Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hát a Harc az Endorért kétségtelenül elég érdekes "hardcore SW"-s szemmel nézve: beszélő ewokok, sárkányok, lovak, boszorkányok... ehh Az első ewok film valamivel jobb. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Majd valamikor megnézem az egész filmet. Én is így álltam hozzá...jópár éve... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hát még mindig nézem. Pedig most egy darabig nem volt gépem, és legtöbbet csak DVD-ztem, mégse vitt rá a lélek. Na mindegy, ha minden igaz, és a húgom is és a barátja is (legfőképpen ő, mert ő hozza) úgy akarja, akkor megnézem a Rémecskék egyet, aztán azt talán leöblítem egy kis Ewokokkal Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 6. Hát a Harc az Endorért kétségtelenül elég érdekes "hardcore SW"-s szemmel nézve: beszélő ewokok, sárkányok, lovak, boszorkányok... ehh Az első ewok film valamivel jobb. Azt retconolta az EU, hogy nem a Basicet beszélik ott az Ewokok és a hajótörött család, ezért nem értették Luke-ékat a ROTJ-ban. Sárkány? Állítólag a Rancor darabjaiból rakták össze. Lovak? Azok equusok! Boszorkányok? Abból renegát Dathomiri éjnővért csinált az EU. Egyébként az első ewok filmben én erős hasonlóságot találtam a Hobbit-al. Csak törpék helyet ewokok mentek, aztán jött a pókos kaland. De amelyik filmben ilyen hangulatos kép van: abban miért van ilyen is: Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Most le lehet tölteni az Nmagról a Bátrak karavánját... Már nem tudom ki kérte, hogy szóljunk ha valahol elérhető... nos most szóltam Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. (szerkesztve) Harc az Endor bolygón Bátrak karavánja alámondásos részlet Szerkesztve: 2009. Május 8. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Úristen mi ez a sz*r? Ehhez képest a Holiday Special maga a kéjmámor. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Ez nem a Bátrak karavánja inkább? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. (szerkesztve) Ez nem a Bátrak karavánja inkább? Fogalmam sincs, azt írják, hogy a The Battle for Endor. SZERK: Tényleg a Bátrak karavánja, megnéztem. Szerkesztve: 2009. Május 8. - kolmilan Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. (szerkesztve) Én még egyiket sem láttam, de azt hallottam, hogy nagyon gagyik... Amúgy a Harc az Endor bolygón fenn van YouTube-on: http://www.youtube.com/watch?v=FhLPpetZ34s Szerkesztve: 2014. Augusztus 11. - DarthMaul31 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Délutáni matiné filmnek elmegy. Nincs vele semmi baj, szerintem, csak nem sok köze van a Star Wars-hoz. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Belenéztem egy kicsit. Valóban nincs sok köze a Star Wars-hoz... Amit én láttam, abban egy szakállas hapek etetett egy kis szőrmókot, amire mostanáig sem tudok rájönni, milyen faj... :3 Úgy nézett ki, mint egy Yeti meg megy majom keveréke. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Én a hétvégén láttam a Bátrak Karavánját. Nem akarom megbántani, de nem sokkal jobb mint a Holiday Special. A HS legalább vicces, de ez.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. (szerkesztve) Az alábbit kiegészítve. Miután a héten már másodjára néztem meg a ROTJ -ot, egyértelmű, hogy mi volt a baj. Az ewokok csak kiegészítők. A Jediben rohadt jól mutatnak, el is lehet adni őket a fő történeti szál oldalmezsgyéjén. De két filmet is rájuk építeni? Na ne... Az a baj, hogy nem érdekesek. Egy tök egyszerű nép akik kőkorszaki társadalomban élnek. Sajnos ha relevánssá akarjuk tenni őket, akkor turbózni kell valamin. Itt azzal sikerült, hogy idétlen gonoszokat és lényeket hoztak be feleslegesen. Nem csodálom, hogy Lucas ezek után abbahagyta a televíziós SW -t. Valamit nagyon nem éreztek akkor még. Szerkesztve: 2014. Augusztus 16. - Ody Mandrell Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Most néztem meg a Bátrak karavánjat. Komoylan mondom egész jó volt!Ha az ember tényleg elvonatkoztat attól,hogy na most egy SW filmet fog látni... Legalább egyszer,simán meg lehet nézni! Nem volt rossz,na. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Ezt nem tudtam hova kell írnom,szóval; Star Wars - Droids S01 Star Wars: Ewoks S01 Star Wars: Ewoks S02 Ezekhez tudtok valahonnan feliratot?(magyar) Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Ezt nem tudtam hova kell írnom,szóval; Star Wars - Droids S01 Star Wars: Ewoks S01 Star Wars: Ewoks S02 Ezekhez tudtok valahonnan feliratot?(magyar) Ezekhez sajnos nincs magyar felirat. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Ezekhez sajnos nincs magyar felirat. oooh.na ne már... oké....köszi. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Utólagosan adtam a topiknak egy alcímet, hogy ha van rá igény, akkor a Magyarországon soha be nem mutatott rajzfilmekről is itt essék szó, ennek jegyében a lenti három hozzászólást átmozgattam ide. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Na meg volt a Harc a Endor bolygón is. Nem volt rossz!A vége még rendesen izgalmas is! Mondjuk kicsit nagyobb harcra számítottam de hát ez van! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Hozzászólás ideje: 2014. November 22. 12 perces így készült dokumentumfilm, a végén korabeli tv-s Ewok reklámok és pozitív vélemények Még nem láttam, érdekes. Főleg a kis Warwick Davis Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Fura, hogy hajlamosak vagyunk fennakadni a földi állatokon ezen filmekben(én is), de például a Birodalom visszavág-ban elsiklunk amellett, hogy Luke mellett a barlangban elsiklik egy kígyó, valamint szintén egy kígyót szed ki a hajtóműből, mielőtt elindulna a Dagobah-ról amik ugyanúgy földi állatok . (legalábbis velem így volt) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. A minap megkaptam az Ewok Adventures-t narrátoros verzióban. Belenézve elgondolkodtam, hogy azért hálát adhatunk az égnek, hogy ma egy Mandalore szintű sorozatot nézhetünk és nem ilyen sz*rt! Ez még mindig valami botrányos. Akik ma fikáznak azokat kikötözném egy székbe és egy hétig csak ezt kellene nézniük. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. 20 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A minap megkaptam az Ewok Adventures-t narrátoros verzióban. Belenézve elgondolkodtam, hogy azért hálát adhatunk az égnek, hogy ma egy Mandalore szintű sorozatot nézhetünk és nem ilyen sz*rt! Ez még mindig valami botrányos. Akik ma fikáznak azokat kikötözném egy székbe és egy hétig csak ezt kellene nézniük. Plusz a Holiday Specialt. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Ez egy gyerek sorozat inkább. Ovisoknak. Délutáni mozi matinénak tök jó. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Mivel a sorozatnak nem találtam külön topikot, így ide dobom remélem jó helyre. Szóval nemrég megpillantottam mindenki kedvenc kalóz tanyáján az Ewoks című rajzfilm sorozatot, ha valakit érdekelne. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.