Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Fura volt, egyelőre nem tudom mit gondoljak róla. Alden tök jól nézett ki Hanként, Emilia Clarke-nak nem áll jól ez a haj, viszont a látvány pazar. Várom a hosszabb verziót, így egyelőre nem tudott elragadni a hangulat Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 12 perccel korábban, Dzséjt írta: (Mondjuk az RO-ban is volt kettő.) OFF igazából 3 twilek van az RO-ban, ugyanis Kefrenen is van 1 a háttérben Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Az SW kultúra megvan, az biztos. Nézzétek csak meg azt a tömegjelenetet az elején még egyszer... Tömör gyönyör. Amúgy sokat valóban nem lehet leszűrni belőle. A Sólyom baromi jól néz ki az biztos. Szerkesztve: 2018. Február 5. - Jar-Jar Binks Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Hangulat 5*. Romboló a la' Final Countdown 5*. Vonat szintén. Utcai menet, hmmm. Emilia... mi az, hogy nem áll jól neki ez a haj? Pfff. Vicces hsz volt fentebb, ugye? Mert ha komoly, akkor... Harrelson, ahhaaa. Falcon kívül-belül 5* Fura, hogy nem azt olvasom itt bárkitől, hogy: húúú bammegh, de várom, mostantól nagyon vááárom... mindegy, én jól vagyok megint. Neve? Solo. Han Solo... ez meg egy baromi naaagy poen lesz, nyilván. I have a good feeling about this. Szerkesztve: 2018. Február 5. - Darth Porg 1 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Én veled vagyok Porg! Nekem pont azt nyújtotta a teaser amit vártam. Egyébként itt egy kép Emily karakteréről (ez nincs a teaserben). Nem ugyanaz lesz végig a frizurája. GoT rajongók pedig már évek óta várják hogy végre valami látványos vörös ruhában feltünjön (az a Targaryen szin). Úgy tűnik ehhez egy Star Wars film kell. 1 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Nekem ez a robot is bejövős, a Solo Királynő meg... hmmm, ahhaa. Ki lehet ez az indián-Grievous a vonat tetején? Szerkesztve: 2018. Február 5. - Darth Porg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Így kora reggel azt mondom kellemes. :) Nem tettem le a hajam tőle, de a célját teljesíti! Nagyon várom az előzetest! Ja és meglepő, de több helyen is Blade Runner érzésem volt. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Most láttam csak a kedvcsinálót. Mit mondhatnék: tetszett! Kellemeset csalódtam. A látvánnyal látom nem lesznek gondok, ennek örülök (a viharban lévő csillagromboló nagyon döfi) és Alden is jól néz ki Hanként. Várom a mai előzetest, tippre a fenti kép onnan származik. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Huhh Azt kell mondanom, hogy ez kifejezetten tetszett elsőre, bár nem is vártam sokat. Egészen más valahogy a látvány és a hangulat. Valamiért picit Szárnyas fejvadász hangulat kapott el. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. De szinte minden teaser-rel így vagyok, nekem előzetes kell, hogy átkapcsoljak felfokozott SW-váró üzemmódba. Néhány észrevétel: - a kozmikus viharból (?) felbukkanó csillagromboló látványa pazar. Látható, hogy ez egy nagyon hatásos jelenet lesz. - az elején meg se ismertem Emilia Clarke-ot Kicsit félek az ő alakításától, szvsz a GoT leggyengébb színésze Kit mellett - A Han Solo-átlényegüléssel nem lesz gond (de ezen eddig se aggódtam). Lando viszont egyelőre még furcsa nekem. - Jó jel, hogy láttunk twi-lekeket azon a furcsa partin: csak jöjjenek a többiek, rodiaiak, weequay-ek és társaik. Azt hiszem, minden eddigi baljós hír ellenére, ezzel a filmmel sem lesz gond. Amit elvárunk tőle (tömör kaland és SW-hangulat), azt hozni fogja. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Na legalàbb az elvárásaimat lassan be tudom határolni. A hangulat megvan. Egy jó kalandfilmet kérnék szépen! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 1 órával ezelőtt, Bomarr írta: Én veled vagyok Porg! Nekem pont azt nyújtotta a teaser amit vártam. Egyébként itt egy kép Emily karakteréről (ez nincs a teaserben). Nem ugyanaz lesz végig a frizurája. GoT rajongók pedig már évek óta várják hogy végre valami látványos vörös ruhában feltünjön (az a Targaryen szin). Úgy tűnik ehhez egy Star Wars film kell. Naa, ezt már szeretem! Amúgy úgy tűnik kapunk egy újfajta TIE-t: Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Ez eddig jobb ,mint gondoltam. Nagyon felspanolt!! 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szegény hajó eléggé le lesz lakva a jövőben. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Néhány észrevétel: - a kozmikus viharból (?) felbukkanó csillagromboló látványa pazar. Látható, hogy ez egy nagyon hatásos jelenet lesz. Ezekbol szokott az lenni,hogy a filmben pont ugyan ennyi lesz a jelenet. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Most láttam, engem simán elkapott a hangulata, nagyon tetszett Jó lesz! 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. És milyen durva hogy nemsokára itt is a film. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Remek a teaser! Simán hozza a hangulatot, nekem már csak a zene hiányzik alá. És a film már csak 3 hónap... Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 3 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Nekem ez a robot is bejövős, a Solo Királynő meg... hmmm, ahhaa. Ki lehet ez az indián-Grievous a vonat tetején? Ő nem Moloch? Itt Beckett-el harcol. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 9 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Ő nem Moloch? Itt Beckett-el harcol. Moloch-nak néz ki. Akkor az öreg mester itt is meg fog halni? :S Lehet tudni pontosan mikor jön a teljes trailer? Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Nekem egyik név sem mond semmit egyelőre... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 1 perccel korábban, kudar írta: Moloch-nak néz ki. Akkor az öreg mester itt is meg fog halni? :S Lehet tudni pontosan mikor jön a teljes trailer? Délután egy és négy között. 1 perccel korábban, Darth Porg írta: Nekem egyik név sem mond semmit egyelőre... Moloch nekem se mond sokat. Talán ő lett volna a cgi gonosz akit végül leváltottak? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Szerintem nem Moloch. Engem a Csillagkapuból a Hórusz fejű jaffa-ra emlékeztet. Bár egyáltalán nem úgy néz ki. Szerkesztve: 2018. Február 5. - RacerX Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Délután egy és négy között. Moloch nekem se mond sokat. Talán ő lett volna a cgi gonosz akit végül leváltottak? A legonál is feltűnt. Azt hiszem valaki említette, hogy talán Pyke szindikátus tag? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: A legonál is feltűnt. Azt hiszem valaki említette, hogy talán Pyke szindikátus tag? Az Ő lenne: Szerkesztve: 2018. Február 5. - RacerX Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Akkor bocsi Összetévesztettem! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Ja és ismét egy havas bolygó. Kasdan csak havas bolygókat ismer? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. A vonatnál látszik hogy a szerelvény végén harcolnak. Nincs semmi jelentősége, csak megjegyeztem. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Lehet, hogy csak simán tél van arrafelé... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.