Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Meg itt, meg itt, meg van még egy jelenet, amikor kitör a hiperűrből, de arról nem volt kedvem képet keresni. Tulajdonképp megtaláltad az egyetlen jelenetet, ahol nem tisztán kivehető :P

És ha már itt tartunk, akkor ezen a képen látható Chopper, plusz az egyik jelenetben a hangos bemondó bemondja Syndulla tábornok nevét. Elvileg elhangzik valahol a "karabast" káromkodás is, de azt egyelőre nekem nem sikerült kiszúrnom sokadszori megtekintésre sem :(

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

az egyik jelenetben a hangos bemondó bemondja Syndulla tábornok nevét

Amit sikeresen félrefordított az aki a magyar feliratot készítette (mármint nem a mozis hivatalosat, hanem ami neten fenn van)... Abban ugyanis Bendola tábornokot írt. És hiába jeleztem neki a hibát ncore-on, közölte, hogy az angol feliratban (!) ami alapján ő csinálta, ott is Bendola tábornok van. Ezért nem javította ki. Nekem ez elég idegesítő, még hogyha apró hiba is :angry:

Hozzászólás ideje:

Amit sikeresen félrefordított az aki a magyar feliratot készítette (mármint nem a mozis hivatalosat, hanem ami neten fenn van)... Abban ugyanis Bendola tábornokot írt. És hiába jeleztem neki a hibát ncore-on, közölte, hogy az angol feliratban (!) ami alapján ő csinálta, ott is Bendola tábornok van. Ezért nem javította ki. Nekem ez elég idegesítő, még hogyha apró hiba is :angry:

Őőő... megnyitod szövegszerkesztővel a feliratot, átírod a Bendolát Syndullára, és meg van oldva a dolog. ;)

Hozzászólás ideje:

Elvileg elhangzik valahol a "karabast" káromkodás is, de azt egyelőre nekem nem sikerült kiszúrnom sokadszori megtekintésre sem :(

Akkor hallani amikor megjelenek a lépegetők. Egészen pontosan Pao mondja.

pao-main_1588acf7.jpeg?region=0%2C0%2C1560%2C878&width=768

Hozzászólás ideje:

Őőő... megnyitod szövegszerkesztővel a feliratot, átírod a Bendolát Syndullára, és meg van oldva a dolog. ;)

Én magamnak át is írtam ;) csak baromi gáz, ha valaki Star Wars filmet feliratoz, de nincs tisztában az univerzummal megfelelő mértékben. Szerintem :)

Hozzászólás ideje:

Meg itt, meg itt, meg van még egy jelenet, amikor kitör a hiperűrből, de arról nem volt kedvem képet keresni. Tulajdonképp megtaláltad az egyetlen jelenetet, ahol nem tisztán kivehető :P

És ha már itt tartunk, akkor ezen a képen látható Chopper, plusz az egyik jelenetben a hangos bemondó bemondja Syndulla tábornok nevét. Elvileg elhangzik valahol a "karabast" káromkodás is, de azt egyelőre nekem nem sikerült kiszúrnom sokadszori megtekintésre sem :(

Mondjuk én Bence képén vesszek meg, ha látom... :D

Hozzászólás ideje:

Nabo, igen ez a videó volt :). Nagyon nehezen tudtam csak megállítani a videót ott, ahol éppen valamelyest látszott. A többiről már eddig is tudtam + Chopper sem volt meglepetés.

Hozzászólás ideje:

Itt jutott eszembe, hogy a TIE Reaper átsuhanása az egész alvilági környezettel milyen Blade Runner-es feelinget ad a Ring of Kafrene-nek. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Újra nézve magyarul is, hallható, hogy a Yavinon a Ghostnak akkor kezdődik a karbantartása/ellenőrzése amikor Jynék indulnának a Jedhára.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az a zsilip amin Jyn felmászik az adattárolóban az egy az egyben ugyanaz mint a Falcon felső zsilipe, amit az EPV-ben látunk. :D

Plusz van még egy másik is. A Scarifi pajzskapunál rohamosztagosok sétálnak az űrben.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A Zsivány Egyes vizuális effektjeiről korábban már adott ki az Industrial Light & Magic egy 1 perces videót, de most egy hosszabb, 3 perces, minden eddiginél részletesebb és több jelenetet bemutató felvételt tettek közzé. Rétegről rétegre láthatjuk, hogy egy átlagos, kamera előtti jelenetből miként lesz lenyűgöző háborús látvány, illetve a Halálcsillag felépítéséről is lehullt a lepel.

https://youtu.be/ZBvi8opWTiQ

Hozzászólás ideje:

Érdekes kisfilm, köszi, hogy betetted. :) Lenyűgöző, hogy miből mi lesz a végére. Ezen mindig elámulok.

Hozzászólás ideje:

A Certain Point of View novella gyűjteményben megmagyarázzák, hogy Vader hogyan tudta követni a Tantive IV-et. Elvileg a hajó egy korábbi ütközetben megsérült, a hiperhajtóműve (amellett, hogy alig működött) egy könnyen lekövethető energia nyomot hagyott maga után, amit Vaderék lekövettek a Tatooine-ig

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Mondjuk ez egybevág azzal, hogy a Profundity-re is azért dokkolt be már a Scarifot megelőzően, mert sérült volt a hajó. Plusz akár arra is magyarázat, miért készítette elő Antilles kapitány már a Scarifnál a mentőkabinokat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.