luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. (szerkesztve) Most ez miért nem mutatták meg nekünk is? És hogy hogy reggelig kell várni? A főoldali hir szerint ausztrál idő szerint pénteken este 8 órai kezdettel (Európában szombat hajnalban) kerül az ABC csatorna müsorára valami dokumentumfilm a TFA-ról, ekkor lesz valamikor az előzetes. Szerkesztve: 2016. Július 15. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Szerintem meg nem lesz trailer... Ezt kaptuk, kizártnak tartom hogy mégegy trailert is kapjunk (3 perces előzetesről szóltak a hírek, ez pedig egy 3 perces videó... szerintem ez az amiről a pletykák szóltak) De ne legyen igazam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Ha igazad lesz, akkor sokan nagyon morcosak leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. (szerkesztve) Én néztem a streamet, és amikor harmadjára mutattak videót, Kennedy felpumpálta előtte a közönséget és megkérte, hogy kapcsolják ki a telefonjaikat. A streamen persze a behind-the-scenes vidit adták le harmadszor, de ott már tuti az előzetest. Trailer tehát még mindenképpen lesz, csak az a kérdés, hogy csak hajnalban, vagy előbb felteszik-e a YT-csatornára. Szerkesztve: 2016. Július 15. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Én néztem a streamet, és amikor harmadjára mutattak videót, Kennedy felpumpálta előtte a közönséget és megkérte, hogy kapcsolják ki a telefonjaikat. A streamen persze a behind-the-scenes vidit adták le harmadszor, de ott már tuti az előzetest. Trailer tehát még mindenképpen lesz, csak az a kérdés, hogy csak hajnalban, vagy előbb felteszik-e a YT-csatornára. Ez nekem is feltünt. Biztos kell a nézettség a csatornának, ahol levetitik majd az előzetest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Én felmentem az ABC.com-ra hátha van valami az előzetesről. De semmit nem találtam. Lehet hogy nem tudnak róla, hogy le kéne adni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. (szerkesztve) Lesz trailer. Szerkesztve: 2016. Július 15. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Simon Zoliék is írták a twitterre, lesz trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Good, good. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. (szerkesztve) Mindenki csináljon reakciós videót a Rogue One meg majd a Rebels 3. évados előzetesére is, és ha máshol nem is, egymás között osszuk meg. Én fogok csinálni. Youtube-ra nem ígérem, hogy feltöltöm, túl csúnya vagyok hozzá. Szerkesztve: 2016. Július 15. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Mindenki csináljon reakciós videót a Rogue One meg majd a Rebels 3. évados előzetesére is, és ha máshol nem is, egymás között osszuk meg. Én fogok csinálni. Youtube-ra nem ígérem, hogy feltöltöm, túl csúnya vagyok hozzá. Ez amúgy egy jó ötlet, de a jogot én is fenntartom hogy ha csúnya vagyok és/vagy sírok alatta, akkor nem osztom meg. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Lesz trailer. Az Update 3 alatt keressétek: http://www.starwarsnewsnet.com/2016/07/rogue-one-a-star-wars-story-bts-footage-hits.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Mondjuk ez inkább teaser, mint rendes trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Ez valoszinüleg nem az ami a TV-ben le fog menni. A hossza nem passzol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Lehet még sem tudok rekciós videót csinálni. :/ Tény, hogy már van gépem, de nem vagyok otthon, és akármilyen kamerás appot töltök le, egyikkel sem lehet videózni, miközben mást csinálok. :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Lehet még sem tudok rekciós videót csinálni. :/ Tény, hogy már van gépem, de nem vagyok otthon, és akármilyen kamerás appot töltök le, egyikkel sem lehet videózni, miközben mást csinálok. :/ Komolyan ez most a legfontosabb? Próbáljunk a trailerre fókuszálni a topikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. pontosan mikor várható kb.? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Ez valoszinüleg nem az ami a TV-ben le fog menni. A hossza nem passzol. A tv-ben a délutáni sizzle reel fog lemenni, sajnos nem lesz trailer. Így stimmel a hossz is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Tehát akkor a pocsék kalózvideón kivül egyáltalán nem láttunk majd semmit az új trailerből? Ez Celebration exkluzív volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Én azért még kivárnám a végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Közben már több fontos ember is megerősítette, hogy nem lesz semmiféle trailer a TV-ben. Bennem ez a fejlemény ki is ölt minden lelkesedést, amit a reel videó ébresztett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Well done. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Lehet még sem tudok rekciós videót csinálni. :/ Tény, hogy már van gépem, de nem vagyok otthon, és akármilyen kamerás appot töltök le, egyikkel sem lehet videózni, miközben mást csinálok. :/ Kit érdekel a reakciós videó? Főleg ha nincs is miről. Most akkor nincs is trailer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Kit érdekel a reakciós videó? Főleg ha nincs is miről. Most akkor nincs is trailer? Nagyon úgy fest. Csak a Celebrationön vetítették le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Kit érdekel a reakciós videó? Főleg ha nincs is miről. Jesszusom mi a fene bajotok van? karót nyeltetek? Ez egy jó ötlet volt. Az meg szívás, rohadt nagy szívás hogy nem volt trailer, teaser. Persze a behind the scenes se volt rossz de azért ennél sokkal sokkal többre számítottam.... most is reggel 6kor felkeltem hogy körbenézzek de hát semmi...na mind1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Na de épp ez az, hogy a rendezvényen leadták de a netre meg nem kerül fel? Ez aztán hogy...? Egyébként nagyon frankó ez a werk videó! Szerkesztve: 2016. Július 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Nem éppen jó minőségben itt van a kamerás trailer, de...hát...nem sok újat mutatnak. Erre még jó minőségben sem érdemes annyira várni. :S Persze azért...ezt én sem gondolom komolyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Köszi kudar! Ez megerősíti, hogy a neten terjengő Vader kép kamu. Magát Vadert nem látjuk az előzetesben csak látunk az ő szemével (és itt a Sithek bosszújának a végét vették alapul.... pont olyan vörösösen lát). Egyébként a legelső Rogue One teaser se került fel a netre anno, csak a tavalyi Celebration-ön adták le (arra a pár másodpercesre gondolok amin a Yavin felszinét mutatják majd a kamera megmutatja az égboltot rajta a Halálcsillaggal). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Kösz kudar! Jó lenne ezt jó minőségben is látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Én gyorsan kielemezgettem ezt a rossz minőségüt. Gyakorlatilag alig mutatnak valami újat, az előző trailerhez képest. Ráérek, nem idegeskedem. Most vagy titkoloznak és nem akarnak mindent bemutatni, hogy legyen meglepetés a moziban is, vagy annyira el van rontva a film hogy nincs miből rendes trailert csinálni mert utóforgattak egy csomót. Kicsit uncsi már a városka, meg a tengerpart mutogatása. Hol vannak a full effektes űr és egyéb jelenetek? Fél év sincs a bemutatóig, amiből az utolsó egy két hónap már a világméretű terjesztésre, szinkronizálásokra kellene fordítódnia, de úgy látszik NINCS FILM. Szerkesztve: 2016. Július 16. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.