Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Irányomban jól emlékeztél, beleértve a Stone -t is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Illetve egy Őrült Stone DVD, amire viszont nem emlékszem, hogy MissKarrde vagy Ody jelentkezett. A Stone tényleg nem hozzám tartozott Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Én is megyek. Gondolom a szokásos. Helyszín pöttyös lány bogár, időpont pálcika, pálcika, hordó, hordó. Vagy pálcika, pálcika, pálcika, hordó? Kódok megfejtve, az időpont és a helyszin jó. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Jéé... lehet, hogy pont Pesten leszek.... csak sajna nem egyedül, így kizárt, hogy megnézzelek Benneteket. Egyszer majd valamikor azonban én is beugranék egy jó olajfürdőre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Csak bátran R2. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Igen Bomarr, én már el is felejtettem! Köszi! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Frenkie -Hálózsák Köszi hogy elhozod. Különben hánykor találkozzunk? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Pontosan mikor lesz a találkozó? Holnap megyek fel Pestre, de csütörtökön dél körül már indulok is haza... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Pontosan mikor lesz a találkozó? Holnap megyek fel Pestre, de csütörtökön dél körül már indulok is haza... Szombaton. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Különben hánykor találkozzunk? Nekem bármikor jó. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Akkor ez sem fog most összejönni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Mindig szombaton vannak a talik Riddick. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Igen, sejtettem. Evidens, hisz a hétvége jó többnyire mindenkinek. Titkon reménykedtem, hogy talán szerdán este (holnap) lesz, de eleve kizárt volt... Jó lett volna ha csak 30 percre, 1 órára is beugrani... na majd egyszer, de már jó lenne! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Én kilenc felé érkezek meg Pestre, onnét még húsz-harminc perc a Nyugati, plusz a séta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Igen, sejtettem. Evidens, hisz a hétvége jó többnyire mindenkinek. Mivel az ország különböző pontjairól jönnek össze a fórumosok, és a legtöbb ember dolgozik, csak hétvégén tudunk találkozni. Szóval pontosan mikor és hol találkozunk? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Tízkor a Westend vízesés felőli bejáratánál? Vagy az korai? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Meglátjuk, mit mondanak a többiek. Nekem pont óra egészkor ér be a vonatom, szóval hajszálpontosan 10/11-re nem tudok oda érni, ha pedig késik, akkor tolódik. Persze ha sokat késünk, akkor mindenképpen csörgök. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. (szerkesztve) Én Kispesten szállok le és metróval megyek a Katicáig. Szerintem ebben az időben senkinek nem hiányzik a gyaloglás ha nem muszáj, így azt javaslom, hogy ott találkozzunk 10-11 felé. Szerkesztve: 2013. Március 27. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Meglátom, mi legyen, mivel nekem diákjegyem van a vonatra, sokkal kedvezőbb számomra a vonatos opció. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Nekem viszont van metró jegyem, így felhasználom. Így a jegy is olcsóbb mert csak Kispestig kell venni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Nekem lényegében mindegy, mert sehogy sem úszhatom meg a metrót, viszont ha csak nincs hófúvás vagy záporernőtivadar (sajnos egyik sem kizárható, bár ahogy elnéztem, hétvégére "csak" esőt mondanak ), akkor a séta sincs ellenemre. Ha a Katicában találkozunk, akkor én sem a Nyugatinál, hanem a Lehel téren szállok le a metróról. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Ha van kedved, összefuthatunk a Nyugatinál 10-kor, és megyünk együtt a Katicához. Ha pedig inkább metróznál, akkor ott találkozunk. Mondjuk kb. fél órával előbb érsz oda, szóval várakozás szempontból jobb a Katica, mint a Westend. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Csak negyed órával (9:15-kor ér be a buszom papíron), ami szerintem a kötelező késéssel lesz tíz perc is. Szóval összefuthatunk. Mivel én alapjáraton nem szimpatizálok a metróval (vagy a tömegközlekedés egyéb formáival), szívesebben mászkálok a felszínen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Remek, akkor 10-kor a vízesés felőli bejáratnál (ami nem a szökőkút, ebből már volt probléma ). Bármi gond van, tudunk telefonálni. Még egy. Aluljáró szint vagy fentebb? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Én a Katicába megyek majd egyből, várhatóan 11 felé érek oda. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Remek, akkor 10-kor a vízesés felőli bejáratnál (ami nem a szökőkút, ebből már volt probléma ). Bármi gond van, tudunk telefonálni. Még egy. Aluljáró szint vagy fentebb? Legyen fent, a felszíni bejárati ajtónál. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Legyen fent, a felszíni bejárati ajtónál. Rendben Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Ok akkor a Katicához ki mikor ér oda? Nehogy egyedül igyam ott a sört mert hamar odaérek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Mint a lentiekből kiderül, Dzséjttel 10 után kb. negyed órával érünk oda. 10-kor találkozunk a Nyugatinál, és ameddig a gyalogút tart. Pildi pedig 11 felé ér oda. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Én is 11 felé érkezek. Fél OFF: a Blu-ray vásárlásaim miatt két újabb DVD filmem vált "fölöslegessé" (Ponyvaregény, Avatar - mozis változat; mindkettőn van magyar szinkron is). Ha van akit az egyik vagy mindkettő érdekel szivesen oda ajándékozom neki szombaton. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.