Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Örülök, hogy van érdeklődés. Most már csak legyen aznap délelőtt SW vetítés Valóban az lenne az ideális, ha a talizás utána lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Örömmel. Nekem jó a 11-e meg a 12-e is. Sőt, igazából bármelyik nap jó. Bár már sokat hiányoztam a suliból (kb egy hetet összesen) így hétköznap nem lenne túl jó. :/ (Bár az én orvosom bármikor ad igazolást, csak a város másik végén van) Úgyhogy a Szombat sokkal jobb lenne. Ja és immár tökmindegy, hogy felirat, 2D szinkron vagy Imax. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Jake biztos jönne. Ha tali is lesz akkor délelőtt kellene a mozi utána a tali. Nem biztos, hogy addigra sok beleszólásunk lesz abba, hogy mikor nézzük a filmet, mert esélyes, hogy még lejjebb viszik a vetítések számát. A Katica nevű presszóban a Váci úton. Ha esetleg nem a Westendben nézzük a filmet, akkor talán más helyet kellene találni a tali helyszínéül. Mondjuk a mozi közelében. így hétköznap nem lenne túl jó. :/ Hétköznap nem szoktunk talit tartani, mert a többség dolgozik, egy tali miatt nem veszünk ki szabadságot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Hétköznap nem szoktunk talit tartani, mert a többség dolgozik, egy tali miatt nem veszünk ki szabadságot Szerintem csak emiatt hitte, hogy péntekre is eshet a tali: Nekem jó a márc. 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Elnézést, ezt rendesen elgépeltem Valaki szólhatott volna korábban, hogy rossz számot írtam be... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Igen, azért írtam, hogy mi a fene, 11-ét írtál azért írtam, hogy szombat jobb lenne. De szombat tökéletes. Mikor szoktatok talizni? Remélem nem reggel mert én délig szeretek aludni de majd ez egyszer kivételt teszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Nem biztos, hogy addigra sok beleszólásunk lesz abba, hogy mikor nézzük a filmet, mert esélyes, hogy még lejjebb viszik a vetítések számát. Viszont ha csak délután lesz vetítés úgy a szokott beülős dolog valószínűleg el fog maradni. Ha esetleg nem a Westendben nézzük a filmet, akkor talán más helyet kellene találni a tali helyszínéül. Mondjuk a mozi közelében. A Katica elég elfogadható árú hely, legalább egy olyan kellene. Sajnos kevés a pénz flancolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Meglátjuk, mi lesz. Ha délután lesz vetítés, utána még lesz lehetőség kicsit dumálni. Ha meg este, akkor előtte Nem kell háromfogásos vacsorát rendelni egy talin, egy kávé vagy akármi is megteszi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Jó lenne sörözni pl. Film előtt tuti nem fogok inni alkoholt. A legjobb az lenne ha délelőtt vagy kora délután lenne a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 19. Ezen a hétvégén délelőtt még egy csomó moziban játsszák, bár sajnos mindegyik szinkronos. Még megy az IMAX-ben is fél 1-kor, és már szinte dugig van a terem szombatra, szóval van rá esély, hogy amíg ekkora az érdeklődés, akkor ezt az előadást még megtartják, így akár oda is mehetnénk. De a Westendben is van délelőtti, bár az már kistermes, és nincs tele így sem, ott tehát sanszos, hogy 2 hét múlva már nem lesz. De ez majd csak két hét múlva a hét elején derül ki. Olcsóbb helyet valószínűleg lehet még sok helyen találni, csak eddig még nem kerestünk. Én szeretem a Katicát, igazi törzshely, már ismernek is minket, de egyszer, főleg ha nagyon adja magát, kipróbálhatnánk egy másik helyet is. De előbb legyen meg a mozi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. A mozitól függ minden más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Jövőhéten szombaton tali! Valaki már tudja biztosra hogy jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Én biztosan tudom, hogy nem megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Ez elég szomorú...bár megértem. Lassan egy kisebb vagyon felmenni, mozizni majd beülni valahová. Főleg akkor ha az embernek nincs melója... