redknight Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Yodának milyen szerepe volt a filmben,egy félmondat? Vagy azert jelentősebb? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Jelentősebb. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Szerintem a hócipőjük teli lehet már a Jedikkel. Kiváncsi lettem volna a gondolataikra mikor Rey levágott sziklája szétrombolta a taligát. Látni különben hogy egy ősi faj, semmilyen modern technikát nem használnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. 5 órával ezelőtt, Frenkie írta: Szerintem a hócipőjük teli lehet már a Jedikkel. Vagy csak Reyjel. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Azt hiszem, Rey még jelentősebb és kedvelhetőbb karakterré nőtte ki magát számomra az Ep8-al. Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan fel fog nőni a "nagyokhoz". 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Rey itt nálam csak harmadik-negyedik helyen áll Luke, Ben és talán Snoke mögött. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Nálam Luke és Ben/Kylo volt az, akik elvitték a showt. Persze mindenki nagyon jó volt, de ők ketten személyes véleményem szerint kimagaslottak. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Most néztem újra pár jelenetet, és mekkora volt, amikor azt ecsetelik, hogy Leia kómában van, és keresni kell helyette egy új vezért, és Poe már szinte fel is áll a székéből, amikor Holdot bemondják. Lehet picit rosszul érintette, ezért volt annyira rebellis vele szemben. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Na még egy kérdés aztán szundizok: Ki szerint van még esély Kylo megtérésére? Tudom tudom, már alapban nincs megváltás számára, hisz megölte az apján. Viszont itt megint elég sok olyan helyzet volt ahol a jó irányba húzott. Nem ölte meg az anyját (hurrá) se Reyt (ezaz) sőt még a mesterét és megölte. Az valahol érthető h Lukeot meg akarta ölni Crait-en, én is elég pipa lennék, ha álmomban megpróbálna a nagybátyám megölni. Szóval Reynek lesz e esélye visszatéríteni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Szerintem nem lesz. Kimondják, hogy menthetetlen és én is ezt gondolom. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Nope. Én is úgy érzem, hogy Ben már nem fog visszatérni. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Én se hiszem, és ez így van jól. Maradjon csak ő a főgenya az utolsó részre, és mivel J.J annó azt mondta, hogy a ren lovagokról csinálna spin-off filmet, akkor a fináléra behozhatná őket is Kylo segitőiként. 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Én is arra hajlok, hogy Ben Solo sajnos egy olyan Skywalker vérvonal örökös, aki már menthetetlen. Bár Yoda Anakinra is azt mondta, hogy ennyi volt, kaputto... Anakin nincs többé! Aztán mégis mind tudjuk, hogy mi lett a vége 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Kylo szerintem az utolsó részben meg fog halni, így véget érne a Skywalker vérvonal - a Saga -val együtt. Amúgy J.J valóban előveheti a Ren lovagjait, szerintem ezt meg is fogja tenni a lezárásban. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. No és azért emlékezzünk meg szegény Ackbar admirálisról is, mégiscsak egy klasszikus szereplő távozott el. 2 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Kylo előbb teherbe ejti Rey-t, majd meghal. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 15. 4 perccel korábban, Nute Gunray írta: No és azért emlékezzünk meg szegény Ackbar admirálisról is, mégiscsak egy klasszikus szereplő távozott el. Elég szomorú jelenet volt. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Donát! Simán! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Elég szomorú jelenet volt. Kicsit ehhez kapcsolódva, a film alatt végig éreztem egy keserédes érzést a régi szereplőkkel kapcsolatban. Már nem ők vannak az előtérben, de azért még ott vannak. Aztán szépen lassan el kell őket engedni, sokunk gyerekkorának meghatározó figuráit. Voltak ehhez kapcsolodóan megindító jelenetek, pedig Rian-ék talán egyiket sem szánták annak. Ahogy a statisztaszerepbe degradált Artu levetíti Leia régi üzenetét, ahogy Luke rákacsint C3PO-ra, vagy amikor a lázadók Leia megerősítését várják a film végén, és ő hátranéz, hogy miért nem cselekednek. Annyi legendás hőstettek szemtanúi... 5 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. (szerkesztve) Remélem Rey úgy szeli ketté Kylo-t, mint Kylo a mesterét Szerkesztve: 2017. December 15. - Yoda József Válasz
redknight Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. A legvégén a kissrác hozzá repül a seprű?! Hol vannak REN lovagok????? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Ott van még egy 9. rész is. Abban valószínűleg benne lesznek. Főleg hogy Abrams annak idején azt mondta hogy a Ren lovagokról csinálna filmet. Itt a lehetősége. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hát én nagyon kíváncsi vagyok, mert végre itt a lehetőség a Reneket, számomra sötét jedik, behozni. És az azért elég nagy erőt képvisel majd Rey és az ellenállás ellen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Remélem, az ep8-at a 9 nem fogja úgy agyoncsapni, hogy Ben hagyományos módon távozik a sztoriból, megölik a fő gonoszt, aztán jó éjt. Ennél most már legyenek kreatívabbak, főleg egy ilyen karakterrel, mint Ben Solo. 2 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Carrie Fisher lányának a karakterét hogy hívják? Szép lenne ha szerepelne még, főleg hogy az egész Ellenállás eléggé megfogyatkozott.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 16. (szerkesztve) Kaydel Ko. Szerkesztve: 2017. December 16. - Ody Mandrell 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Amúgy az is durva, ilyet se láttunk még, hogy egy erőszellem képes lenne bármire is. Yoda pedig egy újja mozdulatával leégette a jedi fát. Ebben még elég sok lehetőség lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 16. (szerkesztve) Qui-Gon is megemelte Yodát. Az se lehet mellékes, hogy a bolygó egy Erő-csomópont. Szerkesztve: 2017. December 16. - Ody Mandrell Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem nem lesz. Kimondják, hogy menthetetlen és én is ezt gondolom. Szerintem ez lenne a legkorrektebb. Anakin kapcsán már szemtanúi lehettünk egy megtérésnek A Jedi visszatérben, tehát úgy gondolom, úgy lenne az igazi, ha Kylóval ezt nem tennék meg. (Már csak azért sem, hogy a sok rosszindulatú ne tudja azt mondani, hogy az ep 9. egy az egyben koppintása a ROJ-nak. ) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 11 perccel korábban, caseyjones írta: Szerintem ez lenne a legkorrektebb. Anakin kapcsán már szemtanúi lehettünk egy megtérésnek A Jedi visszatérben, tehát úgy gondolom, úgy lenne az igazi, ha Kylóval ezt nem tennék meg. (Már csak azért sem, hogy a sok rosszindulatú ne tudja azt mondani, hogy az ep 9. egy az egyben koppintása a ROJ-nak. ) Helyette majd azt mondják, hogy az egész film "felesleges". Nem is értem ezek az emberek miért fürödnek - másnap úgy is koszosak lesznek szal az egész felesleges. 2 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.