Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most ez miért nem mutatták meg nekünk is?

És hogy hogy reggelig kell várni?

A főoldali hir szerint ausztrál idő szerint pénteken este 8 órai kezdettel (Európában szombat hajnalban) kerül az ABC csatorna müsorára valami dokumentumfilm a TFA-ról, ekkor lesz valamikor az előzetes.

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg nem lesz trailer... Ezt kaptuk, kizártnak tartom hogy mégegy trailert is kapjunk (3 perces előzetesről szóltak a hírek, ez pedig egy 3 perces videó... szerintem ez az amiről a pletykák szóltak)

De ne legyen igazam! :D

Hozzászólás ideje:

Én néztem a streamet, és amikor harmadjára mutattak videót, Kennedy felpumpálta előtte a közönséget és megkérte, hogy kapcsolják ki a telefonjaikat. A streamen persze a behind-the-scenes vidit adták le harmadszor, de ott már tuti az előzetest. Trailer tehát még mindenképpen lesz, csak az a kérdés, hogy csak hajnalban, vagy előbb felteszik-e a YT-csatornára.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Én néztem a streamet, és amikor harmadjára mutattak videót, Kennedy felpumpálta előtte a közönséget és megkérte, hogy kapcsolják ki a telefonjaikat. A streamen persze a behind-the-scenes vidit adták le harmadszor, de ott már tuti az előzetest. Trailer tehát még mindenképpen lesz, csak az a kérdés, hogy csak hajnalban, vagy előbb felteszik-e a YT-csatornára.

Ez nekem is feltünt. Biztos kell a nézettség a csatornának, ahol levetitik majd az előzetest.

Hozzászólás ideje:

Mindenki csináljon reakciós videót a Rogue One meg majd a Rebels 3. évados előzetesére is, és ha máshol nem is, egymás között osszuk meg. :D

Én fogok csinálni. :)

Youtube-ra nem ígérem, hogy feltöltöm, túl csúnya vagyok hozzá. :D

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Mindenki csináljon reakciós videót a Rogue One meg majd a Rebels 3. évados előzetesére is, és ha máshol nem is, egymás között osszuk meg. :D

Én fogok csinálni. :)

Youtube-ra nem ígérem, hogy feltöltöm, túl csúnya vagyok hozzá. :D

Ez amúgy egy jó ötlet, de a jogot én is fenntartom hogy ha csúnya vagyok és/vagy sírok alatta, akkor nem osztom meg. :D :D

Hozzászólás ideje:

Lehet még sem tudok rekciós videót csinálni. :/

Tény, hogy már van gépem, de nem vagyok otthon, és akármilyen kamerás appot töltök le, egyikkel sem lehet videózni, miközben mást csinálok. :/

Hozzászólás ideje:

Tény, hogy már van gépem, de nem vagyok otthon, és akármilyen kamerás appot töltök le, egyikkel sem lehet videózni, miközben mást csinálok. :/

Komolyan ez most a legfontosabb? Próbáljunk a trailerre fókuszálni a topikban.

Hozzászólás ideje:

Ez valoszinüleg nem az ami a TV-ben le fog menni. A hossza nem passzol.

A tv-ben a délutáni sizzle reel fog lemenni, sajnos nem lesz trailer. Így stimmel a hossz is.

Hozzászólás ideje:

Kit érdekel a reakciós videó? Főleg ha nincs is miről.

Most akkor nincs is trailer?

Hozzászólás ideje:

Kit érdekel a reakciós videó? Főleg ha nincs is miről.

Jesszusom mi a fene bajotok van? karót nyeltetek? Ez egy jó ötlet volt.

Az meg szívás, rohadt nagy szívás hogy nem volt trailer, teaser. Persze a behind the scenes se volt rossz de azért ennél sokkal sokkal többre számítottam....

most is reggel 6kor felkeltem hogy körbenézzek de hát semmi...na mind1.

Hozzászólás ideje:

Nem éppen jó minőségben itt van a kamerás trailer, de...hát...nem sok újat mutatnak. Erre még jó minőségben sem érdemes annyira várni. :S

Persze azért...ezt én sem gondolom komolyan. :D

Hozzászólás ideje:

Köszi kudar! Ez megerősíti, hogy a neten terjengő Vader kép kamu. Magát Vadert nem látjuk az előzetesben csak látunk az ő szemével (és itt a Sithek bosszújának a végét vették alapul.... pont olyan vörösösen lát).

Egyébként a legelső Rogue One teaser se került fel a netre anno, csak a tavalyi Celebration-ön adták le (arra a pár másodpercesre gondolok amin a Yavin felszinét mutatják majd a kamera megmutatja az égboltot rajta a Halálcsillaggal).

Hozzászólás ideje:

Én gyorsan kielemezgettem ezt a rossz minőségüt. Gyakorlatilag alig mutatnak valami újat, az előző trailerhez képest. Ráérek, nem idegeskedem. Most vagy titkoloznak és nem akarnak mindent bemutatni, hogy legyen meglepetés a moziban is, vagy annyira el van rontva a film hogy nincs miből rendes trailert csinálni mert utóforgattak egy csomót. Kicsit uncsi már a városka, meg a tengerpart mutogatása. Hol vannak a full effektes űr és egyéb jelenetek? Fél év sincs a bemutatóig, amiből az utolsó egy két hónap már a világméretű terjesztésre, szinkronizálásokra kellene fordítódnia, de úgy látszik NINCS FILM.

Szerkesztve: - A pécsi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.