biztosan lezárást fog kapni. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. J.J szavai: "Szerintem mindannyian nagyon bosszúsak leszünk, ha Mark nem nyer Oscar-díjat. De senki sem lesz olyan dühös, mint maga Mark." J.J gyógyszerre ívott? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. (szerkesztve) Azt is mondta, hogy egy menő monológgal is indít, szóval oda kell figyelni. szerk.: Na, most látom, hogy az EPVII-es nagy "beszédére" értette. Azért nem kizárt, hogy tud egyet s mást már a filmről. Szerkesztve: 2017. Február 28. - Merr-Sonn Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. J.J szavai: "Szerintem mindannyian nagyon bosszúsak leszünk, ha Mark nem nyer Oscar-díjat. De senki sem lesz olyan dühös, mint maga Mark." J.J gyógyszerre ívott? Csak viccelt, Hamill vissza is szólt neki twitteren. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. (szerkesztve) Mit gondoltok, Kylo külseje megújulhat? A sisakja a hídon maradt, és ha jól tévedek a kardjának is annyi. Szerkesztve: 2017. Február 28. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Én arra szép nagy sebhelyre vagyok kíváncsi az arcán. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Én arra szép nagy sebhelyre vagyok kíváncsi az arcán. Na lehet, hogy emiatt nem is fog nagyon álarc nélkül mutatkozni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Én nem tartom kizártnak hogy gyakran lesz sisak nélkül. Legyen csak látható az a sebhely mert miatta talán jobban lehetne tőle parázni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Én nem tartom kizártnak hogy gyakran lesz sisak nélkül. Legyen csak látható az a sebhely mert miatta talán jobban lehetne tőle parázni. Sebhelyesnek meg félszörnynek ott van Snoke. Kylo félelmetesebb volt maszkkal, remélem lesz neki megint! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. (szerkesztve) Kylo félelmetesebb volt maszkkal Mert akkor még nem volt sebhelye. De azért ne legyen mindig satyek rajta. Szerkesztve: 2017. Február 28. - Rog Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. (szerkesztve) Mert akkor még nem volt sebhelye. De azért ne legyen mindig satyek rajta. Persze ne, nem is ezért hoztam szóba. Csak elképzeltem Kylo-t például egy Revan szerű maszkban és például az öregepja egyik fénykardjával. -ki tudja mi van még a gyűjteményében? Szerkesztve: 2017. Február 28. - csoli1138 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 29. Hozzászólás ideje: 2017. Március 29. Mint egy osztálytabló. Amúgy klassz kép. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. A Battlefront 2-höz kapják meg az előrendelők Kylo és Rey ep8-as kinézetét, amiről most kaptunk egy képet. A karakterek sajnos nem túl nagyok, de azért kivehetőek. Rey nagyon Jedis, Kylo meg ha jól veszem ki, vállvértet csatol magára. Csak nem tanult valamit a párbajból, ahol mindkét válla megsérült? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Hozzászólás ideje: 2017. Április 27. Rey nagyon Jedis, Kylo meg ha jól veszem ki, vállvértet csatol magára. Csak nem tanult valamit a párbajból, ahol mindkét válla megsérült? Ez durva - Reyre egy az egyben ezt akartam írni én is. Nagyon Jedis. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Rey nagyon jól néz ki. Kylo vállvértje vajon kortózisból lesz? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Nincs rajta vállvért, bár tény, hogy félrevezetőek a fényviszonyok. Ezen a képen jobban kivehető: Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Hozzászólás ideje: 2017. Április 28. Rey nagy kedvenc lesz. Megint! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Április 29. Hozzászólás ideje: 2017. Április 29. Valamivel nagyobb felbontású képek: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 29. Hozzászólás ideje: 2017. Április 29. Igen, itt már egyértelműen látszik, hogy nincs vért. Nem baj, legalább ebben nem másolja a nagypapit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Nagyon jók! Főleg Rey. Kicsit hasonlít Legolasra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.