Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Gyerekek, nem tudom hogy láttátok-e már ezt a képet, de itt is látható egy pillanatra a Ghost . Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. (szerkesztve) Meg itt, meg itt, meg van még egy jelenet, amikor kitör a hiperűrből, de arról nem volt kedvem képet keresni. Tulajdonképp megtaláltad az egyetlen jelenetet, ahol nem tisztán kivehető És ha már itt tartunk, akkor ezen a képen látható Chopper, plusz az egyik jelenetben a hangos bemondó bemondja Syndulla tábornok nevét. Elvileg elhangzik valahol a "karabast" káromkodás is, de azt egyelőre nekem nem sikerült kiszúrnom sokadszori megtekintésre sem Szerkesztve: 2017. Március 27. - Nabopolasszar Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. az egyik jelenetben a hangos bemondó bemondja Syndulla tábornok nevét Amit sikeresen félrefordított az aki a magyar feliratot készítette (mármint nem a mozis hivatalosat, hanem ami neten fenn van)... Abban ugyanis Bendola tábornokot írt. És hiába jeleztem neki a hibát ncore-on, közölte, hogy az angol feliratban (!) ami alapján ő csinálta, ott is Bendola tábornok van. Ezért nem javította ki. Nekem ez elég idegesítő, még hogyha apró hiba is Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. (szerkesztve) Nekem is eléggé szemet szúrt a dolog. Nem mindegy, hogy hogy "Bendola" vagy Syndulla. Szerkesztve: 2017. Március 28. - Darth Sky Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Amit sikeresen félrefordított az aki a magyar feliratot készítette (mármint nem a mozis hivatalosat, hanem ami neten fenn van)... Abban ugyanis Bendola tábornokot írt. És hiába jeleztem neki a hibát ncore-on, közölte, hogy az angol feliratban (!) ami alapján ő csinálta, ott is Bendola tábornok van. Ezért nem javította ki. Nekem ez elég idegesítő, még hogyha apró hiba is Őőő... megnyitod szövegszerkesztővel a feliratot, átírod a Bendolát Syndullára, és meg van oldva a dolog. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Elvileg elhangzik valahol a "karabast" káromkodás is, de azt egyelőre nekem nem sikerült kiszúrnom sokadszori megtekintésre sem Akkor hallani amikor megjelenek a lépegetők. Egészen pontosan Pao mondja. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Őőő... megnyitod szövegszerkesztővel a feliratot, átírod a Bendolát Syndullára, és meg van oldva a dolog. Én magamnak át is írtam csak baromi gáz, ha valaki Star Wars filmet feliratoz, de nincs tisztában az univerzummal megfelelő mértékben. Szerintem Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Akkor hallani amikor megjelenek a lépegetők. Egészen pontosan Pao mondja. És tényleg. Mondjuk pont az ő "szövegeire" nem figyeltem eddig Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Meg itt, meg itt, meg van még egy jelenet, amikor kitör a hiperűrből, de arról nem volt kedvem képet keresni. Tulajdonképp megtaláltad az egyetlen jelenetet, ahol nem tisztán kivehető És ha már itt tartunk, akkor ezen a képen látható Chopper, plusz az egyik jelenetben a hangos bemondó bemondja Syndulla tábornok nevét. Elvileg elhangzik valahol a "karabast" káromkodás is, de azt egyelőre nekem nem sikerült kiszúrnom sokadszori megtekintésre sem Mondjuk én Bence képén vesszek meg, ha látom... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Nem a legjobb pillanatkép, de mozgóképen jobban átjön Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Nem a legjobb pillanatkép, de mozgóképen jobban átjön Valamelyest... Maradjunk annyiban, nem csodálom, hogy a moziban hiába vadásztam, egyszer sem tűnt fel. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Nabo, igen ez a videó volt . Nagyon nehezen tudtam csak megállítani a videót ott, ahol éppen valamelyest látszott. A többiről már eddig is tudtam + Chopper sem volt meglepetés. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Jó a "Szellemes" videó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 29. Hozzászólás ideje: 2017. Március 29. Király videó! Nem is gondoltam, hogy ennyiszer feltűnik a hajó. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. (szerkesztve) Nagyon jó Szerkesztve: 2017. Április 6. - RacerX Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Érdekességek a filmmel kapcsolatban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Tényleg érdekesek! Köszi! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Hozzászólás ideje: 2017. Április 8. Itt jutott eszembe, hogy a TIE Reaper átsuhanása az egész alvilági környezettel milyen Blade Runner-es feelinget ad a Ring of Kafrene-nek. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Április 18. Hozzászólás ideje: 2017. Április 18. Újra nézve magyarul is, hallható, hogy a Yavinon a Ghostnak akkor kezdődik a karbantartása/ellenőrzése amikor Jynék indulnának a Jedhára. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Azért na, itt van tarolás. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Wow. Egy lázadó 100 birodalmival ér fel. Majdnem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 17. Hozzászólás ideje: 2017. Június 17. (szerkesztve) Az a zsilip amin Jyn felmászik az adattárolóban az egy az egyben ugyanaz mint a Falcon felső zsilipe, amit az EPV-ben látunk. Plusz van még egy másik is. A Scarifi pajzskapunál rohamosztagosok sétálnak az űrben. Szerkesztve: 2017. Június 17. - Ody Mandrell Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. A Zsivány Egyes vizuális effektjeiről korábban már adott ki az Industrial Light & Magic egy 1 perces videót, de most egy hosszabb, 3 perces, minden eddiginél részletesebb és több jelenetet bemutató felvételt tettek közzé. Rétegről rétegre láthatjuk, hogy egy átlagos, kamera előtti jelenetből miként lesz lenyűgöző háborús látvány, illetve a Halálcsillag felépítéséről is lehullt a lepel. https://youtu.be/ZBvi8opWTiQ Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Érdekes kisfilm, köszi, hogy betetted. Lenyűgöző, hogy miből mi lesz a végére. Ezen mindig elámulok. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. (szerkesztve) A Certain Point of View novella gyűjteményben megmagyarázzák, hogy Vader hogyan tudta követni a Tantive IV-et. Elvileg a hajó egy korábbi ütközetben megsérült, a hiperhajtóműve (amellett, hogy alig működött) egy könnyen lekövethető energia nyomot hagyott maga után, amit Vaderék lekövettek a Tatooine-ig Szerkesztve: 2017. Október 4. - Nabopolasszar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. Mondjuk ez egybevág azzal, hogy a Profundity-re is azért dokkolt be már a Scarifot megelőzően, mert sérült volt a hajó. Plusz akár arra is magyarázat, miért készítette elő Antilles kapitány már a Scarifnál a mentőkabinokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Nekem is teljesen logikus magyarázatnak tűnik. Ráadásul nincs is más. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Mondjuk számomra a Jyn által említett hiperűr-nyomkövetés is elég jó magyarázatnak tűnt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Ez most nem rémlik. Mikor mondja? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Hozzászólás ideje: 2017. Október 5. Amikor a scarifi adattárban keresik a Halálcsillag terveit, ott a projektek sorolása közben említi meg Jyn. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.