Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Jó ötlet! Nekem jó az időpont is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Én benne vagyok, az időpont is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Napok óta agyalok én is azon, hogy felvetem az ötletet Nekem is jó az időpont, jövök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 8. Elvileg nekem is jó, de nem tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Tudtam, hogy ez lesz kategória győztese: idén lesz a tízéves osztálytalálkozóm, és már egy ideje pedzegették, hogy valamikor októberben kéne tartani. Tegnap már fogadni mertem volna rá, hogy október 11-e lesz az. Nyertem! Így viszont inkább arra megyek, nem a Katicás találkozóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a Katicás talira, de természetes, hogy egy 10 éves osztálytalálkozót nem hagysz ki Jó szórakozást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Szervezd azt is a Katicába, és kész! Nekem úgy tűnik, nem jó Bár alszok még rá egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Dzséjt, az osztálytalálkozó nálam is csaknem mindennel szemben elsőbbséget élvez, ahhoz már eléggé ritka alkalom, szóval természetes, hogy azt választod. A középiskolást mi is meg szoktuk tartani 5 évente, és mindig jó a hangulat, sőt, mondhatni egyre jobb. Ilyen időtávlatban az ember már azzal is jóban van, akit anno nem nagyon bírt. Meglepő módon sokkal több a közös témánk, mint tinikorunkban volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Nekem most szombaton volt az első ötéves találkozó, és nagyon jó élmény volt. Az ilyen eseményeket szerintem sem érdemes kihagyni. Egyébként lehet, hogy én is részt tudnék venni a fórum talin, de azért nem ígérek semmit, mert sajnos előző alkalomkor is közbe jött valami, így legalább nem csinálok .... a számból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Nekem valószínűleg jó a dátum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Lehet, hogy én is elmegyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Ez engem is érdekelne. Ahogy most utánanéztem, ez azon a hétvégén lenne, amikor az önkormányzati választás, de inkább emiatt akkor nem utazok haza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Nagyszerű! Remélem, minél többen leszünk Jelen állás szerint dolgozni fogok a választáson, szóval a másnapi hajnali felkelés nem lesz egy leányálom. Wilde, nem tudsz átjelentkezni, hogy Bp-n szavazhass? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Wilde, nem tudsz átjelentkezni, hogy Bp-n szavazhass? Lehet, de azt nem tudom, hogy ez ugyanúgy van-e, mint a másik választáson... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Off Majd utánakérdezek egyik nap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Jól látom, klubnap a Lurdy-házban? Össze kéne kötni a jót a még jobbal..... http://starwarsklub.hu/01_klub/klub_116/klub_116_swklub_oktober_11_elozetes.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Az a helyzet, hogy a klubnap nem igazán érdekel. Duplán sem, mert a beszélgetésektől venné el az időt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Dettó. Baromira nem érdekel a klubnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Mi voltunk februárban egyen, sok év kihagyás után, kicsit nosztalgiázni, meg hátha hallunk/látunk valami érdekeset, de aztán semmi emlékezetes nem történt. Egy jó beszélgetős fórumtali sokkal többet ér, így igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Holtidőszakban klubnapra járni pénzpazarlás. Annak is az a lényege mint a mi találkozóinknak: találkozni személyesen a rajongó társunkkal, barátunkkal. Ők úgy teszik, mi meg máshogy. Vasárnap elautóztam a Katica előtt majd a Duna Plaza is megvolt. Nosztalgikus érzések beindultak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Ez elég egybehangzó vélemény. Őszinte leszek: a 23-ás hétvégén tervezek Bp-n lenni. Előtte két héttel ezért vonakodok bevállalni a mindennel együtt 2 x 5 órás utazást. Persze az ideális az lenne ha úgy ellátnának szabadsággal mint a sokgyerekes kollégákat XD Karácsony környékén ugye tartunk még egy talit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Érthető, hogy olyan messziről nem megoldható 2 héten belül kétszer feljönni, de sajnálom, hogy így alakult. Tavasszal szokott lenni még fórumtali az őszin kívül, télen csak akkor tartottunk, amikor volt valami egyéb apropója, pl. Avatar nézéskor. De persze arra lehetne alkalmat keríteni, hogy páran összejöjjünk akár karácsony előtt is egy kis forralt borozásra. A most szombati alkalom viszont továbbra is él. Remélem, minden előzetes jelentkező el tud majd jönni. Mindenkit csak biztatni tudok, aki még nem volt ilyen talin, hogy ha lehetősége engedi, akkor csatlakozzon, és ismerjük meg egymást személyesen is. Találkozó 11 óra körül a Kávés Katica nevű sörözőben, a Váci úton a Lehel térnél. Ugye jöttök? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Jövök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Én is megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Én is ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Sajnos én nem tudok menni Sok meló jött össze és vasárnap családi összejövetel így csak holnap tudok dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Bomarr, sajnálom. MissKarrde, Frenkie, Ody: mi akkor holnap 11-kor a Katicában találkozunk. Ha valakinek még kedve támadna csatlakozni, ne fogja vissza magát. De ha nem, akkor lesz még lehetőség legközelebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Ahogy elnézem ez családi körű tali lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. (szerkesztve) Egyszer majd csak megtörik a jég. De az a jó, hogy mi így szűk körben is mindig nagyon jól érezzük magunkat. Szerkesztve: 2014. Október 10. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Volt már olyan tali, amelyen pont mi négyen voltunk ott, és nagyon jól éreztük magunkat Viszont nekem a 11 nem igazán jó, mert vagy 10-re vagy 11-re ér be a vonatom. Nem igazán szeretnék olyan sokat várni egyedül, ezért inkább elkésem, ha nem gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.