Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Illetve egy Őrült Stone DVD, amire viszont nem emlékszem, hogy MissKarrde vagy Ody jelentkezett.

A Stone tényleg nem hozzám tartozott :)

Hozzászólás ideje:

Én is megyek. :)

Gondolom a szokásos. Helyszín pöttyös lány bogár, időpont pálcika, pálcika, hordó, hordó. :D Vagy pálcika, pálcika, pálcika, hordó?

Kódok megfejtve, az időpont és a helyszin jó. :D
Hozzászólás ideje:

Jéé... lehet, hogy pont Pesten leszek.... csak sajna nem egyedül, így kizárt, hogy megnézzelek Benneteket.

Egyszer majd valamikor azonban én is beugranék egy jó olajfürdőre. :)

Hozzászólás ideje:

Pontosan mikor lesz a találkozó? Holnap megyek fel Pestre, de csütörtökön dél körül már indulok is haza...

Szombaton.

Hozzászólás ideje:

Igen, sejtettem. Evidens, hisz a hétvége jó többnyire mindenkinek. Titkon reménykedtem, hogy talán szerdán este (holnap) lesz, de eleve kizárt volt... :( Jó lett volna ha csak 30 percre, 1 órára is beugrani... na majd egyszer, de már jó lenne!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, sejtettem. Evidens, hisz a hétvége jó többnyire mindenkinek.

Mivel az ország különböző pontjairól jönnek össze a fórumosok, és a legtöbb ember dolgozik, csak hétvégén tudunk találkozni.

Szóval pontosan mikor és hol találkozunk?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Meglátjuk, mit mondanak a többiek.

Nekem pont óra egészkor ér be a vonatom, szóval hajszálpontosan 10/11-re nem tudok oda érni, ha pedig késik, akkor tolódik. Persze ha sokat késünk, akkor mindenképpen csörgök.

Hozzászólás ideje:

Én Kispesten szállok le és metróval megyek a Katicáig. Szerintem ebben az időben senkinek nem hiányzik a gyaloglás ha nem muszáj, így azt javaslom, hogy ott találkozzunk 10-11 felé.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nekem lényegében mindegy, mert sehogy sem úszhatom meg a metrót, viszont ha csak nincs hófúvás vagy záporernőtivadar (sajnos egyik sem kizárható, bár ahogy elnéztem, hétvégére "csak" esőt mondanak :para: ), akkor a séta sincs ellenemre. Ha a Katicában találkozunk, akkor én sem a Nyugatinál, hanem a Lehel téren szállok le a metróról. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha van kedved, összefuthatunk a Nyugatinál 10-kor, és megyünk együtt a Katicához. Ha pedig inkább metróznál, akkor ott találkozunk. Mondjuk kb. fél órával előbb érsz oda, szóval várakozás szempontból jobb a Katica, mint a Westend.

Hozzászólás ideje:

Csak negyed órával (9:15-kor ér be a buszom papíron), ami szerintem a kötelező késéssel lesz tíz perc is. Szóval összefuthatunk. Mivel én alapjáraton nem szimpatizálok a metróval (vagy a tömegközlekedés egyéb formáival), szívesebben mászkálok a felszínen.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remek, akkor 10-kor a vízesés felőli bejáratnál (ami nem a szökőkút, ebből már volt probléma :)). Bármi gond van, tudunk telefonálni. Még egy. Aluljáró szint vagy fentebb?

Hozzászólás ideje:

Remek, akkor 10-kor a vízesés felőli bejáratnál (ami nem a szökőkút, ebből már volt probléma :)). Bármi gond van, tudunk telefonálni. Még egy. Aluljáró szint vagy fentebb?

Legyen fent, a felszíni bejárati ajtónál.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mint a lentiekből kiderül, Dzséjttel 10 után kb. negyed órával érünk oda. 10-kor találkozunk a Nyugatinál, és ameddig a gyalogút tart. Pildi pedig 11 felé ér oda.

Hozzászólás ideje:

Én is 11 felé érkezek.

Fél OFF: a Blu-ray vásárlásaim miatt két újabb DVD filmem vált "fölöslegessé" (Ponyvaregény, Avatar - mozis változat; mindkettőn van magyar szinkron is). Ha van akit az egyik vagy mindkettő érdekel szivesen oda ajándékozom neki szombaton.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.