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Az is közrejátszik, de azóta sajnos más, rosszabb okok is betársultak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Úgy alakult, hogy ha szombat, akkor biztosan nem tudok menni sajnos. Ha vasárnap lenne, akkor nagyobb eséllyel tudnék menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Ez elég rosszul kezdődik... Ebből a búcsú fórum moziból se lesz sok ahogy elnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Dzséjt, remélem, bármi is a másik gondod, hamarosan rendbe jönnek a dolgok (plusz az anyagiak is). Donát, azért javasoltam a szombatot, mert utána még van 3 szabadnap, ami így egyben több mindenre felhasználható, így a vasárnap kevésbé lenne szerencsés. De nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni. A fórumtalit tolhatnánk még egy alkalmasabb időpontra, de mivel a film most már bármelyik hétvégén lekerülhet a műsorról, ezért emiatt mégsem kellene csúsztatni a találkozót. Végül is búcsú mozizásnak indult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni Viszont nekem mindenképpen mennem kell Pestre záros határidőn belül, és jó lenne tudni, hogy lesz-e 12-én tali vagy akármi, mert ettől függ az utam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. (szerkesztve) Várjuk meg a jövő heti moziműsort, asszem jövő hétfőn kiderül majd a Cinema City teljes heti műsora. Ha lesz előadás elfogadható időpontban (nem késő este), akkor biztosan lesz tali, ha már legalább ketten leszünk. MIssKarrde, megfelel ez így Neked a tervezhetőség szempontjából? Kérdés, hogy mozi nélkül is legyen-e. Én szívesen taliznék Veletek úgy is, de ha már búcsú vetítés nélkül maradunk, akkor talán jobb lenne erre egy olyan hétvége, amikor többen ráérünk. Mi a véleményetek? És persze jöhetne egy alternatív időpont javaslat is az érdeklődők részéről. Szerkesztve: 2016. Március 2. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Persze, jó lesz Ha pedig nem lesz mozi, és a tali esetleg halasztásra kerül, akkor majd utána kitalálom, mi legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Ez a búcsúmozi engem is érdekelne, meg utána a tali is illetve a mozi nélküli tali is, hisz ilyen tájban szoktunk a Katicában összejönni. Még pont jókor néztem meg a topicot. Szerintem nyárig nem fogják levenni a mozikból a filmet. Hoz még pénzt rendesen. Az időpont nekem tökmindegy, majd alkalmazkodom hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Én sajnos biztos, hogy nem tudok menni. A szombatot végig kell dolgoznom 9-től 17-ig gépközelben kell legyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. (szerkesztve) Szerintem nyárig nem fogják levenni a mozikból a filmet. Hoz még pénzt rendesen. Szerintem minimum a dvd/blueray megjelenéssel egy időben leveszik, de inkább előbb, mert az egyik médium a másik zsebéből húzná ki a pénzt. Szerkesztve: 2016. Március 4. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. (szerkesztve) Az Arénában is ma már csak 2 vetítés van (1 szinkronos és 1 feliratos) Szerkesztve: 2016. Március 4. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Ez most sajnos nekem sem lesz jó, eléggé kevés mostanában a szabadidőm diplomadolgozat és meló miatt. Ráadásul pénzszűkében is vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 4. Ez a búcsúmozi engem is érdekelne, meg utána a tali is illetve a mozi nélküli tali is, hisz ilyen tájban szoktunk a Katicában összejönni. Még pont jókor néztem meg a topicot. Szerintem nyárig nem fogják levenni a mozikból a filmet. Hoz még pénzt rendesen. Az időpont nekem tökmindegy, majd alkalmazkodom hozzá. Ezt jó olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Sajnos a várakozásaimmal ellentétben még nem írták ki a szombati műsorrendet, így még mindig nem tudni, lesz-e mozizás. Viszont most már vagyunk négyen (MissKarrde, Ody, Frenkie, én), akik találkoznánk, így tali mindenképpen lesz. A helyszín és a kezdés még maradjon annak függvénye, hogy tudunk-e mozizni, vagy nem. Szerdán legkésőbb már ez is kiderül majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Sajnos a várakozásaimmal ellentétben még nem írták ki a szombati műsorrendet, így még mindig nem tudni, lesz-e mozizás. Viszont most már vagyunk négyen (MissKarrde, Ody, Frenkie, én), akik találkoznánk, így tali mindenképpen lesz. A helyszín és a kezdés még maradjon annak függvénye, hogy tudunk-e mozizni, vagy nem. Szerdán legkésőbb már ez is kiderül majd. 5-en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Elnézést, hogy kifelejtettelek. És persze lehet még csatlakozni, ha valakinek kedve és lehetősége is van rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.