Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Irányomban jól emlékeztél, beleértve a Stone -t is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Illetve egy Őrült Stone DVD, amire viszont nem emlékszem, hogy MissKarrde vagy Ody jelentkezett. A Stone tényleg nem hozzám tartozott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Én is megyek. Gondolom a szokásos. Helyszín pöttyös lány bogár, időpont pálcika, pálcika, hordó, hordó. Vagy pálcika, pálcika, pálcika, hordó? Kódok megfejtve, az időpont és a helyszin jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Jéé... lehet, hogy pont Pesten leszek.... csak sajna nem egyedül, így kizárt, hogy megnézzelek Benneteket. Egyszer majd valamikor azonban én is beugranék egy jó olajfürdőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 23. Csak bátran R2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 24. Igen Bomarr, én már el is felejtettem! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Frenkie -Hálózsák Köszi hogy elhozod. Különben hánykor találkozzunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Pontosan mikor lesz a találkozó? Holnap megyek fel Pestre, de csütörtökön dél körül már indulok is haza... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Pontosan mikor lesz a találkozó? Holnap megyek fel Pestre, de csütörtökön dél körül már indulok is haza... Szombaton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Különben hánykor találkozzunk? Nekem bármikor jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Akkor ez sem fog most összejönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Mindig szombaton vannak a talik Riddick. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 26. Igen, sejtettem. Evidens, hisz a hétvége jó többnyire mindenkinek. Titkon reménykedtem, hogy talán szerdán este (holnap) lesz, de eleve kizárt volt... Jó lett volna ha csak 30 percre, 1 órára is beugrani... na majd egyszer, de már jó lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Én kilenc felé érkezek meg Pestre, onnét még húsz-harminc perc a Nyugati, plusz a séta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Igen, sejtettem. Evidens, hisz a hétvége jó többnyire mindenkinek. Mivel az ország különböző pontjairól jönnek össze a fórumosok, és a legtöbb ember dolgozik, csak hétvégén tudunk találkozni. Szóval pontosan mikor és hol találkozunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Tízkor a Westend vízesés felőli bejáratánál? Vagy az korai? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Meglátjuk, mit mondanak a többiek. Nekem pont óra egészkor ér be a vonatom, szóval hajszálpontosan 10/11-re nem tudok oda érni, ha pedig késik, akkor tolódik. Persze ha sokat késünk, akkor mindenképpen csörgök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. (szerkesztve) Én Kispesten szállok le és metróval megyek a Katicáig. Szerintem ebben az időben senkinek nem hiányzik a gyaloglás ha nem muszáj, így azt javaslom, hogy ott találkozzunk 10-11 felé. Szerkesztve: 2013. Március 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Meglátom, mi legyen, mivel nekem diákjegyem van a vonatra, sokkal kedvezőbb számomra a vonatos opció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Nekem viszont van metró jegyem, így felhasználom. Így a jegy is olcsóbb mert csak Kispestig kell venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Nekem lényegében mindegy, mert sehogy sem úszhatom meg a metrót, viszont ha csak nincs hófúvás vagy záporernőtivadar (sajnos egyik sem kizárható, bár ahogy elnéztem, hétvégére "csak" esőt mondanak ), akkor a séta sincs ellenemre. Ha a Katicában találkozunk, akkor én sem a Nyugatinál, hanem a Lehel téren szállok le a metróról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Ha van kedved, összefuthatunk a Nyugatinál 10-kor, és megyünk együtt a Katicához. Ha pedig inkább metróznál, akkor ott találkozunk. Mondjuk kb. fél órával előbb érsz oda, szóval várakozás szempontból jobb a Katica, mint a Westend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Csak negyed órával (9:15-kor ér be a buszom papíron), ami szerintem a kötelező késéssel lesz tíz perc is. Szóval összefuthatunk. Mivel én alapjáraton nem szimpatizálok a metróval (vagy a tömegközlekedés egyéb formáival), szívesebben mászkálok a felszínen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Remek, akkor 10-kor a vízesés felőli bejáratnál (ami nem a szökőkút, ebből már volt probléma ). Bármi gond van, tudunk telefonálni. Még egy. Aluljáró szint vagy fentebb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Én a Katicába megyek majd egyből, várhatóan 11 felé érek oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Remek, akkor 10-kor a vízesés felőli bejáratnál (ami nem a szökőkút, ebből már volt probléma ). Bármi gond van, tudunk telefonálni. Még egy. Aluljáró szint vagy fentebb? Legyen fent, a felszíni bejárati ajtónál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Legyen fent, a felszíni bejárati ajtónál. Rendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 27. Ok akkor a Katicához ki mikor ér oda? Nehogy egyedül igyam ott a sört mert hamar odaérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Mint a lentiekből kiderül, Dzséjttel 10 után kb. negyed órával érünk oda. 10-kor találkozunk a Nyugatinál, és ameddig a gyalogút tart. Pildi pedig 11 felé ér oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Én is 11 felé érkezek. Fél OFF: a Blu-ray vásárlásaim miatt két újabb DVD filmem vált "fölöslegessé" (Ponyvaregény, Avatar - mozis változat; mindkettőn van magyar szinkron is). Ha van akit az egyik vagy mindkettő érdekel szivesen oda ajándékozom neki szombaton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.