IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Pontosan olyan kommunikációra gondoltam, mint Ezra és Yoda közt. Én valahogy mindig is úgy képzeltem, hogy a RotS és az ANH közti időszakban Obi-Wan és Yoda tartották a kapcsolatot. Mellesleg láttunk ilyet már a TESB-ben is Vader és Luke közt, meg most a TLJ-ben, Rey és Kylo közt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. Hozzászólás ideje: 2018. Február 9. (szerkesztve) A Collider megkérdezte Johnson-t hogy érdekli-e a Kenobi muvi. Erre ő nagyjából azt felelte hogy megnézés szempontjából nagyon érdekli és rögtön megsasolná. A rendezést átengedi másnak mert most csak az új Star Wars trilógiára koncentrál. “In seeing it? Sure, I’ll watch that movie in a heartbeat,” Johnson shared. “Right now, I’m just focused on the new trilogy. Isn’t that enough? God, man, I’d love to see that movie.” Szerkesztve: 2018. Február 9. - Rog 1 3 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. http://widescreen.hu/2019-tol-belfastban-foroghat-az-obi-wan-kenobi-spin-off-mozifilm/ Na most ehhez mit szóltok? Számomra ordas nagy kacsának tűnik. Mi köze lenne Lucasnak a Kenobi-filmhez??? Kétlem, hogy foglalkozna helyszínnézéssel a Lucasfilmnek. Ugyanakkor nagyon örülnék, ha valami fura módon mégis igaz lenne, és Lucas rendezné... Persze álmodik a nyomor. Először azt hittem, úgy ahogy van kacsa az egész magyar cikk, mert külföldi SW-oldalakon nem találtam hírként, még rumorként se, de most rákerestem, és tleg az elmúlt 20 órában hoztak le cikkeket a témában. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. 5 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: http://widescreen.hu/2019-tol-belfastban-foroghat-az-obi-wan-kenobi-spin-off-mozifilm/ Na most ehhez mit szóltok? Számomra ordas nagy kacsának tűnik. Mi köze lenne Lucasnak a Kenobi-filmhez??? Kétlem, hogy foglalkozna helyszínnézéssel a Lucasfilmnek. Ugyanakkor nagyon örülnék, ha valami fura módon mégis igaz lenne, és Lucas rendezné... Persze álmodik a nyomor. Először azt hittem, úgy ahogy van kacsa az egész magyar cikk, mert külföldi SW-oldalakon nem találtam hírként, még rumorként se, de most rákerestem, és tleg az elmúlt 20 órában hoztak le cikkeket a témában. Ez a kedvenc mondatom: "A hírek szerint azonban egyre biztosabb, hogy Ewan McGregor visszatér mint Obi-Wan Kenobi, de Qui-Gon Jinn is érdeklődését fejezte ki." Tényleg jól megy már ez a kommunikáció QG felé, már a földre is tud szellemalakban üzenni. 2 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. A hírt elolvasva úgy tűnik hogy annyi történt, hogy Lucast állítólag valaki látta Belfastban. A többit hozzáköltötték. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Utánanéztem, azért tleg lehozta jónéhány újság: Ez a Belfast Telegraph hozta le: https://www.belfasttelegraph.co.uk/entertainment/news/belfast-to-join-star-wars-universe-as-spinoff-movie-comes-to-town-36591457.html https://geektyrant.com/news/lucasfilm-will-reportedly-start-shooting-their-obi-wan-kenobi-movie-in-2019-in-belfast https://www.buzz.ie/movies-tv/obi-wan-kenobi-movie-filmed-ireland-272859 Meglátjuk, ha még egy helyről jelentik, az már jobb jel, egyelőre mindenki a Belfast Telegraph-ra hivatkozik. De számomra mindenesetre nehéz ügy az Obi-Wan film. A Lucasfilm eddig min. 5 filmet (Johnson-trilógia, Benioff-Weiss-sorozat, úgyh min. 2 rész az is) jelentett be a IX. rész utánra, épp az Obi-Wan filmet nem. Persze lehet, h azért, mert itt ugye a főszereplővel is alá kell írni, nem elég a rendezővel. Obi-Wan nélkül elég nehéz Obi-Wan filmet forgatni. Bízom