Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Az Obi-Wan Kenobi sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az ep7 idején azért harsogták azt, hogy a Disney eltörli az előzményeket, mert szünetre tették A klónok háborúját, elindították a Lázadókat és mert Az ébredő Erő nagyon erősen az Egy új reményre hajazott?

Hozzászólás ideje:

Ez kérdés volt? Mert naggyából ez volt recept. Persze mi meg az ellenkezőjére kerestünk és találtunk bizonyítékokat, már az EP 7-ben is. Klón sereg, Sithek említése stb. Tény hogy ez a sorozat ledöfi a Disney gyűlölőket, a vádaikkal együtt, és hogy a PT immár menő és szerethető és jó példa, az is csak azt támasztja alá, hogy fikázni jobb mint dícsérni, és mindig köpködni kell előbb mert vagányabb, mint rágózni.

Hozzászólás ideje:

De talán már akkor jobb lett volna szépen türelemmel kivárni, míg a Disney és a Lucasfilm felépíti úgy a brandot, hogy mostanra a legelvakultabb PT-heater is spontán elélvez attól, ha Hayden Christensen elővillantja kincstári mosolyát. :) 

És ugyanez lesz az ST-vel is. A két stúdió ugyanúgy tudatosan épít, a sorozatokkal és egyéb művekkel végül úgy meg fogja szerettetni az ep7-9-et, hogy a végén legelvakultabb ST-heaterek fülét is leveri a mosolyuk, amikor Rey majd visszatér. Szép fokozatosan, ahogy tették a PT esetében is. 

Hozzászólás ideje:

Az első tisztán Disney-s produkció, a Rebels első évada már tele volt PT érás utalásokkal. Voltak klón háborús roncsok, a végén felbukkant Ahsoka, az egyik szál Luminara Undulira épült és tisztázta hogy halt meg stb.

Akik nyitva tartották a szemüket azoknak az elejétől világos volt hogy egyben kezelik a Star Warst.

Hozzászólás ideje:

Meglátjuk, hogy lesz-e olyan produkció, mely a folytatás-trilógiával csinálja ugyanezt, mint most az Obi-van sorozat az előzményekkel. Én sajnos akkora ellenszelet érzek még mindig a folytatásokkal kapcsolatban, hogy megérzésem szerint erre még hosszú ideig várni kell. Talán a 30-as évekig.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Meglátjuk, hogy lesz-e olyan produkció, mely a folytatás-trilógiával csinálja ugyanezt, mint most az Obi-van sorozat az előzményekkel. Én sajnos akkora ellenszelet érzek még mindig a folytatásokkal kapcsolatban, hogy megérzésem szerint erre még hosszú ideig várni kell. Talán a 30-as évekig.

De fura így látni, hogy leendő 30as évek. Nem tudlak mással bíztatni, hogy ne a netes cikkéből ítéld meg, hogy hogy kell kezelni a star wars-t. Igen kimondják, leírják 1000 szer a net hasábjain ,hogy milyen csalódás az ST. De ha én visszagondolok magamra, az EP 7ről,noszalgiával,de kielégülten jöttem ki. Tapsoltak a moziban ember, eufória volt.., ep8: álleesés, fordulatok, semmi nem úgy lett ahogy vártam, sose volt még ilyen nekem egy sw film. 9: nüanszokat változtatnék a mai napig, de teljesen korrekt iparosmunka! És Dave Filonival mentünk át a Disney be, akiről már 2008 óta tudjuk, hogy ért az egységes sw hez, továbbmegyekek, többet tett a star wars egységességéért a műveiben mint bárki más és annál is többet, mint, amit remélni mertünk. És még tovább fog menni, mert Deborah Chow az ő munkatársa, ami itt lesz pazar lesz, borítékolom. 

Hozzászólás ideje:

Engem meglepne ha sokat kéne várni. A sequeleket előkészítő Mandoverzum kifejezetten sikeres. Ha ezek a szériák kellően egyértelműen megválaszolják a sequel függőben lévő kérdéseit és egyértelművé teszik hogy a kettő -tehát a Mandoverzum és a sequelek- elválaszthatatlanok egymástól, akkor az szerintem sokaknak a hozzáállását meg fogja változtatni.

Úgy 1998 óta követem a neten a Star Wars rajongói életet és akkora pozitiv lelkesedést a fanok között, amit a Disney+ sorozatok kitudnak váltani ezeddig sose láttam. Igazából úgy érzem ilyen szempontból is egy aranykorban vagyunk: alapvetően a rajongóknak tetszik, ami a Star Wars égisze alatt készül. Nyilván nem mindenkinek, mert az lehetetlen, de örülök, hogy a Disney erre például ráérzett. A sequeleknél ez nem annyira ment még úgyse hogy az ep.7-ért a maga idején a fél világ odavolt, de a sorozatoknál már szinte rutinszerűen megy a dolog. Jó látni most az Obi-Wan sorozat körül is a lelkesedést.

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Rog írta:

Az előző oldalra ha visszalapozol, már betettem ezt az interjút. ;) 

4 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Az ep7 idején azért harsogták azt, hogy a Disney eltörli az előzményeket, mert szünetre tették A klónok háborúját, elindították a Lázadókat és mert Az ébredő Erő nagyon erősen az Egy új reményre hajazott?

Sose volt ilyenről szó, hogy eltörlik az előzményeket. 

2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

A PT-nek is kellett cirka 15-17 év. Az ST-nek ennyi se fog kelleni és pont azért amit @Bomarr is írt.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Az előző oldalra ha visszalapozol, már betettem ezt az interjút. ;) 

Mielőtt beraktam visszalapoztam és meg is akadt rajta a szemem plusz tegnap is és mielőtt tegnap itt belebotlottam meg is néztem de nem esett le hogy ugyanaz más verzióban habár legalább a ruha miatt leeshetett volna ha már a szövegre nem emlékeztem valami jól.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

:lol:

How would you describe your character?

Hayden: Jedi Knight, never a Jedi master...

star wars yes GIF by Red Giant :D:D:D

Hozzászólás ideje:
2022. 05. 19. - 8:08, Ody Mandrell írta:

Olvastad? Milyen? :D

Az utolsó részt leszámitva olvastam. Túl nagy meglepetések nem voltak benne, mert mindez kevesebb kifejtéssel de már le volt írva a korábbi kémjelentésekben. Továbbra is remek :) Rögtön az első résszel belecsapunk a lecsóba. Már ott is lesznek érdekes dolgok :)

Hozzászólás ideje:
20 perccel korábban, Bomarr írta:

Az utolsó részt leszámitva olvastam. Túl nagy meglepetések nem voltak benne, mert mindez kevesebb kifejtéssel de már le volt írva a korábbi kémjelentésekben. Továbbra is remek :) Rögtön az első résszel belecsapunk a lecsóba. Már ott is lesznek érdekes dolgok :)

Egy hét múlva kiderül. :)

Hozzászólás ideje:
35 perccel korábban, Dzséjt írta:

Azért nem semmi, hogy ilyen reklámok is készülnek, mintha tényleg egy mozifilm bemutatója közeledne.

És ennek megfelelően az elvárásaim messze az Andor felett. Itt nem elég ha nagyon jó lesz! ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.