Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én elvileg el tudok menni, nagyjából szabad is a napom.

Kár hogy holnap is ilyen cseszett rossz idő lesz.

Hozzászólás ideje:

Én is sajnálom, hogy nem lesz jó idő, csak jobb lenne, ha kellemes napsütéses 20 fok volna holnap.

Aranyszabály, a lényeg hogy ne legyen hidegebb az levegő mint a sör, és nincsen para. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Aranyszabály, a lényeg hogy ne legyen hidegebb az levegő mint a sör, és nincsen para. :D

Jó szabály, bár én inkább majd egy jó kávéféleségre szavazok :D

Hozzászólás ideje:

Én elvileg el tudok menni, nagyjából szabad is a napom.

Kár hogy holnap is ilyen cseszett rossz idő lesz.

Jó, hogy jössz. :) Az idő meg másodlagos, elvégre fedett helyen leszünk.

Jó szabály, bár én inkább majd egy jó kávéféleségre szavazok :D

Asszem én is, bár lesz teázás is mellé. :) Sörfélét, ide értve a citromos Gössert vagy egy jóféle barnasört, kizárólag 30 fok meleg fölött vagyok képes inni.

Ha pedig mégis hidegebb lesz, át kell váltani forralt borra. :D Jó mulatást. Kár, hogy nem tudok ott lenni. :cry:

Nem hiszem, hogy lenne már forralt bor, pedig de jó lenne most! Kicsit meg vagyok hülve. :(

Mi is sajnáljuk, hogy nem tudsz jönni. :( Ahogy Donátot is. :(

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon jól éreztem magam. :) Egyébként tök jó, hogy a Katicában már régi ismerősként köszöntöttek minket, ami nem csoda, hiszen félévente egyszer megjelenünk ott már vagy 3-4 éve. :D

Hozzászólás ideje:

Tök jó, hogy Frenkie is ment! :)

Ki nem hagynám. Így volt betervezve. Kellett az 1 hónap pár dolog átgondolására. Pl az hogy mi a fontosabb, 8 sör vagy a barátok?

Hozzászólás ideje:

Ki nem hagynám. Így volt betervezve. Kellett az 1 hónap pár dolog átgondolására. Pl az hogy mi a fontosabb, 8 sör vagy a barátok?

Titkon sokan reméltük, hogy ez így lesz, és visszatérsz majd. :) Csak csatlakozni tudok a többiekhez: jó, hogy tegnap eljöttél. :)
Hozzászólás ideje:

Egy ideje bevezettünk egy olyan iratlan szabályt, hogy ide a nyilvános fórumra nem rakunk fel képeket. PM-ben viszont szerintem nincs akadálya a körbeküldözgetésnek, ha valaki kiváncsi rájuk. Mondjuk most pont én egyet se készitettem, ugyhogy most mások nevében igérgetek... :)

Hozzászólás ideje:

A pontos ígéret úgy szólt, hogy aki résztvevő az kap képet is. :)

Kicsit diszkriminatívnak érzem, de rendben. :)

Hozzászólás ideje:

Akkor lenne diszkriminatív, ha ott lettél volna és mégse kapnál fotót. De így? :) Aki nem vett részt a talin, annak már elnézést, de mi köze van a képekhez? El kell jönni és meglátja/megtapasztalja mindenki a lényeget. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Miért lenne diszkriminatív? :) Aki nem volt annak, már elnézést, de mi köze van hozzá mi történt a talin? El kell jönni és meglátja/megtapasztalja mindenki a lényeget. :)

Valóban semmi közöm hozzá azt hiszem. :)

Hozzászólás ideje:

Jó, azért gondolom Pécsről, Nyíregyről, vagy még messzebbről azért neccesebb feljárni Pestre, mint annak közeléből... :) De ez csak tipp.

Indeed. Sajna gyakran olyanokra sem tudok eljutni amire muszáj lenne.

Hozzászólás ideje:

Jó, azért gondolom Pécsről, Nyíregyről, vagy még messzebbről azért neccesebb feljárni Pestre, mint annak közeléből... :) De ez csak tipp.

Hét év alatt egyszer csak meg lehet ezt oldani. :) Nyilván nem pénzkérdés csak. Rugalmasságban se lenne hiány szerintem. Na majd egyszer. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.