benne, hogy egyszercsak bedörren a médiába a veretes cím: "Ewan McGregor signed for an Obi-Wan Kenobi spinoff movie" vagy "Ewan McGregor and original Star Wars creator George Lucas signed for an Obi-Wan Kenobi spinoff movie" Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Igen igy működik az online újságírás: valaki kitalál valamit a klikkekért, mások pedig mivel ők is akarnak a klikkekből átveszik. Mivel az egész egy kétes hirű bulvárlaptól a Belfast Telegraph-tól indult én konkrétan ennek a hírnek a valódiságtartalmában nem igazán reménykednék. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. 56 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Utánanéztem, azért tleg lehozta jónéhány újság: Ez a Belfast Telegraph hozta le: https://www.belfasttelegraph.co.uk/entertainment/news/belfast-to-join-star-wars-universe-as-spinoff-movie-comes-to-town-36591457.html https://geektyrant.com/news/lucasfilm-will-reportedly-start-shooting-their-obi-wan-kenobi-movie-in-2019-in-belfast https://www.buzz.ie/movies-tv/obi-wan-kenobi-movie-filmed-ireland-272859 Meglátjuk, ha még egy helyről jelentik, az már jobb jel, egyelőre mindenki a Belfast Telegraph-ra hivatkozik. De számomra mindenesetre nehéz ügy az Obi-Wan film. A Lucasfilm eddig min. 5 filmet (Johnson-trilógia, Benioff-Weiss-sorozat, úgyh min. 2 rész az is) jelentett be a IX. rész utánra, épp az Obi-Wan filmet nem. Persze lehet, h azért, mert itt ugye a főszereplővel is alá kell írni, nem elég a rendezővel. Obi-Wan nélkül elég nehéz Obi-Wan filmet forgatni. Bízom benne, hogy egyszercsak bedörren a médiába a veretes cím: "Ewan McGregor signed for an Obi-Wan Kenobi spinoff movie" vagy "Ewan McGregor and original Star Wars creator George Lucas signed for an Obi-Wan Kenobi spinoff movie" Indi, amúgy a magyar cikk azt nem írta, hogy Lucas rendezné, csak hogy Belfastban tartott "terepszemlét". Vagy a Lucas rendezné dolgot a Telegraph cikkben láttad? Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Hozzászólás ideje: 2018. Február 14. Neeem láttam sehol, hogy Lucas rendezné. Én csak azt mondtam, hogy örülnék neki Mert ilyen a földön nincs, hogy ő menjen el terepszemlézni a Disney-nek, ez így ahogy van, ki van zárva... Max megnézte a stúdiót, arra járt. Ha viszont ez iga, hogy az Obi-Wan miatt volt ott, akkor tuti, hogy nem csak egy sima terepszemle miatt járt ott. Amúgy úgy tapasztalom, hogy Lucas egyre közeledik újra az SW felé. 40th panel Orlando-ban, beugrás a Han-filmre, VIII. rész tetszett neki és végre azt is láthatta, hogy nem kukázták az ötleteit. Most már ott volt a Black Panther premierjén is, holott a TLJ, RO premierjén nem volt ott. Egyébként meg: Obi-Wan film Belfastban? Én tuti Tatooine-on tartanám a csávót végig (szerintem érdekes lenne egy egybolygós SW), de persze a stúdiónál lehet, hogy a belső részek merültek fel, amikben az épített belsőket lehet forgatni. Ez fura, ha váltanak, mert eddig nagyon jónak és tartósnak tűnt a Pinewood-dal való együttműködés. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 10. Hozzászólás ideje: 2018. Május 10. Egy oldal amiről eddig sose hallottam (fanthatracks) bejelentette, hogy az ő exkluziv infójuk szerint 2020 decemberében jön az Obi-Wan film. Jövő áprilistól forog. Nem tudom mennyire megbizhatóak, de az oldaluk valami pokoli lassú. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 10. Hozzászólás ideje: 2018. Május 10. 3 perccel korábban, Bomarr írta: de az oldaluk valami pokoli lassú A terheléstől? Akkor már elérték a céljukat. