Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. A Ponyvaregény engem érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 28. Engem pedig az Avatar Köszi szépen előre is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Én Debrecenből indulok a 7:50-es IC-vel, ha minden igaz, 10:35 fele ér be a Nyugatiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Ó, remekbe szabott évadnyitó fórumtali volt ez a mostani, sajnálhatja, aki nem jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Szerintem is remek volt, nagyon jól éreztem magam a talin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Szuper volt az első, felhozó tali! Volt itt szó mindenről. Várom a folytatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Én is nagyon jól éreztem magam, várom a következőt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 30. Csak hazaértem én is. Remekül indult már a reggel is és a tali is szenzációs volt. Végre érdemben meg lehetett beszélni úgymond kényes kérdéseket úgy hogy nem lett hülyének nézve a vitapartner érveket, ellenérveket felsorakoztatva. Ezt köszönöm mindenkinek(tudjátok miről van szó). Értelme is volt mert hatott rám pár dolog azért. A nap is jól végződött egy nagyon drága emberrel való beszélgetéssel. Még annyit megjegyeznék hogy a poénok is nagyon ütöttek és hálistennek mindenki vette a lapot és nagyon jól szórakoztunk. Dzséjt: Köszi a BHD-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Csatlakozom az előttem szólókhoz: én is nagyon jól éreztem magam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Végre érdemben meg lehetett beszélni úgymond kényes kérdéseket úgy hogy nem lett hülyének nézve a vitapartner érveket, ellenérveket felsorakoztatva. Ezt köszönöm mindenkinek(tudjátok miről van szó). Értelme is volt mert hatott rám pár dolog azért. Élőszóban teljesen más beszélgetni, bármiről is legyen szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. No, én is hazaértem végül, remek tali volt. Még sok ilyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Élőszóban teljesen más beszélgetni, bármiről is legyen szó Így igaz. Ráadásul nekem amúgy is sokkal jobban megy élőben, mint írásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Mit szólnátok egy Katicás márciusi-áprilisi találkozóhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. (szerkesztve) Nagyszerű ötlet, én benne vagyok! Március 22-től nekem a szombatok most még szabadok. Előtte viszont nem lenne jó. Szerkesztve: 2014. Február 25. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Március 22-től indulnak a szombati mérlegképes tanfolyam órái (elvileg). Ha így lesz, nekem sajnos nem jó. Nyáron lesz majd nyári szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 25. Hát ez pech. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Nekem a március sajnos már annyira ki van lyuggatva, hogy oda nem tudok bepasszírozni semmit. Viszont egy áprilisi találkozóba benne vagyok, jó is lenne a március után fellélegzésnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Nekem már nincs suli, szóval elvileg bármikor jó egy tali, ellenben lesz egy szombat pár hét múlva, amikor sulis talit tartunk, és oda mindenképpen menni szeretnék. Remélem, a napokban kiderül, hogy melyik szombatra esik. Donát, sok sikert a tanfolyamhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Akkor legyen április. Pár hét múlva visszatérünk rá. Sajnálom Donát hogy nem jön össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Ha esetleg vasárnap lenne, talán meg tudnám oldani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Ha esetleg vasárnap lenne, talán meg tudnám oldani. Sajnos a vasárnap kizárt fórumtalira. Csak iszogatunk alkoholt, kicsit ellazulunk, valaki este 10-re ér haza. Ha másnap dolgozni kell akkor már nem olyan laza az ember, feszeng, kedves sincs hozzá. Ez tapasztalat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Lehet hogy én is elmegyek. Remélem lesz is belőle valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Úgy is rég voltál már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 26. Igen. Már jó ideje fejembe vettem hogy a legközelebbi talira ellátogatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 11. A tali lehetne április 12 -én. Vélemények? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 11. Nekem megfelelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 11. Nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 11. Nekem is jónak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Nekem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 12. Nekem is megfelelőnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.