Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fura volt, egyelőre nem tudom mit gondoljak róla. Alden tök jól nézett ki Hanként, Emilia Clarke-nak nem áll jól ez a haj, viszont a látvány pazar. Várom a hosszabb verziót, így egyelőre nem tudott elragadni a hangulat

Hozzászólás ideje:

Az SW kultúra megvan, az biztos. Nézzétek csak meg azt a tömegjelenetet az elején még egyszer...  Tömör gyönyör. Amúgy sokat valóban nem lehet leszűrni belőle. A Sólyom baromi jól néz ki az biztos. 

Szerkesztve: - Jar-Jar Binks

Hozzászólás ideje:

Hangulat 5*. Romboló a la' Final Countdown 5*. Vonat szintén. Utcai menet, hmmm. Emilia... mi az, hogy nem áll jól neki ez a haj? Pfff. Vicces hsz volt fentebb, ugye? Mert ha komoly, akkor... Harrelson, ahhaaa. Falcon kívül-belül 5* Fura, hogy nem azt olvasom itt bárkitől, hogy: húúú bammegh, de várom, mostantól nagyon vááárom... mindegy, én jól vagyok megint. Neve? Solo. Han Solo... ez meg egy baromi naaagy poen lesz, nyilván. ;) 

I have a good feeling about this.

Szerkesztve: - Darth Porg

Hozzászólás ideje:

Én veled vagyok Porg! :D Nekem pont azt nyújtotta a teaser amit vártam. Egyébként itt egy kép Emily karakteréről (ez nincs a teaserben). Nem ugyanaz lesz végig a frizurája. GoT rajongók pedig már évek óta várják hogy végre valami látványos vörös ruhában feltünjön (az a Targaryen szin). Úgy tűnik ehhez egy Star Wars film kell.

DVPudWPXUAAOfjn.jpg:large

Hozzászólás ideje:

Nekem ez a robot is bejövős, a Solo Királynő meg... hmmm, ahhaa. ;)
Ki lehet ez az indián-Grievous a vonat tetején? :)

Szerkesztve: - Darth Porg

Hozzászólás ideje:

Most láttam csak a kedvcsinálót. Mit mondhatnék: tetszett! Kellemeset csalódtam. A látvánnyal látom nem lesznek gondok, ennek örülök (a viharban lévő csillagromboló nagyon döfi) és Alden is jól néz ki Hanként. Várom a mai előzetest, tippre a fenti kép onnan származik. 

Hozzászólás ideje:

Huhh Azt kell mondanom, hogy ez kifejezetten tetszett elsőre, bár nem is vártam sokat. Egészen más valahogy a látvány és a hangulat. Valamiért picit Szárnyas fejvadász hangulat kapott el. :D

Hozzászólás ideje:

Nem volt rossz, de nem is ájultam el tőle. De szinte minden teaser-rel így vagyok, nekem előzetes kell, hogy átkapcsoljak felfokozott SW-váró üzemmódba. :D Néhány észrevétel:

- a kozmikus viharból (?) felbukkanó csillagromboló látványa pazar. Látható, hogy ez egy nagyon hatásos jelenet lesz. 

- az elején meg se ismertem Emilia Clarke-ot :D Kicsit félek az ő alakításától, szvsz a GoT leggyengébb színésze Kit mellett

- A Han Solo-átlényegüléssel nem lesz gond (de ezen eddig se aggódtam). Lando viszont egyelőre még furcsa nekem.

- Jó jel, hogy láttunk twi-lekeket azon a furcsa partin: csak jöjjenek a többiek, rodiaiak, weequay-ek és társaik.

Azt hiszem, minden eddigi baljós hír ellenére, ezzel a filmmel sem lesz gond. Amit elvárunk tőle (tömör kaland és SW-hangulat), azt hozni fogja.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Én veled vagyok Porg! :D Nekem pont azt nyújtotta a teaser amit vártam. Egyébként itt egy kép Emily karakteréről (ez nincs a teaserben). Nem ugyanaz lesz végig a frizurája. GoT rajongók pedig már évek óta várják hogy végre valami látványos vörös ruhában feltünjön (az a Targaryen szin). Úgy tűnik ehhez egy Star Wars film kell.

Naa, ezt már szeretem! :love:

Amúgy úgy tűnik kapunk egy újfajta TIE-t:

27500915_1333377536808301_48967126676447

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Néhány észrevétel:

- a kozmikus viharból (?) felbukkanó csillagromboló látványa pazar. Látható, hogy ez egy nagyon hatásos jelenet lesz. 

Ezekbol szokott az lenni,hogy a filmben pont ugyan ennyi lesz a jelenet.

Hozzászólás ideje:

Remek a teaser! :) Simán hozza a hangulatot, nekem már csak a zene hiányzik alá. És a film már csak 3 hónap... :yeah:

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Darth Porg írta:

Nekem ez a robot is bejövős, a Solo Királynő meg... hmmm, ahhaa. ;)
Ki lehet ez az indián-Grievous a vonat tetején? :)

Ő nem Moloch? Itt Beckett-el harcol.

Solo-A-Star-Wars-Story-Moloch-Staff.jpg

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

Ő nem Moloch? Itt Beckett-el harcol.

Moloch-nak néz ki. Akkor az öreg mester itt is meg fog halni? :S

Lehet tudni pontosan mikor jön a teljes trailer?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 perccel korábban, kudar írta:

Moloch-nak néz ki. Akkor az öreg mester itt is meg fog halni? :S

Lehet tudni pontosan mikor jön a teljes trailer?

Délután egy és négy között.

1 perccel korábban, Darth Porg írta:

Nekem egyik név sem mond semmit egyelőre... ;)

Moloch nekem se mond sokat. Talán ő lett volna a cgi gonosz akit végül leváltottak?

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem Moloch. 
Engem a Csillagkapuból a Hórusz fejű jaffa-ra emlékeztet. Bár egyáltalán nem úgy néz ki.

27744999_1526561467391220_840701550_o.pn

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Délután egy és négy között.

Moloch nekem se mond sokat. Talán ő lett volna a cgi gonosz akit végül leváltottak?

A legonál is feltűnt. Azt hiszem valaki említette, hogy talán Pyke szindikátus tag?

sgF0NsL9UJ4Ce9IQ4llSo1G9wHdEFZ9VpDzXZRkZ42s.jpg

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

A legonál is feltűnt. Azt hiszem valaki említette, hogy talán Pyke szindikátus tag?

Az Ő lenne:

tsns7odfdo801.png

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:

A vonatnál látszik hogy a szerelvény végén harcolnak. Nincs semmi jelentősége, csak megjegyeztem. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.