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Május 11. Hozzászólás ideje: 2018. Május 11. Ha ez igaz, akkor nekem úgy tűnik, hogy egyelőre nem akarnak visszatérni túl sokszor a májusi premierekre. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Május 11. Hozzászólás ideje: 2018. Május 11. Májusban már nehéz sokat kaszálni. Az Avengers is most megdöntött minden létező rekordot a nyitóhétvégével kapcsolatban, de jövőhéten már jön is a Deadpool, hogy ellopja a nézőket, 2 hét múlva meg már jön a Jurassic World folytatás azután két héttel pedig a Hihetetlen család. Ezek mind nagyon várt filmek, főleg a tengeren túlon, ellenben a szokásos decemberi felhozatallal, ahol a TFA-nak 2 hónapig semmi komoly ellenfele nem volt, a TLJ-nak is meg csak egy Jumanji Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. A StarWarsLeaks-en az admin megerősítette, hogy a fanthatracks-en megjelent infó igaz és tényleg készül az Obi-Wan film. A reakciók alapján lehet bizni az ürgében tehát ez most már több mint valószinü. 2020-ban Obi filmet kapunk. 7 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. McGregor visszatér! Fantasztikus lesz! Na ez a film kaszálni fog! 1 3 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Obit "nagy becsben tartja" a Disney is, nem csak Yoda mester és Qui-Gon. Hmmm. Lesz vajon ősz hajú időszaka is? Szeretném. Persze story függő. Vagy korai őszülés, a kis szösziből... Jó hírek a mai napon, nem is kevés. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hagyjuk a haját, de Qui-Gon jelenés legyen, na! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Oh yeaaaaah 1 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Majd akkor hiszem el, ha jön a hivatalos bejelentés. Túl szép, hogy igaz legyen. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Végre kapok egy stand alone filmet! Amúgy baromira örülnék, ha igaz lenne a hír! 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Én is örülnék egy Obi-wan-filmnek, nem is kicsit. Szerintem egy Obi-filmmel kapcsolatban még azok is pozitívan vélekednének, akik divatból fikázzák a Disney-éra alkotásait. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Azért ebben nem lennék biztos. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Ez nagyon jó hír lenne. De én még várok az örömködéssel a bejelentésig. Mindenesetre ezt a Star Wars filmet várom eddig a legjobban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Mert egy Jedi van benne? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Az MSW is megerősítette, hogy nem csak pletykáról van szó. Zajlanak az előkészületek. Talán az egyetlen dolog ami betehet ennek a projektnek ha a Solo bukik a pénztáraknál (vagyis jóval kevesebbet hoz mint várták). Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Ha a Solo jóval kevesebbet hoz a vártnál, akkor törölhetik az Obi-van filmet? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Ez csak egy saját teória. De lehet hogy tutira zöld utat kap. Mindenesetre érdekes hogy még várnak a bejelentéssel. Mintha kivárnák a reakciókat a Han filmre. De az is lehet hogy nem akarnak egymás hegyén-hátán túl sok bejelentést tenni. Rian trilógia, Benioff és Weiss film-sorozata, Resistance animációs sorozat, élőszereplős széria.... rengeteg minden lett bejelentve az elmúlt pár hónapban. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Szerintem a Disney Expon fogják bejelenteni, és meg fog jelenni Ewan "Hello there" kijelentéssel!!! 1 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Mikor bejelentik a filmet, Ewan leugrik majd a színpadra és “Hello there!” 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.