Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Remek Bomarr! Nyitott karokkal és kiszáradt májjal foglak várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Erről az Uralkodó híres szavajárása jut eszembe: Sok sört fogunk inni, de én azt hiszem egy rövidet is benyakalok majd!... vagy ilyet nem mondott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. (szerkesztve) Ezt lehet, hogy az egyik sith party -n engedte el. Szerkesztve: 2012. Szeptember 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Én elvileg el tudok menni, nagyjából szabad is a napom. Kár hogy holnap is ilyen cseszett rossz idő lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Remek Én is sajnálom, hogy nem lesz jó idő, csak jobb lenne, ha kellemes napsütéses 20 fok volna holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Én is sajnálom, hogy nem lesz jó idő, csak jobb lenne, ha kellemes napsütéses 20 fok volna holnap. Aranyszabály, a lényeg hogy ne legyen hidegebb az levegő mint a sör, és nincsen para. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Aranyszabály, a lényeg hogy ne legyen hidegebb az levegő mint a sör, és nincsen para. Jó szabály, bár én inkább majd egy jó kávéféleségre szavazok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Aranyszabály, a lényeg hogy ne legyen hidegebb az levegő mint a sör, és nincsen para. Ha pedig mégis hidegebb lesz, át kell váltani forralt borra. Jó mulatást. Kár, hogy nem tudok ott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Én elvileg el tudok menni, nagyjából szabad is a napom. Kár hogy holnap is ilyen cseszett rossz idő lesz. Jó, hogy jössz. Az idő meg másodlagos, elvégre fedett helyen leszünk. Jó szabály, bár én inkább majd egy jó kávéféleségre szavazok Asszem én is, bár lesz teázás is mellé. Sörfélét, ide értve a citromos Gössert vagy egy jóféle barnasört, kizárólag 30 fok meleg fölött vagyok képes inni. Ha pedig mégis hidegebb lesz, át kell váltani forralt borra. Jó mulatást. Kár, hogy nem tudok ott lenni. Nem hiszem, hogy lenne már forralt bor, pedig de jó lenne most! Kicsit meg vagyok hülve. Mi is sajnáljuk, hogy nem tudsz jönni. Ahogy Donátot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 14. Nyugi Obi, jó idő lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Remek volt a fórumtali! Köszönet minden résztvevőnek. Frenkie feltűnése volt a meglepetés, de pozitív értelemben. Várhatólag ismét feltűnik majd a fórumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Szerintem is nagyon jó volt a tali Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Én is nagyon jól éreztem magam. Egyébként tök jó, hogy a Katicában már régi ismerősként köszöntöttek minket, ami nem csoda, hiszen félévente egyszer megjelenünk ott már vagy 3-4 éve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Tök jó, hogy Frenkie is ment! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Tök jó, hogy Frenkie is ment! Ki nem hagynám. Így volt betervezve. Kellett az 1 hónap pár dolog átgondolására. Pl az hogy mi a fontosabb, 8 sör vagy a barátok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Csatlakozva a többiekhez: tényleg nagyon jó kis tali volt. És Frenkie: örülök, hogy jöttél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Ki nem hagynám. Így volt betervezve. Kellett az 1 hónap pár dolog átgondolására. Pl az hogy mi a fontosabb, 8 sör vagy a barátok? Titkon sokan reméltük, hogy ez így lesz, és visszatérsz majd. Csak csatlakozni tudok a többiekhez: jó, hogy tegnap eljöttél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Képek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Egy ideje bevezettünk egy olyan iratlan szabályt, hogy ide a nyilvános fórumra nem rakunk fel képeket. PM-ben viszont szerintem nincs akadálya a körbeküldözgetésnek, ha valaki kiváncsi rájuk. Mondjuk most pont én egyet se készitettem, ugyhogy most mások nevében igérgetek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. A pontos ígéret úgy szólt, hogy aki résztvevő az kap képet is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Köszönöm mindenkinek. Kemény volt ez az 1 hónap hiány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Személy szerint örülök, ha egy új kábítószert sikerült létrehoznom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. A pontos ígéret úgy szólt, hogy aki résztvevő az kap képet is. Kicsit diszkriminatívnak érzem, de rendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. (szerkesztve) Akkor lenne diszkriminatív, ha ott lettél volna és mégse kapnál fotót. De így? Aki nem vett részt a talin, annak már elnézést, de mi köze van a képekhez? El kell jönni és meglátja/megtapasztalja mindenki a lényeget. Szerkesztve: 2012. Szeptember 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Miért lenne diszkriminatív? Aki nem volt annak, már elnézést, de mi köze van hozzá mi történt a talin? El kell jönni és meglátja/megtapasztalja mindenki a lényeget. Valóban semmi közöm hozzá azt hiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Ismétlem, el kell jönni és nem besértődni. Hét év (...) alatt egyszer csak össze lehetett volna hozni kudar. Már ha annyira kíváncsi vagy ránk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 16. Jó, azért gondolom Pécsről, Nyíregyről, vagy még messzebbről azért neccesebb feljárni Pestre, mint annak közeléből... De ez csak tipp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Jó, azért gondolom Pécsről, Nyíregyről, vagy még messzebbről azért neccesebb feljárni Pestre, mint annak közeléből... De ez csak tipp. Indeed. Sajna gyakran olyanokra sem tudok eljutni amire muszáj lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Jó, azért gondolom Pécsről, Nyíregyről, vagy még messzebbről azért neccesebb feljárni Pestre, mint annak közeléből... De ez csak tipp. Hét év alatt egyszer csak meg lehet ezt oldani. Nyilván nem pénzkérdés csak. Rugalmasságban se lenne hiány szerintem. Na majd egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 17. kudar, nagy öröm lenne, ha Te is eljönnél egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.